~

Filtrer efter

Pris

Pris

Farve

Farve

En skøn gaveide til en stilbevidst kvinde

Pernille Corydon smykker er med god grund populære som gave til kvinder i alle aldre: Det er nemlig kvalitetssmykker i flot og feminint design. Nogle kvinder kan næsten føle sig ”nøgne” uden øreringe, halskæder eller ring, mens andre kun bruger øreringe ved særlige lejligheder eller slet ikke. Vores valg af øreringe er en af de små måder, vi kan vælge at udtrykke os på. Der findes både store og små Pernille Corydon ørestikker, så der er noget til enhver personlighed.

Alle ørestikkerne er af rent sterlingsølv og er naturligvis nikkelfri. Nogle Pernille Corydon ørestikker har indlagte sten, og foruden rent sterling sølv fås andre farvevarianter. Der er forgyldt ørestikker med enten 18 karat guld (minimum) eller guld iblandet kobber, hvilket giver den rosagyldne farve. Den mørke sølvfarve fås ved at oxidere sølvet. Der er i det hele taget mange valgmuligheder, hvilket gør det nemt at finde lige præcis, hvad man leder efter. Alle Pernille Corydon øreringe er designet af Pernille Corydon selv, og der kommer hele tiden nye kollektioner, man kan forelske sig i. Uanset farve, størrelse og form, er alle ørestikkerne af høj kvalitet og repræsenterer tidssvarende nordisk design.

Pernille Corydon finder inspiration i hverdagen

De elegante Pernille Corydon smykker bliver til, når designeren får øje på noget i sine omgivelser, som hun vil indfange. Konstant er Pernille Corydon på udkig efter interessante former, og hun laver straks skitser eller tager billeder, når inspirationen rammer. Det kan være arkitektoniske linjer, spil mellem lys og skygge eller sågar mennesker, som danner udgangspunktet for designprocessen. Hverdagens indtryk bliver fortolket og omformet til enkle figurer, der i sidste ende bliver til smukke smykker. Designet skabes ud fra ideen om skønhed i det enkle. Dermed indeholder Pernille Corydon ørestikker, Pernille Corydon armbånd eller en Pernille Corydon halskæde i en vis forstand også en kommentar til livet.

Kombiner Pernille Corydon ørestikker

Eftersom Pernille Corydon ørestikker fås i forskellige størrelser, kan du sammensætte flere forskellige uden at bryde med designet, hvis du har mere end et hul i øret. Eller du kan vælge at kombinere med andre øreringe i samme stil fra brands som Stine A eller Enamel. Mindre ørestikker er praktiske, fordi de ikke så nemt hænger fast i ting. Det kan for eksempel gøre det nemmere at have tørklæde på, især hvis det skal af og på et par gange i løbet af dagen. Er du glad for tørklæder og dansk design, kan du overveje at kombinere dine ørestikker med et fantastisk tørklæde fra danske Inspired By, hvis design bygger på fotokunst. I det hele taget er det nemt at sammensætte Pernille Corydon ørestikker med andre favoritting, fordi den enkle stil gør dem så alsidige. Det samme gælder for de fine Pernille Corydon ringe, som du kan bære sammen med matchende Pernille Corydon ørestikker for at understrege dit stilvalg. Hvis ørestikkerne især er tiltænkt hverdagsbrug, mangler du måske også en hverdagskjole, der kan forny din garderobe? Hos superlove.dk har vi et bredt udvalg af hverdagskjoler. Du kan også tage et kig på vores Pernille Corydon Daylight øreringe.

Pernille Corydon ørestikker

På udkig efter fine øreringe, der kan bruges til hverdag og fest? Er du vild med den enkle, skandinaviske stil, og går du ikke på kompromis med kvalitet? Så er Pernille Corydon ørestikker et godt valg. Den danske designer skaber sine smykker ud fra indtryk fra livet omkring sig og foreviger hverdagsøjeblikke i smukke former og linjer i sine feminine designs.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-5 af 5 element(er)