~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Skønhed i hverdagen og til fest

De fine Pernille Corydon smykker giver rig mulighed for at kombinere, som man vil. Du kan løfte dit hverdagslook til nye højder med et fantastisk udvalg af smukke halskæder, armbånd og fingerringe. Eller du kan tilføre festkjolen prikken over i’et med et par skønne Pernille Corydon øreringe. Uanset om du er til at holde det simpelt og sofistikeret, eller du gerne bærer en overdådighed af smykker, kan du finde noget her. Den nordiske enkelthed i designet gør nemlig at Pernille Corydon smykker passer til alle kvinder og alle anledninger. Fælles for smykkerne er, at deres ikoniske former er skabt med nysgerrighed, kærlighed til kvalitet og sans for detaljer. Alle smykkerne er lavet af rent sterlingsølv og er naturligvis nikkelfri.

Hverdagsindtryk bliver til Pernille Corydon smykker

Pernille Corydon smykker er skabt med inspiration fra den danske designers indtryk af verden og hverdagen omkring sig. Pernille Corydon har nemlig en særlig opmærksomhed på flygtige øjeblikke eller sågar tanker om fænomener, som præger vores hverdag, for eksempel tidens gang eller minder. I disse hverdagsindtryk findes en skabende kraft, som får nyt liv i de skønne Pernille Corydon smykker. Arkitektoniske former og linjer i omgivelserne kan fx omformes til en smuk Pernille Corydon ring. Detaljerne beholdes men sættes ind i en anden sammenhæng, når de bliver udgangspunktet for et elegant smykke. Og fortællingen fortsætter, når du bestemmer, hvilke øjeblikke du vil forskønne med eksempelvis en Pernille Corydon halskæde med eller uden sten.

Mangler du en gave til konfirmation eller rund fødselsdag?

Det er ikke altid nemt at finde en gave, som bringer glæde længe. Kvinder har alle dage været glade for at smykke sig, men nogle gange er det svært at ramme lige den rigtige stil. Her er Pernille Corydon smykker din redning! Det unikke design, som på en gang er finurligt og enkelt, gør det nemt for alle aldre at matche til ethvert outfit. Man behøver ikke have dårlig samvittighed over ikke at få brugt det flotte køb, for en Pernille Corydon halskæde kommer ikke til at samle støv i smykkeskrinet. Eller måske skal det hellere være en af de populære Pernille Corydon Daylight ringe? Uanset hvilken kvinde du vælger at glæde, kan du være sikker på, at det bliver et hit.

Hvilken historie skal dit Pernille Corydon smykke fortælle?

Når du stryger håret om bag øret og mærker dine Pernille Corydon øreringe, kommer du måske til at tænke på de næsten magiske øjeblikke, da din mor fortalte dig eventyrlige godnathistorier. Eller måske er din nye halskæde en påmindelse om, at du skal huske at vise dig selv anerkendelse. Måske så du på din rejse til Tanzania solens enorme ildkugle stå op med en kraft, du ikke havde oplevet før, og det minder din Pernille Corydon Daylight ring dig om, hver gang du får øje på den på din finger. Det er dit liv, og dine historier. Hvordan skal de udsmykkes? Er du nysgerrig efter smykker i samme stil, kan du gå på jagt i vores udvalg ud fra danske Stine A, mere klassiske Enamel eller Maria Black, som er lidt mere rå.

Pernille Corydon smykker

De populære Pernille Corydon smykker forener feminin elegance og klare former i nordisk kvalitetsdesign. Skab dit eget look med det tidløse univers, som kommer til udtryk i de mange kollektioner af Pernille Corydon ringe, halskæder, øreringe og armbånd. Eller find den perfekte gave til kvinder i alle aldre i vores store sortiment.

Der er 45 varer.

Viser 1-45 af 45 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-45 af 45 element(er)