~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

Pico giver dig trendy hårspænder

Hvis du er glad for at bruge accessories, har du nok hørt om Pico eller købt nogle af de mange fine Pico smykker og hårpynt. Pico skaber smukke og iøjnefaldende accessories, og Pico hårspænder giver dig nemt liv til frisuren. Det danske brand har øje for at tage det bedste fra modens tendenser og forvandle det til skønne hårklemmer og spænder, der kan give dig ekstra glæde i hverdagen. Grundlæggeren af Pico, Anne-Marie Pico, designer alt selv. Det er ganske imponerende, for Pico er et fremadstormende og produktivt brand, som omfavner mange forskellige stilarter. Materialerne i Pico hårspænder er allergivenlige. Siden 2018 har Pico desuden fokuseret på at udskifte akryl i deres Pico hårspænder ud med cellulose acetat. Det er acetat fra de naturlige ressourcer træmasse og bomuld, der kan nedbrydes biologisk i modsætning til akryl. Pico giver dig mulighed for at forny din stil, som du har lyst til, hvad enten du ønsker at følge tidens trends, eller du vil gå dine egne veje, når du sammensætter dit look.

Udtryk din egen stil med Pico hårspænder

Når din stil afspejler din personlighed, kan både tøj, sko og accessories bringe det bedste frem i dig. Blandt Pico hårspænder finder du skønne farver og mønstre samt inspiration fra naturen, fra klassisk feminin stil og fra moderne overdådighed. Pico vil nemlig gerne give dig mulighed for at matche ethvert humør med både Pico hårspænder og Pico smykker. Brandets vision er at give dig et udvalg af accessories, der kan udtrykke alle sider af dig selv. Stil er nemlig en personlig sag. Samtidig skal alle kunne være med, og derfor kan vi tilbyde Picos produkter til ekstremt gode priser.

Inspiration til gaver hos Superlove

Hvad er bedre end at finde gode gaver, der kan glæde andre? Hos Superlove har vi skabt et univers, der kan inspirere dig til at finde lige det inden for mode og interiør, der passer til den person, du har i tankerne. Pico er et særligt populært brand, når det gælder gode gaveideer til kvinder og piger. Med de skarpe priser på Pico hårspænder og Pico smykker kan alle være med. Pico gør meget ud af at lave accessories i et væld af stilarter, så du kan finde noget for enhver smag. Vi støtter i høj grad op om værdien af at udtrykke sig selv gennem det, man har på, og derfor elsker vi Pico smykker og hårspænder. Vi har også udvalgt hårpynt fra Hvisk, der også er et dansk brand med styr på de nyeste trends. Du kan også finde inspiration til gaver i vores store udvalg af skønne smykker. Ud over Pico øreringe, Pico armbånd og Pico ringe, har vi samlet populære brands som urbane Maria Black, elegante Scherning, karakterfulde AYM og stilfulde Stine A.

Pico Håraccessories

Pico er et dansk brand, der siden 2004 har lavet fede accessories til kvinder i alle aldre. De feminine Pico hårspænder følger modens nyeste tendenser og giver dig lækre farver, former og mønstre. Det alsidige brands mission er at give alle kvinder mulighed for at udtrykke deres personlige stil – til gode priser. Sæt kulør på frisuren med et Pico hårspænde, eller forkæl en særlig person i dit liv.

Der er 44 varer.

Viser 1-44 af 44 element(er)
Aktive filtre

Pico Hårklemme, Rose, Mauve Rosa

Normalpris 200,00 kr. Pris 160,00 kr.

Pico Hårklemme, Butterfly, Hvid MOP

Normalpris 75,00 kr. Pris 60,00 kr.

Pico Hårbånd, Aurora, Silver

Normalpris 150,00 kr. Pris 75,00 kr.
Viser 1-44 af 44 element(er)