Filtrer efter

Pris

Pris

Stilrent design og holdbar kvalitet

Danske Rains satte sig i 2012 for at nytænke klassisk regntøj ud fra en målsætning om, at praktisk funktion ikke behøver at være på bekostning af flot design. Stilen er skandinavisk minimalisme uden overflødige detaljer, og Rains regntøj er designet til både kvinder og mænd. Rains rygsække kommer i forskellige farver og har blandt andet justerbare remme og en lukning med karabinhage. Materialet er åndbart polyester med et yderlag af polyuretan (PU), som er fri for de hormonforstyrrende stoffer PVC og PFC. Både materialer og produktionsmetoder er udvalgt efter deres holdbarhed, og alle syningerne i Rains tasker svejses med ultralyd for at garantere, at de er vandtætte. Derfor kan du uden problemer fragte din bærbare computer gennem en regnskylle i din trendy Rains rygsæk.

Optimisme i Rains rygsækken

Rains har hurtigt vundet anseelse ved at skabe design regntøj og vandtæt tilbehør, som på samme tid er moderigtigt og praktisk. Brandet står for en positiv tankegang, der ses afspejlet i navnet Rains, som er en hyldest til regn. Regn giver liv og vasker støvet bort, og regnvejrsdage behøver ikke at være grå og begivenhedsløse, hvis blot man har det rigtige udstyr og den rigtige påklædning. Det er især vigtigt i lande som Danmark, og det er netop det nordiske vejr, som har inspireret Rains. Selvom vejret er omskifteligt, behøver dit humør ikke være det, hvis du er udstyret med en Rains rygsæk.

Vælg en Rains rygsæk og hav dit på det tørre

Rains rygsække kan modstå et vandsøjletryk på minimum 6000 mm per kvadratcentimeter (afhængig af taskemodellen). Er du også iført en af de smarte Rains regnjakker, er der derfor ikke nogen undskyldning for ikke at tage cyklen på arbejde. Rains arbejder efter mottoet ”Gør én ting, og gør det godt.” Det gælder hele vejen rundt i produktionskæden, for de tænker nemlig også over ansvarlighed og bæredygtighed. Polyesteret i Rains tasker er for eksempel genanvendeligt, logistikken effektiv for at reducere CO2-udledning, og alle produkterne er lavet med henblik på høj holdbarhed.

Enkelt design, enkel at bruge

Det enkle design, som følger modens tendenser, betyder faktisk, at du ikke behøver at nøjes med at bruge din Rains rygsæk i regnvejr. Måske har du lige brug for at medbringe en ekstra cardigan til en halvkølig dag. Hos Superlove kan du finde fine cardigans fra blandt andet Minus og Nümph. Skulle det vise sig at blive regnvejr, har vi også andre praktiske Rains tasker, der kan holde dine ting tørre på korte og lange ture, samt naturligvis et stort udvalg af de attraktive Rains regnfrakker i både lange og korte modeller. Du kan nemt kombinere en Rains rygsæk med cool accessories, for eksempel et mønstret tørklæde fra Beck Søndergaard eller Inspired By.

Rains rygsække

De cool Rains rygsække kombinerer enkelt skandinavisk design med praktisk funktion. Det danske brand Rains har siden 2012 lavet kvalitets regntøj, som er vandtæt i al slags nedbør. Rains regntøj og Rains tasker er lavet som en hyldest til regnen, så du kan begive dig ud og gribe regnvejrsdage, uden at dine ting bliver våde. En Rains rygsæk er til dig, der er stilbevidst og lægger vægt på høj kvalitet og holdbarhed.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-2 af 2 element(er)