~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Lækre skandinaviske ReDesigned by Dixie tasker med mere

ReDesigned by Dixie er et dansk accessorybrand, der i høj grad ved, hvad kvinder vil have. Mærket startede som Dixie i 2003 og blev i 2015 relanceret som ReDesigned. Fra starten har ReDesigned by Dixie været i front, når det gælder must-have lædertasker. Brandet laver nemlig flotte skindtasker, hvor kvaliteten er i top. Designet er enkelt, sofistikeret og praktisk, og der er lommer af forskellig størrelse til de ting, du skal have med på farten. Populære tasker forbliver sjældent populære, hvis de ikke er gode i brug. De lækre ReDesigned by Dixie tasker er tilpasset den moderne kvindes hverdag, og derfor vil du blive ved med at bruge dem. Som bonus bliver ægte skind kun pænere at af få noget patina. Du kan finde lædertasker i stort og småt format, håndtasker, skuldertasker, bumbags og crossovers i vores udvalg af ReDesigned by Dixie. Det pragmatiske brand leverer også andre accessories i en gennemført stil, blandt andet tørklæder og vanter.

Lædertasker af høj kvalitet

Tasker er ikke kun til pynt, de skal kunne rumme de ejendele, du har brug for, og de skal helst kunne bruges til mange forskellige aktiviteter. Det er ReDesigned by Dixie helt klar over, og derfor er deres lædertasker funktionelle ud over at være virkelig lækre at se på og røre ved. Samtidig lægger ReDesigned by Dixie stor vægt på materialer og kvalitet, og de bruger særlige bearbejdningsmetoder til at fremelske forskellige læderkvaliteter i deres tasker. ReDesigned by Dixie laver tasker i vintagelook ved at farve læderstykkerne individuelt med farveteknikken dip dye. Det giver forskellig farvemæthed og dermed naturlig variation. Derefter tørres læderet, så det får et slidt og markeret look, før det vokses i hånden. Det betyder, at hver style er unik – hvilket ReDesigned by Dixie lægger vægt på. Et andet look er det absolut luksuriøse, hvor kun de bedste stykker skind bliver nøje udvalgt til ReDesigned by Dixie tasker. Hver taske får en individuel finish, og man kan både mærke og se den lækre, ægte læderkvalitet. Vi har også bløde skindtasker, som er farvet med opløselige farver, der viser skindets naturlige overflade med rynker, porer og markeringer. Den bløde fornemmelse skyldes, at læderet ikke får et ekstra lag. Det er lagt kærlighed og omhu i hver eneste ReDesigned by Dixie taske.

Vores udvalg af ReDesigned by Dixie

Hos Superlove sætter vi stor pris på alsidighed, og det er netop et af kendetegnene ved ReDesigned by Dixies produkter. Deres målsætning er at skabe brugbare accessories, som går til en lang række anledninger. Dét kan vi lide! Desuden er vi glade for den høje kvalitet og det gennemførte look hos tilbehøret fra ReDesigned by Dixie. Der er en slags nedtonet elegance ved det gedigne, enkle skandinaviske design. Fik vi nævnt at ægte lædertaske også er dejligt holdbar? ReDesigned by Dixie formår at skabe accessories, der både er klassiske og opdateret til modebilledet på brandets egen simple måde – fx med en trendy farve på et tørklæde. Du kan skabe et boheme look ved at bruge en ReDesigned by Dixie taske sammen med en drømmende kjole fra Nümph og fine øreringe fra Pendulum. Eller du kan få et råt look med en MDK skindjakke. ReDesigned by Dixie laver accessories, som enten kan lade dit outfit tale for sig selv eller kan understrege bestemte egenskaber. Vil du se et udvalg af flere tasker, har vi hos Superlove også samlet for eksempel Becksøndergaard tasker i både farverige og mere klassiske varianter samt skindtasker fra Decadent.

ReDesigned by Dixie

Det anerkendte danske brand ReDesigned by Dixie har som mission at lave lækre accessories til kvalitetsbevidste kvinder. Brandet er især kendt for ReDesigned by Dixie tasker i skind, som er rå, feminine og praktiske. Du kan også finde andet modetilbehør i et tidløst og stilrent look, der komplementerer ethvert outfit.

Der er 28 varer.

Viser 1-28 af 28 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-28 af 28 element(er)