Filtrer efter

Stilren funktionalisme

Det siger sig selv, at en regnjakke er lavet til at opfylde en funktion, nemlig at beskytte mod regn. Men derfor behøver regntøj ikke være kedeligt, og det er netop en pointe hos Rains. Brandet har siden 2012 produceret deres fantastiske Rains regnjakker, hvor der i høj grad også er lagt vægt på et lækkert design. I skandinavisk vejr er man ofte nødt til at tænke meget praktisk, og en regnjakke er basis i ens garderobe, men hvorfor gå på kompromis med, hvordan man ser ud? Rains regnfrakker er elegante, samtidig med de er funktionelle og komfortable. Det gør det nemt at holde sig tør, fordi man faktisk gider at have sin Rains jakke på. Designet er enkelt og raffineret med referencer til den klassiske gummiregnjakke.

Rains regnjakker er topkvalitet

Designet af Rains regnjakker fokuserer i mindste detalje på at holde dig tør. Jakkerne er lavet af et let, men tykt materiale bestående af polyester og vandafvisende polyuretan udenpå. Lynlåsene og gummisamlingerne er udviklet til at modstå regn, og for at sikre at selv syningerne er vandtætte, bliver de hæftet med ultralyd. Derfor er Rains regnfrakker – ligesom Rains’ andre produkter – garanteret vandtætte og vindtætte. Derudover er det centralt for Rains, at deres produkter er så bæredygtige og miljøvenlige som muligt. Polyuretan (PU) er for eksempel fri for hormonforstyrrende stoffer som PVC og PFC, og polyester kan genanvendes og laves af genbrugsplast. Frem for alt er Rains regnjakker holdbare, hvilket har stor betydning for klodens ressourceforbrug i større perspektiv – og så kan du selvfølgelig nyde dit afslappede og cool regntøj længere.

Find lige den Rains regnjakke, der passer til dig

Rains forstår at nytænke det klassiske regnjakke design og give regnvejr en mere munter udsigt. Blandt andet er Rains Parka Coat en nyfortolkning af den parka, som det amerikanske militær benyttede i 1950’erne. Rains står for muligheder, og det giver de også dig via de mange modeller af Rains regnjakker i en regnbue af farver, så du kan finde lige den regnjakke, der inspirerer dig: Er Rains regnjakken gul? Ønsker du at fremhæve en feminin figur? Så kan du blandt andet vælge en Rains Curve regnjakke eller en Rains W Coat. Ved at tilføje et indre eller ydre bælte har Rains nemlig sørget for, at du kan få et figursyet look. Omvendt er der også unisex modeller, hvilket betyder at Rains regnjakker er både til kvinder og mænd. Er Rains regnjakken lang i din fantasi? Eller foretrækker du en kort model? Uanset din individuelle præference, kan du blive udstyret til at gribe dagen, selvom det er regnvejr.

Optimisme i regnvejr

Rains regnjakker gør dig fri til at nyde din dag på trods af dårligt vejr. Har du brug for ekstra beskyttelse, har vi hos Superlove også Rains regnbukser og et udvalg af Rains tasker, der kan holde dine ting tørre. For eksempel en praktisk Rains weekendtaske eller de cool Rains rygsække. Mangler du også solidt, regntæt fodtøj, fører Superlove blandt andet de populære Hunter gummistøvler. Rains regntøj og regntæt tilbehør kommer i effektfulde pastelfarver, hvis du er til en farverig stil, eller i mere afdæmpede, neutrale farver. Lad Rains’ inspirerende optimisme give din regnvejrsdag et løft!

Rains regnjakker

Med en design regnjakke fra Rains er det slut med at ærgre sig over regnvejr. Danske Rains giver den klassiske gummi regnfrakke nyt liv i et væld af modeller og farver, og brandet har på kort tid opnået stor popularitet takket være den høje kvalitet af deres produkter. De komfortable Rains regnjakker giver dig vandtæt beskyttelse i et moderne skandinavisk design. Vi fører modeller til både kvinder og mænd.

Der er 34 varer.

Viser 1-15 af 34 element(er)
Aktive filtre

Rains Regnjakke, Long...

Pris 1.695,00 kr.
Størrelse : XS/S S/M M/L
Viser 1-15 af 34 element(er)