~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Pico er et alsidigt, dansk brand

Pico blev grundlagt i 2004 af Anne-Marie Pico, og det danske smykkebrand har med god grund oplevet en stigende succes. Visionen bag Pico er at gøre flotte smykker tilgængelige for alle. Det betyder lave priser og design, som appellerer til ethvert humør og enhver smag. Du finder altså både enkle og overdådige styles blandt de fine Pico smykker, der er lavet af sterlingsølv eller guldbelagt messing (24 karat). Anne-Marie designer alt selv, og hun finder inspiration hvor som helst. Pico er et særdeles produktivt og alsidigt brand, som virkelig formår at følge tidens tendenser både i Pico smykker og i de farverige Pico hårspænder.

Inspiration til personlig mode hos Pico

Pico er et brand, som evner at henvende sig til mange typer kvinder. Det skyldes, at de ønsker at skabe en verden af accessories, som kan sætte prikken over i’et på enhver kvindes outfit og fremtoning. Anne-Marie Pico mener nemlig, at accessories er der, hvor vi virkelig kan udtrykke os selv. Derfor leger Picos design med former og teksturer, sten, perler og farver i et feminint univers. Du kan finde Pico hårspænder, der er inspireret af naturen, og Pico øreringe, som er opdaterede klassikere eller eksperimenterende nyskabelser. Inspirationen til Pico smykker kan komme fra hele verden og fra alle tider og øjeblikke. Du kan iklæde dig et strejf af Østen, boheme, vintage, rene minimalistiske linjer og meget mere. Pico skaber smukke og iøjnefaldende accessories, som virkelig kan bringe det bedste frem i dig.

Gaveideer fra Pico

De fleste kvinder holder af at få smykker i gave, og det er en rigtig god måde at forkæle en, du holder af. Selv hvis du har et begrænset budget, kan du finde inspirerende gaver blandt de fine Pico smykker og Pico hårspænder. En ekstra lækker kvalitet ved gaver fra Pico er, at Pico smykker er håndlavede af Picos egen guldsmed Lina. Du kan finde oplagte gaveideer til alle aldre, fordi Pico gør så meget ud af at lave accessories til alle stilarter. Find en sød venindegave, inspirer din mor, glæd din niece eller giv din datter lige det, hun går og mangler.

Udtryk din personlige stil med Pico

Pico er et brand, som virkelig slår et slag for værdien af at udtrykke sig selv og sin personlige stil. Det er lige i Superloves ånd, og derfor er vi glade for at tilbyde Pico hårspænder og Pico smykker som en del af vores univers. Af samme grund har vi hårspænder fra det fremadstormende danske mærke Enamel og unikke smykker fra Pendulum og Maria Black. I Superlove finder du en lang række fantastiske danske og skandinaviske brands, såvel som internationale brands af høj kvalitet. Vi vil nemlig gerne være din yndlingsshop, hvor du finder inspirerende mode og interiør.

Pico

Pico er et dansk smykkemærke, der skaber fede accessories til en bred vifte af kvinder i et hav af forskellige stilarter. Anne-Marie Pico, som både er grundlægger og designer, mener nemlig, at smykker og accessories er den bedste måde, du kan udtrykke dig selv på. Brandet afspejler tidens trends med feminine smykker til priser, hvor alle kan være med. Vi har udvalgt de smukkeste Pico smykker og Pico hårspænder.

Der er 93 varer.

Viser 1-60 af 93 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-60 af 93 element(er)