~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Komfort og kvalitet

Når man bor i Norden, er regntøj noget nær en nødvendighed. Hele året byder på nedbør, og det kan hurtigt lægge en dæmper på humøret. Men med det rette udstyr, behøver du ikke blive våd. Rains lancerede i 2012 deres første Rains regnjakke, og har siden da udvidet til en lang række forskellig styles samt regntætte Rains tasker. Brandet designer til den modebevidste forbruger, samtidig med at de sørger for at kvalitet, holdbarhed og komfort er i top. Rains regnbukser er lavet af genanvendeligt polyester beklædt med vandafvisende polyuretan (PU), som er fri for hormonforstyrrende stoffer. Materialet er let, men tykt, og holder både vand og vind ude. Selv i konstruktionen af samlingerne er der tænkt på at sikre, at Rains regnbukser er vandtætte – for eksempel bliver alle syninger efterfølgende svejset sammen med ultralyd. Bukserne har lommer med lynlås, ventilation bag på knæene og kan tilpasses med bindebånd og elastikker. Kort sagt er Rains regnbukser et praktisk og stilbevidst valg.

Rains regnbukser til mænd og kvinder

På kort tid har Rains formået at vinde stor anerkendelse for deres evne til at kombinere moderigtigt design med funktionalitet. Rains regnjakker er ligesom Rains regnbukser til både mænd og kvinder. Du behøver dog ikke vælge et unisex design, hvis du gerne vil fremhæve en feminin silhuet. Rains Curve regnjakken er inspireret af en klassisk trenchcoat og har et bælte, som fremhæver taljen. Vil du gerne fremhæve dine former på en mere diskret måde, kan du vælge en model som Rains W Coat, der har et indvendigt elastikbånd, som kan justeres. En del af Rains’ vision er, at du skal kunne føle dig godt tilpas i dit regntøj, uanset hvem du er. Er din Rains regnjakke kort, er det oplagt at kombinere med et par Rains regnbukser. Selv til en lang model som Rains Parka Coat, kan det dog være rart med regntætte bukser, for eksempel hvis du cykler til arbejde.

Skandinavisk minimalisme i Rains regntøj

En af grundene til at Rains regntøj passer til både kvinder og mænd, er det enkle design. Rains gentænker nemlig klassisk regntøj og giver det en moderne, skandinavisk stil. Det er en basic stil uden overflødige detaljer og med fokus på praktisk funktion. Rains regnbukser er et godt valg, netop fordi de både er funktionelle og moderigtige, og de går godt til alle Rains regnjakker. Et andet element i Rains’ designunivers er den lyse og optimistiske tilgang: Regnvejr behøver ikke at ødelægge din dag, og regntøj behøver ikke at være kedeligt. Mange af Rains’ produkter findes både i neutrale og i glade farver, der giver dig mulighed for en farverig stil på en grå dag. Er din Rains regnjakke gul, kan du finde matchende fodtøj hos Hunter gummistøvler eller Lacrosse gummistøvler. Rains regntøj er utrolig let at kombinere med forskellige stile, fordi udtrykket er holdt simpelt, så du kan også gå i en mere underfundig retning. Hos Superlove sætter vi pris på godt design og godt humør, og Rains har valgt at hylde regnen både med deres brandnavn og med deres produkter, og med den opmuntrende tanke kan du byde regnbyger velkommen uden bekymringer. Måske iført en charmerende hverdagskjole fra Nümph eller Who’s That Girl?

Rains regnbukser

Bliv klar til selv det værste regnvejr med lækre regnbukser fra aarhusianske Rains. De klassiske regnbukser har fået et opdateret look, der lader stilrent design spille sammen med praktisk funktion. Rains laver tidløst kvalitets regntøj og vandtæt tilbehør, og de smarte Rains regnbukser er ingen undtagelse.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Rains Regnbukser, Trousers, Blue

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : XXS/XS M/L L/XL
Viser 1-1 af 1 element(er)