~

Filtrer efter

Farve

Farve

Elegant dansk design

Danske Pernille Corydon designer pragtfulde smykker ud fra inspiration fra verden omkring sig. Hun formår at tage indtryk fra sig dagligdag og give dem form i en skarp skandinavisk stil, der på samme tid er organisk og feminin. Det er Pernille Corydon Daylight øreringene et godt eksempel på. Øreringene er enkle og elegante, og de forener runde former og fine linjer. Pernille Corydon Daylight øreringe passer til ethvert outfit og er derfor et godt valg, uanset om du er til sart skønhed eller feminin kant. En blomstret kjole eller en læderjakke kan begge få et løft med et par alsidige Pernille Corydon øreringe. Alle Pernille Corydon smykker er nikkelfri, da de er lavet af rent sterlingsølv. Gyldne øreringe er forgyldt med minimum 18 karat guld. Med Pernille Corydon Daylight øreringe får du således både kvalitet og fryd for øjet – og ørerne.

Pernille Corydon Daylight øreringe er inspireret af solen

Mennesker har alle dage været fascinerede af sollysets livgivende kraft og fortryllende effekter i forskellige overflader – tænk bare på lys gennem vand, trækroner, glas eller på bygningsfacader. Den fascination har Pernille Corydon brugt som udgangspunkt for sin populære Daylight-kollektion. Temaet er solens lys, og det bliver udforsket i mange variationer, såsom lysglimt, solen i horisonten, lys og skygge og solformørkelse. I de smukke Pernille Corydon Daylight øreringe kan man tydeligt se inspirationen fra solens stråler: De flygtige solstråler bliver til et mønster i metal. Det er kendetegnende for Pernille Corydon smykker, at man ser kontraster udspille sig, og blandt andet derfor kan smykkerne stimulere vores fantasi og kreativitet. Designet indfanger et enkelt øjeblik fra hverdagen og gør det permanent. I alt fra Pernille Corydon ringe til halskæder eller armbånd bliver livets øjeblikke gengivet i ikoniske former. Måske er det designets fokus på øjeblikket, som gør Pernille Corydon smykker anvendelige ved enhver anledning.

Gave eller selvforkælelse

Med Pernille Corydon Daylight øreringe er der rig mulighed for at skabe sit eget look. Det er oplagt at kombinere med en Pernille Corydon Daylight ring, men du kan også snildt lade dem tale for sig selv, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug. Det gør Pernille Corydon Daylight øreringe til en ideel gave. Er du nysgerrig efter flere ideer, kan du se andre fortolkninger af sollyset og meget andet blandt vores store udvalg af Pernille Corydon smykker. Hos det danske brand Pendulum kan du finde andre smykker med inspiration fra naturen, som bevæger sig væk fra den klassiske nordiske stil. En anden mulighed er de sofistikerede smykker fra Scherning, som også er et fremadstormende dansk smykkenavn. Hvis du tænker dig om, er det som regel muligt at finde en grund til, at netop du fortjener at blive forkælet. Her er de skønne Pernille Corydon Daylight øreringe et stykke hverdagsluksus, som er til at betale. Er du ude i en større opdatering af garderoben, er det værd at holde øje med vores nyheder på superlove.dk.

Pernille Corydon Daylight Øreringe

Bliver du tiltrukket af simpel skønhed, der fortæller en historie? Hele Daylight serien fra Pernille Corydon er designerens abstraktioner over sollys, som er forenklet i smukke smykker efter nordisk stil. Pernille Corydon Daylight øreringe er til dig, der går efter feminine øreringe med et moderne look. Det er dansk kvalitetsdesign inspireret af livets små øjeblikke.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-2 af 2 element(er)