~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Rains

Danmark er kendt for at være et land med særligt meget nedbør, og når vinden er for kraftig til at holde paraplyen over hovedet, kan det være svært at holde sig tør. Det er lige så aktuelt for voksne at bruge regntøj, som det er for børn. De populære Rains regnjakker og Rains regnbukser kan holde dig tør på cykelturen til arbejdet, eller mens du er ude at gå tur med hunden. I et design, der ikke går på kompromis med modens trends, kan du selvsikkert bære din Rains regnjakke til hverdag, også selvom vejrudsigten ikke lover regn.

De skønne Rains regnjakker fås i alverdens farver og modeller. Du kan med garanti finde en Rains regnjakke, der passer til netop din stil. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Rains regnjakker, Rains tasker og meget mere.

Moderigtigt regntøj

Hvis du leder efter regntøj eller regntæt tilbehør som tasker og hatte, er dette danske brand uden tvivl det oplagte og mest kvalitetsbevidste valg. Teamet bag mærket designer i høj grad ud fra filosofien om, at regntøj bør være mindst lige så moderigtigt og trendy, som det bør være praktisk. Du behøver med andre ord ikke at gå på kompromis med virkning og kvalitet, når du vælger en moderigtig Rains regnjakke. Mærket tilbyder mange farver og modeller til både mænd og kvinder indenfor regnjakker, rygsække, tasker, huer og hatte og regnbukser.

Regnjakker i feminine silhuetter

Et vigtigt element i kollektionerne er, at der i regnjakkerne til kvinder er fokus på at kreere en feminin silhuet via et figursyet look. Disse Rains regnjakker er forsynet med enten et ydre eller indre bælte, som kan strammes om livet. Herved forekommer regnjakkerne fantastisk flatterende og klædelige på enhver kropstype, hvilket normalt er en sjældenhed i regntøj. Det anerkendte regntøj bærer præg af et modernistisk og nyskabende syn på designverdenen. Kollektionerne er designet, så de efterlever tidens modebillede, hvor regntøj generelt har opnået en stigende grad af popularitet. Den danske regntøjsproducent går i fronten for denne udvikling og designer regnjakker i forskellige farver og nuancer i cool, tykt materiale. Jakkernes praktiske funktion er desuden yderst velanset, da materialerne kombinerer sporty og moderne design.

Stort udvalg af regnjakker til kvinder

Find blandt andet de populære Rains regnjakker, der udover at være perfekt egnet til det utilregnelige danske vejr, ligeledes er et stilskabende element i et hvilket som helst outfit. Hos Superlove finder du regnjakker og jakker på udsalg, og vi sørger, som forhandler af Rains regntøj, altid for at hente de nyeste items hjem fra mærkets designkollektioner. Vi tilbyder ligeledes Rains regnjakker til kvinder i klassiske farver og stilarter.

Rains regnjakke dame

Den fornemme Rains regnjakke dame fås i både lange og korte modeller. Særligt populær i øjeblikket er den lange Rains regnjakke, der både kan fås med et ydre bælte som en trench coat, med et indre bælte for at komplimentere din figur og helt uden bælte. Med en lang regnjakke kan du holde dig tør i næsten alle situationer, uden regnbukser er nødvendige. De lange regnjakker fås i feminine såvel som mørke og enkle farver.

Rains regnjakker

Den klassiske Rains regnjakke herre fås både i naturlige, afdæmpede farver og i mere bemærkelsesværdige farver som for eksempel camouflageprint. Disse regnjakker kommer i en afslappet unisex pasform.

Rains rygsække

Den praktiske Rains rygsæk er et must-have for dig, der enten er på cykel eller er nødsaget til at befinde dig udendørs på selv de mest regnfyldte dage. Den skønne Rains rygsæk er både enkel og elegant i designet, og så holder den dine ejendele tørre - hele tiden. Med en Rains rygsæk kan du uden bekymring transportere din computer eller lignende, uanset hvor meget det regner. Rygsækken fås i flere farver.

Rains tasker

En stor og praktisk Rains taske som tote bag eller weekendtaske er også et must-have for dig, der gerne vil holde dine værdifulde ejendele tørre. Den vandtætte Rains taske er lige til at tage over skulderen og er yderst rummelig. Hvad end du vælger en tote bag eller weekendtasken, kan din Rains taske fås i flere farver.

Rains

Er du ikke typen, der går med regntøj? Det bliver du hurtigt med de fine designregnjakker fra danske Rains! Gå på opdagelse i en verden af optimistisk skandinavisk design med fokus på komfort, kvalitet og funktion. Ud over de moderigtige Rains regnjakker og Rains regnbukser laver brandet lækkert vandtæt tilbehør, så du kan holde dine ejendele tørre selv i kraftig regn med for eksempel en Rains rygsæk.

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-16 af 16 element(er)