~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Stilren funktionalisme i Rains regnjakker

Det siger sig selv, at en regnjakke er lavet til at opfylde en funktion, nemlig at beskytte mod regn. I Danmark regner det ca. hver anden dag i gennemsnit, så der er rigelig grund til at investere i ordentligt regntøj. Det behøver nu langt fra være kedeligt, og det er netop pointen hos Rains. Brandet har siden 2012 produceret deres fantastiske Rains regnjakker, hvor der i høj grad også er lagt vægt på et lækkert design. I skandinavisk vejr er man ofte nødt til at tænke meget praktisk, og en regnjakke er basis i ens garderobe. Men hvorfor gå på kompromis med, hvordan man ser ud? Det behøver du ikke! Med en Rains regnjakke er du godt klædt på og vil se strålende ud samtidig.

Rains regnfrakker er nemlig elegante, samtidig med de er funktionelle og komfortable. Det gør det nemt at holde sig tør, fordi man faktisk gider at have sin Rains jakke på. I sand skandinavisk stil er designet enkelt og raffineret, og på samme tid har en Rains regnjakke referencer til den klassiske gummiregnjakke. En Rains regnjakke er et godt eksempel på cool dansk design, som er moderne og praktisk uden dikkedarer. Du får stilrent og hensigtsmæssigt design – og så kan du vælge mellem mange flotte farver, alt efter hvad du er til.

Kan en regnjakke repræsentere en livsstil?

Ja – i hvert fald hvis du spørger Rains. Derfor kalder Rains sig et moderne livsstilsbrand. Grundelementerne er det enkle, praktiske og i høj grad det optimistiske. Rains’ univers af regntøj og vandtæt tilbehør indbyder dig til at gribe dagen, også når det er dårligt vejr. Det ligger i brandets navn, at Rains regnjakker er en hyldest til regnen. Regnen er jo også livgivende og helt nødvendig, selvom vi i dag har tendens til at fokusere mere på det irriterende aspekt ved vådt vejr. Rains ønsker, at du skal se mulighederne i enhver situation, og de har så kastet sig over nedbør som en udfordring. Med Rains regnjakker og Rains tasker, giver de dig helt konkrete muligheder for at få det bedste ud af regnfulde dage og vende dem til noget positivt. De friske farver, som altid er at finde i Rains’ kollektioner, giver en lys og opløftende stemning midt i gråvejrsdagen.

Rains regnjakker er topkvalitet

Rains har en minimalistisk designfilosofi: Gør én ting, og gør det godt. De overdesigner ikke deres Rains regnjakker, og de undgår overproduktion ved at holde deres sortiment relevant. Designet af Rains regnjakker fokuserer i mindste detalje på at holde dig tør. Alle komponenter, der indgår i Rains regnjakker og de andre cool Rains produkter, bliver løbende testet og overholder en streng kvalitetskontrol. Jakkerne er lavet af et tykt, men let materiale, så du ikke bliver tynget ned. Materialet består af polyester og vandafvisende polyuretan udenpå. Rains sikrer dig yderligere med forskellige teknologiske innovationer. Lynlåsene og gummisamlingerne på Rains regnjakker er udviklet til at modstå regn, og selv syningerne er der tænkt på. De bliver nemlig hæftet med ultralyd i stedet for tråd, så regnen ikke kan sive ind. Derfor er Rains regnfrakker – ligesom Rains’ andre produkter – garanteret vandtætte og vindtætte. En god byge er som regel nok til at rense din Rains regnjakke, men derudover er det rart, at Rains regnfrakker kan maskinvaskes på 30 grader. Et andet område, hvor danske Rains viser deres kvalitet, er gennem deres omtanke og ansvarlighed.

Engagement og ansvarlighed

Det er centralt for Rains, at deres produkter er så bæredygtige og miljøvenlige som muligt. Det kan man jo kun sætte pris på. Polyuretan (PU), som en Rains regnjakke er overfladebehandlet med, er for eksempel fri for hormonforstyrrende stoffer som PVC og PFC. Vidste du desuden, at polyester kan genanvendes og laves af genbrugsplast? De plastikflasker, som du smider til genbrug, kan altså komme til at indgå i en smart Rains regnjakke. Frem for alt er Rains regnjakker holdbare og kan gå i arv. Når et produkt holder længe, har det indflydelse på, hvor meget nyt, vi køber. Det har stor betydning for klodens ressourceforbrug i et større perspektiv – og så kan du selvfølgelig nyde dit afslappede og cool regntøj længere.

Rains engagerer sig aktivt i bæredygtighed, som ikke kun involverer ressourceforbrug og kemikalier, men også social ansvarlighed. Rains regnjakker bliver produceret på fornuftige fabrikker, som overholder standarder for arbejdsforhold, rent arbejdsmiljø og sygesikring. Det er den slags forpligtelse til bæredygtighed, som modeindustrien har brug for, og det sætter vi meget pris på.

Find lige den Rains regnjakke, der passer til dig

Der er ingen grund til at føle, at du går rundt i et telt i regnvejr. Rains forstår at nytænke det klassiske regnjakkedesign og give regnvejr en mere munter udsigt. Blandt andet er Rains Parka Coat en nyfortolkning af den parka, som det amerikanske militær benyttede i 1950’erne. Rains står for at se muligheder, og de giver også dig mange valgmuligheder. De mange modeller af Rains regnjakker kommer i en regnbue af farver, så du kan finde lige den regnjakke, der inspirerer dig: Er Rains regnjakken gul? Eller er du til klassiske, mørkere farver? Ønsker du at fremhæve en feminin figur? Så kan du blandt andet vælge en Rains Curve regnjakke eller en Rains W Coat. Ved at tilføje et indre eller ydre bælte har Rains nemlig sørget for, at du kan få et figursyet look. Omvendt er der også unisexmodeller, hvilket betyder at Rains regnjakker er både til kvinder og mænd. Er Rains regnjakken lang i din fantasi? Eller foretrækker du en kort model? Uanset din individuelle præference, kan du blive udstyret til at gribe dagen, selvom det er regnvejr.

Optimisme i regnvejr med en Rains regnjakke

Rains regnjakker gør dig fri til at nyde din dag på trods af dårligt vejr. Hos Superlove er vi vilde med mode, der udstråler godt humør og en frisættende stemning. Du skal nemlig føle dig godt tilpas i det, du har på. Vi er imponerede over det effektfulde, inspirerende udtryk, som Rains opnår med deres minimalistiske design af Rains regnjakker. Må der gerne indgå mønstre på din regnjakke, har vi også de populære Danefæ regnfrakker.

Har du brug for ekstra beskyttelse mod regnen, har vi hos Superlove også Rains regnbukser og et udvalg af Rains tasker, der kan holde dine ting tørre. For eksempel en praktisk Rains weekendtaske eller en cool Rains rygsæk. Mangler du også solidt, regntæt fodtøj, fører Superlove blandt andet de populære Hunter gummistøvler. Rains regntøj og regntæt tilbehør kommer både i effektfulde pastelfarver, hvis du er til en farverig stil, eller i mere afdæmpede, neutrale farver.

Lad Rains’ inspirerende optimisme give din regnvejrsdag et løft!

Rains regnjakker

Med en design regnjakke fra Rains er det slut med at ærgre sig over regnvejr. Danske Rains giver den klassiske gummi regnfrakke nyt liv i et væld af modeller og farver, og brandet har på kort tid opnået stor popularitet takket være den høje kvalitet af deres produkter. De komfortable Rains regnjakker giver dig vandtæt beskyttelse i et moderne skandinavisk design. Vi fører modeller til både kvinder og mænd.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre

Rains Regnjakke, A-Line, Green

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : XS S L

Rains Regnjakke, Curve, Cement

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : L

Rains Regnjakke, Long, River

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : XS M

Rains Regnjakke, Long, Cement

Normalpris 695,00 kr. Pris 486,50 kr.
Størrelse : XS S

Rains Regnjakke, Curve, River

Normalpris 795,00 kr. Pris 556,50 kr.
Størrelse : XS

Rains Regnjakke, Aline, Black

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : XXS/XS XS/S

Rains Regnjakke, Fishtail Parka, Green

Normalpris 895,00 kr. Pris 537,00 kr.
Størrelse : XXS/XS

Rains Regnjakke, Kort, Grøn

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : L/XL

Rains Regnjakke, Kort, Yellow

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : M/L

Rains Regnjakke, Kort, Black

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : L/XL

Rains Regnjakke, Kort, Blue

Normalpris 600,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : L/XL

Rains Regnjakke, Lang, Black

Normalpris 700,00 kr. Pris 420,00 kr.
Størrelse : M/L L/XL
Viser 1-12 af 12 element(er)