~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Simpel elegance med fine detaljer

På afstand er en Pernille Corydon halskæde en delikat tilføjelse til din påklædning, og når man kommer tættere på, får man øje på flere facetter i designet. Halskæderne har nemlig et enkelt udtryk, men indeholder samtidig detaljer i selve kæderne eller i vedhængene. Der er lagt vægt på det underfundige frem for det overdådige. Pernille Corydon halskæder kommer i korte eller lange varianter, hvoraf mange kan justeres i længden. Alle halskæderne er af rent sterling sølv, og guld halskæderne er dernæst belagt med 18 karat guld. Du får altså både lækkert design og god kvalitet til en overkommelig pris.

Små glæder, smukke smykker

Er man opmærksom, er der smukke detaljer overalt omkring os. Det kan være skyggekontraster i urbane miljøer, gittermønstret i en hængebros wirer eller naturindtryk fra en rejse. Sådanne detaljer har Pernille Corydon øje for, og det er hendes ærinde at give dem videre i sine smykker. Et Pernille Corydon smykke er ikke bare et flot smykke, men en påmindelse om en taknemmelig livsindstilling, hvor man glæder sig over de små ting i livet. For eksempel udtrykker de populære Pernille Corydon Daylight øreringe en hyldest til dagslysets tilbagevenden om foråret. Pernille Corydon står selv bag alle smykker i kollektionerne, og hendes kombination af nysgerrighed efter livets små øjeblikke og den nordiske stilrenhed, går op i en højere enhed i hendes designs.

En gave, som bliver værdsat

Med en Pernille Corydon halskæde kan du minde dig selv, eller en, du holder af, om at værdsætte livets smukke øjeblikke. Det kan både være de overraskende, de vidunderlige, de kærlige, de morsomme eller dem, som man skulle kæmpe sig igennem. Det giver nemlig en helt anden energi, og det kan sætte kulør på hverdagen, på samme måde som en fin halskæde kan pifte dit hverdagstøj op. Mangler du en konfirmationsgave? Er din kone bare den dejligste kvinde? Uanset hvem du vil glæde, kan du med fordel vise din påskønnelse med en Pernille Corydon coin halskæde. Det er en skøn gave til en stilbevidst kvinde, som med garanti bliver værdsat, ikke mindst fordi den er nem at bruge ved enhver anledning.

Udtryk dig selv med din Pernille Corydon halskæde

Det enkle formsprog i Pernille Corydon halskæder gør det nemt at kombinere, som man vil, enten med andre kæder eller andre smykker, for eksempel en af de fine Pernille Corydon ringe. Leder du efter flere ideer i en lignende stil, kan du også tage et kig på smykker fra Scherning eller Maria Black. Det er herligt at kunne variere, og de karakteristiske rene linjer i Pernille Corydons design gør det muligt at sammensætte din nye halskæde med et hav af forskellige outfits. Du kan tilføre ekstra elegance til en jerseykjole – se vores udvalg af Nümph kjoler for inspiration. Eller gå efter at vise feminin kant med et par lækre Izipizi solbriller.

Pernille Corydon halskæder

Pernille Corydon smykker er et tidløst univers skabt som en hyldest til skønhed i det enkle. Pernille Corydon halskæder udtrykker klassisk elegance i moderne nordisk stil, og halskæderne kan bruges alene eller kombineres med andre. Den danske designer Pernille Corydon finder inspiration i hverdagens øjeblikke og lægger vægt på kvalitet og små detaljer, hvilket gør en Pernille Corydon halskæde til den perfekte gave.

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-8 af 8 element(er)