~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Reef

De skønne Reef sandaler og klipklappere bliver designet og fremstillet af virksomheden bag et af de mest førende mærker inden for sandaler og klip klapper verden over. Selvom brandet i dag også arbejder med andre skotyper, så er de mest af alt kendt for de skønne Reef sandaler og Reef klip klapper. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i en bred vifte af forskellige farver og modeller, så du nemt kan komplimentere dit sommeroutfit med en personlig skostil.

Reef sandaler og klip klapper til professionelle surfere

Det amerikanske brand blev grundlagt af de to argentinske brødre Fernando og Santiago Aguerre i 1984, hvor de begge flyttede til Californien. Begge brødre har en enorm passion for surfing og har altid haft en drøm om at starte deres egen virksomhed. Det var den californiske surferkultur, der var inspirationen bag hele konceptet, og de fantastiske Reef klip klapper blev utroligt populære blandt surferne lige med det samme. I dag er det ikke kun hos de professionelle surfere, de skønne Reef sandaler og klipklapper er populære. Skoene er blevet enormt eftertragtede verden over, primært for deres unikke kvalitet og komfort, som er kombineret med stilrene og aktuelle designs.

Brandets amerikanske navn kan oversættes direkte til “rev” på dansk. Men Reef betyder så meget mere end det. De skønne Reef sandaler og klip klapper kan oversættes til sommer, strand, hav, surfing, varmt vand og ikke mindst flugt fra den travle hverdag.

Reef sandaler til den rejselystne

Da brødrene stiftede virksomheden i 1984, var det med en idé om at gøre fodtøj så letvægtigt som overhovedet muligt. Således er er det nemlig nemt at medbringe et par cool sandaler i rygsækken eller kufferten. Af samme grund er de lækre Reef sandaler i høj grad perfekte til globe-trotteren, der altid er klar på nye eventyr i det fri. Med økobaserede materialer følger det amerikanske brand i høj grad med på etableringen af bæredygtige materialer. Brandet vægter det komfortable frem for alt, hvorfor de komfortable sandaler er og bliver de mest populære at have med på rejsen blandt tusindvis af rejselystne mennesker.

Reef sandaler og klip klapper til alle, der elsker sommeren

De skønne Reef sandaler og klip klapper kan bruges både som badesandal, men de egner sig i den grad også til længere gåture takket være brødrenes fokus på kvalitet og komfort. Med et par klip klapper fra det amerikanske mærke behøver denne type fodtøj ikke at være ubehagelig at have på. Du vil forkæle dig selv med et par praktiske sandaler eller klipklapper til damer i et sporty og stilfuldt design.

Superloves udvalg

På superlove.dk er det muligt at købe forskellige varianter af de populære Reef klip klapper og sandaler i differentierede såltykkelser og farver. På den måde har du mulighed for at finde lige præcis den sandal, der opfylder dine behov. Reef sandalerne er perfekte at have med på ferien, da de alle er designet i lette materialer.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af andre sandaler og klipklappere fra en lang række andre populære danske og internationale brands som Danefæ og Birkenstock.

Reef

Med inspiration fra surferstilen i det solrige Californien har Reef skabt smarte sandaler siden 1984. Sandalerne giver rigtig god support til svangen, hvilket gør dem yderst behagelige, og så er de lige til at vaske i vaskemaskinen. Sandalerne produceres miljøvenligt i høj kvalitet med en super holdbarhed.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Reef Klipklapper, Cushion Strand, Olive

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37.5 38.5

Reef Klipklapper, Cushion Strand, Rose

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 36 37.5 38.5 40

Reef Klipklapper, Sandy, Black

Pris 350,00 kr.
Størrelse : 36 37.5 38.5 40 41

Reef Klipklapper, Ginger, Black

Pris 350,00 kr.
Størrelse : 36 38.5 41

Reef Klipklapper, Spring Woven, Rose

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 36 40 37/38 38/39

Reef Klipklapper, Spring Woven, Pebble

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 41

Reef Sandaler, Cushion Strand, Black/Natural

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 37/38

Reef Sandaler, Cushion Strand, Vintage

Pris 550,00 kr.
Størrelse : 40 41 37/38 38/39 (8)

Reef Sandaler, Spring Woven, Vintage White

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 37/38 38/39 (8)

Reef Sandaler, Stargazer, Mermaid

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : 36 41

Reef Sandaler, Stargazer, Black/Black

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : 36
Viser 1-11 af 11 element(er)