~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Rains regntøj er praktisk og moderigtigt

Siden 2012 har Rains lavet komfortabelt kvalitetsregntøj uden at gå på kompromis med designet. Regnvejr behøver ikke være øv-vejr, og regntøj behøver ikke være kedeligt. Konceptet er i høj grad at gentænke den klassiske gummiregnjakke i et moderne design ud fra en enkel, skandinavisk stil. Rains er hurtigt blevet et velanset brand på grund af deres evne til at kombinere funktionalitet (regntøj skal jo være praktisk) med elegant design. Rains regnjakker fås både i korte og lange modeller til både kvinder og mænd (unisex) – ja, du kan endda få en Rains hat. Nogle Rains jakker fremhæver en feminin silhuet, for eksempel Rains Curve regnjakke med bælte og Rains W Coat, der har et justerbart indvendigt elastikbånd. Hvis du ikke er til det figursyede look, kan du overveje Rains Parka Coat, som er længere bagpå og har et mere praktisk udtryk inspireret af den amerikanske hærs parkaer i 1950’erne. Uanset hvilken model, du vælger, passer de naturligvis sammen med et par Rains regnbukser.

Høj kvalitet og omtanke bag Rains regntøj

Rains’ univers er positivt og opmuntrende, og det ser man i de lette, lyse farver i mange af deres modeller. Det er ikke et tilfælde, at en af de mest eftersøgte produkter er ”Rains regnjakke gul”. Rains har dog plads til alle, så naturligvis kan du også få mørke og mere neutrale farver. Måske foretrækker du din Rains regnjakke kort, måske skal den hellere være lang, så du ikke sidder på din våde cykelsadel. Alle modeller er vand- og vindtætte og konstrueret med henblik på lang holdbarhed, for et produkts holdbarhed har nemlig stor betydning for miljøpåvirkningen på langt sigt. Rains tænker bæredygtighed og ansvarlighed med i deres produktion, og de udvælger blandt andet materialer efter deres miljøvenlighed. Rains regntøj er lavet af genanvendeligt polyester beklædt med vandafvisende polyuretan, som er fri for hormonforstyrrende stoffer. Derudover anvendes ultralydssvejsning til at hæfte alle syninger, og i fatninger bruges gummi, så produkterne med garanti er regntætte. Det er moderne omtanke i et enkelt design.

Lad det regne!

Grundstenen i Rains’ filosofi er, at regnvejrsdage kan vendes til noget positivt – og desuden være en mulighed for at vise dit lækre Rains regntøj frem. Ud over regntøj laver Rains også regntæt tilbehør, som vi naturligvis også sælger hos Superlove. Med en Rains rygsæk eller en af de mange Rains tasker kan du trygt bevæge dig udenfor, uden at hverken du eller dine ting bliver våde. Mangler du fodtøj til vådt vejr, kan vi for eksempel anbefale Lacrosse gummistøvler. Som ordsproget siger: Det findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Iklædt Rains regntøj er du klar til al slags nedbør og til at erobre dagen. Regn kan også være et positivt symbol på frugtbarhed, liv og overflod, og det forstår Rains at påskønne.

Rains regntøj

Det danske brand Rains designer lækkert, moderigtigt regntøj, der med garanti kan løfte dit humør på våde dage. Rains regntøj er nyfortolkninger af klassisk gummiregntøj og passer perfekt til den skandinaviske nedbør og vind. Hos Superlove fører vi et utal af modeller til både kvinder og mænd, så du nemt kan finde det Rains regntøj, der passer bedst til din personlighed.

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-16 af 16 element(er)