~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Punge

Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af stilfulde punge til kvinder. Uanset om din pung skal bruges til at holde styr på de få kreditkort, du ikke kan leve uden, eller om den skal fungere som en lille taske, giver vi dig et væld af muligheder for at finde den helt perfekte pung til netop dine behov. Vi har altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til den selvstændige og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er udvalgt med omhu, og vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Du kan finde lækre punge til kvinder fra anerkendte designerbrands som Hvisk, Beck Søndergaard, Orla Kiely og Decadent.

Til kreditkortene, kontanterne og alt det andet

Selvom det højst sandsynligt er sjældent, at du har kontanter på dig efterhånden, kan det være enormt frustrerende, når du endelig får dem. Derfor er en pung stadig uundværlig, når du står i situationer, hvor du skal holde styr på både dine kreditkort og dine kontanter. Men det er ikke den eneste grund til, at pungen er uundværlig, hvis du ser dig selv som en selvsikker, ambitiøs og stilbevidst kvinde. Punge til kvinder er uundværlige, fordi de kan så meget mere end blot at holde styr på dine kreditkort og kontanter. Alt efter størrelsen, kan punge til kvinder fungere som en clutch, når du skal en tur i byen eller til at holde styr på alt fra telefonen til indkøbssedler til makeup og hårelastikker i hverdagen. Derfor er punge til kvinder ofte også væsentligt større, end de er til mænd.

I vores store udvalg af makeup punge kan du også gå på opdagelse i alverdens muligheder for at finde en pung, der kan bruges til rigtig mange forskellige formål.

Punge til kvinder fra Decadent, Beck Søndergaard og Hvisk

I vores store udvalg af punge til kvinder kan du blandt andet forkæle sig selv med en skøn Decadent pung. Decadent er et stærkt og veletableret dansk brand, der specialiserer sig i at fremstille fashionable punge, tasker såvel som smukke clutches i den fineste kvalitet. Fra Decadent kan du finde punge til kvinder i alverdens størrelser og med praktiske lommer og rum, der gør det lettere for dig at være kvinde. Alle de smukke punge til kvinder fra dette brand er fremstillet i den smukkeste højkvalitetslæder, der ikke går på kompromis med det stilfulde design.

Med en skøn BeckSøndergaard pung kan du sætte kulør på hverdagen. Det danske brand er kendt for deres evne til at kombinere tidens trends med en innovativ tankegang, og det kommer til udtryk i alle deres skønne produkter.

Se også vores store udvalg af tasker, tørklæder, huer og vanter fra mange af de samme anerkendte designerbrands. Vi ønsker dig en god shoppeoplevelse og glæder os til at tage hånd om din ordre.

Punge

Hold styr på kreditkort, sedler og mønter med en stilfuld fra vores lækre udvalg af punge.
Hos Superlove har vi punge fra Decadent, Orla Kiely, Royal Republiq og Aunts & Uncles. 

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-8 af 8 element(er)