Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Holdbar kvalitet inspireret af nordisk vejr

Du kender det alt for godt: Du har planlagt en familietur i skoven eller en weekend i sommerhus, og så bliver det dårligt vejr. Med udsigten til at blive gennemblødt, glæder du dig pludselig ikke lige så meget mere. Men her er Rains regntøj din redning! Rains har nemlig sat sig for, at du ikke behøver at opgive dine planer eller blive i dårligt humør, bare fordi det danske vejr viser sig fra sin våde side. En smart Rains rygsæk kan uden problemer holde computer, arbejdspapirer og skolebøger tørre, når du skal til og fra arbejde eller studie. Alle Rains tasker er holdt i et enkelt, stilrent design, hvor der er lagt vægt på det praktiske uden at udseendet bliver kedeligt. Både materialer og produktionsmetoder er udvalgt efter deres holdbarhed. Alle Rains tasker er lavet af polyester belagt med polyuretan (PU), syningerne eftersvejses med ultralyd, og lynlåse og gummisamlinger er udviklet til at klare vand. På den måde garanterer Rains, at deres produkter er vandtætte. Skal du på tur eller rejse, ankommer du derfor ikke med drivvåde ejendele, hvis du har dem i en Rains weekendtaske eller rejsetaske.

Vær forberedt med en Rains taske

Hvordan reagerer du på udfordringer? En mulighed er at være godt forberedt, så du ikke behøver at lade dig stoppe. Hvis vejret er skidt, kan man nogle gange vælge at blive hjemme, men man kan også vælge at sige pyt og få det bedste ud af det. Det kan du med en Rains taske, for Rains er et livsstilsbrand, som lægger vægt på optimisme og at få det bedste ud af livet. Faktisk er brandnavnet ment som en ode til regnvejret, for regn er også livgivende og fornyende. I tråd med sand moderne tankegang tænker Rains også på fremtiden ved at sørge for, at deres produktion er ansvarlig og så miljøvenlig som muligt. Polyesteret i Rains tasker er genanvendeligt, og PU er fri for hormonforstyrrende stoffer. Derudover er holdbarheden af alle Rains’ produkter helt central: Mindre udskiftning betyder mindre miljøpåvirkning, du kan let rengøre din Rains taske for at holde den pæn.

Skandinavisk minimalisme i Rains regntøj

Rains er kort sagt et brand, hvor både kvalitet og design holder vand. Designstilen er skandinavisk og minimalistisk, og det bidrager til at gøre Rains tasker og Rains regntøj virkelig anvendeligt. Til hverdag kan du trække på skuldrene over regnvejr med en Rains rygsæk eller tote bag. Er du på camping eller festival, kan det være en lækker opgradering med en vandtæt Rains toilettaske, hvis nu sommeren viser sig fra sin våde side. Her er det selvfølgelig også oplagt med en Rains jakke, og måske et par klassiske støvler fra Hunter gummistøvler. Når du har din Rains weekendtaske med til overnatning, har du måske også behov for en makeuppung. Hos Superlove har vi både enkle styles i læder fra Decadent og makeup punge af farverige, afrikanske tekstiler fra Mitomito. Uanset hvad du kommer i, holder en Rains taske dine ting tørre.

Rains tasker

Med de lækre Rains tasker kan du trygt trodse både regn og slud, uden at frygte at dine ting bliver våde. Danske Rains har specialiseret sig i at producere stilrent design regntøj og vandtæt tilbehør i topkvalitet. Du kan finde Rains tasker i flere størrelser, fra makeup punge til weekendtasker og de superpraktiske Rains rygsække, lige her hos Superlove.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-5 af 5 element(er)