~

Filtrer efter

Farve

Farve

Pernille Corydon øreringe er stilrent dansk design

Overalt omkring os er visuelle møder mellem natur, arkitektur og mennesker, og Pernille Corydon har som designer en unik evne til at omsætte disse møder mellem forskellige elementer til sin egen stilrene æstetik. Alle Pernille Corydon smykker byder på fortolkninger af hverdagsøjeblikke, der bliver til de enkle former og figurer, man ser i hendes designs. Det kan være indtryk fra håndgribelige konstruktioner som bygningsfacader eller hængebroer, eller det kan være mere flygtige tankeindtryk. Fælles for Pernille Corydon øreringe er, at de er næsten stiliserede afbildninger af designerens refleksioner over indtryk fra omgivelserne. Inspirationen bliver ofte hentet i kontraster som spillet mellem lys og skygge, og den kontrast går igen i Pernille Corydons brug af udfyldte former over for tomhed (huller). Man kan simpelthen fornemme nysgerrigheden i designet. For eksempel udforskes den runde form via cirkler, ovaler, dråbeform og cirkulære skiver.

Solens lys blev til Pernille Corydon Daylight øreringe

Med et par Pernille Corydon øreringe kan du bære et stykke hverdagsfortælling ind i din egen hverdag og fortælle din egen historie. I den populære Daylight-kollektion var inspirationen solens lys, og de forskellige styles udtrykker variationer over dette tema: Dagens lys, kontraster mellem lys og skygge, lysglimt, solen i horisonten, solformørkelse og solstråler. Alt sammen omsat til klare linjer og ikoniske former i smykkerne. Det er ikke uden grund, at de skønne Pernille Corydon Daylight øreringe sammen med en Pernille Corydon Daylight ring er en bestseller. Man kan naturligvis også bare nyde, at Pernille Corydon øreringe er smadderflotte, uden at spekulere over historien bag. For mange kvinder er øreringe en vigtig del af påklædningen, fordi de sætter prikken over i’et.

Sammensæt din personlige stil

Hvem er du i dag? Har du lyst til vise din hemmelighedsfulde side, går du efter simpel elegance i den rigtige nuance, eller er den røde tråd i dit outfit fine organiske former? Pernille Corydon smykker gør det nemt at sammensætte din personlige stil, uanset humør og anledning. Har du flere huller i ørene, kan du nemt kombinere flere forskellige Pernille Corydon øreringe for at opnå et anderledes udtryk.

Alle øreringene er af rent sterlingsølv (evt. forgyldt eller oxideret mørke), og du kan i kollektionerne finde både Pernille Corydon ørestikker, hoops eller øreringe, der hænger. Nogle øreringe har indlagte sten eller farver, mens andre er rent metal. Uanset hvad du vælger, er det nemt at gøre øreringene til sine egne og skabe sine egne associationer til den fortælling, der ligger i dem.

Populær gaveide

Alle Pernille Corydon øreringe er et hit, hvis du er på udkig efter en gave til en, du holder af. Ikke kun fordi Pernille Corydon er et trendy brand med en bred appel, men fordi enkeltheden i designet gør det let at bruge Pernille Corydon øreringe til enhver lejlighed. Din festkjole skal måske også have et ekstra pift med en Pernille Corydon halskæde, et Pernille Corydon armbånd eller en Pernille Corydon ring? Eller skal håret væk fra øret, for at øreringene rigtig kan stråle? Så kan du finde inspiration blandt vores flotte hårspænder fra Hvisk. Vil du se flere øreringe i samme stil, er vores udvalg fra danske Stine A en mulighed.

Pernille Corydon øreringe

De smukke Pernille Corydon øreringe er til dig, som elsker elegant skandinavisk design og kvalitet. Den danske designer lader sig i sine mange kollektioner inspirere af livets øjeblikke, når hun skaber sine skønne, feminine øreringe i sølv og guld. Gå på opdagelse i vores udvalg og find de øreringe, som inspirerer din stil. Eller find den rigtige gave til den nybagte konfirmand eller kræsne svigermor.

Der er 18 varer.

Viser 1-18 af 18 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-18 af 18 element(er)