~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Pico smykker til alle kvinder

Pico er en dansk succeshistorie inden for smykkedesign, blandt andet fordi brandet henvender sig til en bred vifte af kvinder. Brandets vision er at gøre flotte og iøjnefaldende smykker tilgængelige for alle. Derfor er priserne lave, og der er stort fokus på alsidighed i designet af Pico smykker. Du kan finde enkle eller ekstravagante Pico øreringe, topmoderne designs eller styles, der leder tankerne hen på tidligere tider. Pico smykkerne er alle lavet af enten sterlingsølv eller messing med 24 karat gulddoublé, som er den stærkeste metode, hvis et smykke ikke er af massivt guld. Derfor er alle Pico smykker naturligvis nikkelfri. Pico er et brand, som virkelig forstår hele tiden at udvikle sig selv og både følge de nyeste trends og finde inspiration andre steder – alt, hvad der begejstrer grundlægger og designer Anne-Marie Pico, kan give ideer til det næste Pico smykke. Blandt Superloves udvalg af flotte Pico smykker finder du både gode tilføjelser til hverdagstøjet og prikken over i’et til festlige lejligheder.

Alsidigt design

Vi er altid spændt på at se, hvad den næste kollektion af Pico smykker indeholder. Pico er et ambitiøst brand, der giver dig rig mulighed for at forny din stil, når du har lyst. Ofte leger designet med forskellige teksturer og former, og Pico smykkerne indeholder gerne fine små detaljer. Udformningen er gennemtænkt, og du kan glæde dig over dit Pico smykke, hver gang dit øje falder på det. Er du glad for sten, perler, hoops eller ørestikker? Er du til store eller delikate smykker? Uanset om du går efter stilfuldhed og elegance eller karakterfuldhed, kan du finde det blandt Pico smykker. Den store variation i Pico smykker gør også brandet til et populært valg, når det kommer til gaver til kvinder og piger i alle aldre. Smykkerne bliver i øvrigt håndlavet af Picos egen guldsmed Linda.

Pico smykker til din personlige stil

Pico vil skabe en verden af smykker, hvor du bliver inspireret til at finde præcis det rigtige til en given lejlighed og humør. Det er lige præcis samme mission, vi er på i Superlove, når vi sammensætter vores univers. Vi sætter nemlig pris på mode med et personligt præg, for det du har på, er med til at kommunikere, hvem du er. Samtidig vil vi gerne gøre det nemt for dig at udtrykke din personlige stil. Det er derfor, vi kuraterer et lækkert udvalg af Pico smykker og en række andre populære brands i vores Superlove shop. Se for eksempel vores håndplukkede Nümph kjoler, cool sneakers fra New Balance eller fantastisk strik fra Sibin Linnebjerg. Mode behøver ikke være svært, og vi holder meget af at hjælpe dig med at finde inspiration. Endnu bedre er det, når vi kan tilbyde dejlige varer som de fine Pico smykker til virkelig gode priser. Hvis du leder efter en gave til en veninde, er det måske Pico øreringe, du skal se på?

Pico smykker

Pico er et succesfuldt dansk accessory-brand, der siden 2004 har lavet smukke Pico smykker for enhver smag og stemning. Pico smykkerne er håndlavede og afspejler nye tendenser og et væld af inspirationskilder. Ifølge grundlægger og designer Anne-Marie Pico er smykker den bedste måde, du kan udtrykke dig selv på. Vores udvalg af Pico smykker tilbyder skønne Pico øreringe, armbånd og ringe til formidable priser.

Der er 46 varer.

Viser 1-46 af 46 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-46 af 46 element(er)