~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mange kollektioner, altid kvalitet

Blandt de skønne Pernille Corydon smykker findes et væld af forskellige designs, der altid er holdt i den enkle nordiske stil. Mangfoldigheden skyldes, at Pernille Corydon lader sig inspirere af skønhed i hverdagen overalt omkring sig. De populære Pernille Corydon ringe kommer også i mange variationer, hvilket gør det let at finde de helt rigtige. Nogle designs har indlagte sten eller farvedetaljer af emalje, og overfladen kan være glat, ru (satineret), mat eller blankpoleret. Alle ringene er af rent sterlingsølv, som derefter kan være forgyldt med 18 karat guld eller belagt med rhodium (rhodineret), så de får en mørk farve. En rhodineret ring holder bedre på farven ved brug end en ring, der er oxideret. Der kommer hele tiden nye kollektioner fra det danske brand, og hver serie udspringer af livets små øjeblikke.

Fra øjeblik til Pernille Corydon ring

Det er let at overse verdens enkle skønhed, når vi har travlt. Pernille Corydon har dog øje for æstetiske detaljer i hverdagens mylder, og dem indfanger hun i sine designs. Hun finder inspiration overalt, og er særlig glad for sammenstilling af kontraster, former og linjer i natur og arkitektur. Man kan tydeligt se den arkitektoniske inspiration i de flotte Pernille Corydon ringes skulpturelle udtryk. Visionen er at afbilde designerens refleksioner over hverdagsindtryk og gøre de smukke øjeblikke permanente. Kigger man henover en kollektion af Pernille Corydon ringe, kan man næsten fornemme associationerne i designenes udforskning af for eksempel den runde form.

En gave, der inspirerer

Hvis du vil glæde din mor, din kæreste eller din kusine, som skal konfirmeres, er en Pernille Coridon sølv ring eller guld ring en pragtfuld gave. Vi bruger vores hænder hele tiden, og de fortjener at se godt ud. Med en Pernille Corydon ring har du et godt valg til stilbevidste kvinder i alle aldre, fordi det er så nemt at se sig selv i designet. De skarpe former, den feminine ynde eller den finurlige reference til noget, man genkender fra sin daglighed – der er mange elementer, som kan fænge os ved Pernille Corydon smykker. Lad en af vores smukke Pernille Corydon ringe inspirere en, du holder af. En eller flere velvalgte accessories kan give det lille ekstra, der virkelig gør et outfit vellykket, uanset om det er til hverdag eller ved festlige lejligheder.

Udtryk nuancerne i din personlighed

Kvinder kommer i alle former, farver og temperamenter, og fra dag til dag kan vi endda skifte humør og stil. Med Pernille Corydon ringe kan du let udtrykke nuancerne i din personlighed. Sammensæt de mørke, rhodinerede ringe med farverigt print, eller lad en funklende guldring fange opmærksomheden, når du bærer en sofistikeret sort kjole. Du kan også vælge at bruge din ring sammen med en af de elegante Pernille Coridon øreringe eller Pernille Corydon halskæder. Valget er dit! Ved at kombinere flere Pernille Corydon ringe, kan du skabe endnu et look. De tynde ringe kan sammensættes effektfuldt, og er du mere til enkeltstående ringe, er en Pernille Corydon Daylight ring oplagt. Skal din nye ring ses i forlængelse af en lækker håndtaske, kan du dykke ned i vores udvalg her. Vil du gerne se flere ringe i samme til, fører vi blandt andet også Enamel og Maria Black.

Pernille Corydon ringe

De fine Pernille Corydon ringe er lig med stilrent nordisk kvalitetsdesign. Ringenes enkle formsprog gør, at man kan kombinere, som man vil. Pernille Corydon designer selv alle smykker i kollektionerne med inspiration fra æstetiske detaljer i hverdagen. Dyk ned i et feminint univers af ringe med stærke udtryk.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-10 af 10 element(er)