~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Enkel nordisk elegance

Den enkle nordiske stil ses tydeligt i ethvert Pernille Corydon armbånd. Armbåndene er præget af rene linjer og ikoniske former, som tilføjer håndleddet en simpel elegance. Som alle Pernille Corydon smykker gemmer armbåndene samtidig på skønhed i de smukke detaljer. Pernille Corydon lader sig nemlig inspirere af hverdagens små øjeblikke og indkapsler sine indtryk i smykkerne. Ser du en sol, en mønt, et ur, en bro, en gren, en magisk sten, et barndomsminde? I de fine Pernille Corydon Daylight armbånd gemmer sig en åben tilgang til livet med rig mulighed for at skabe sin egen fortolkning.


Pernille Corydon armbånd er kvalitetsdesign

Alle Pernille Corydon armbånd er naturligvis nikkelfri, da de er lavet af rent sterlingsølv. Armbåndene fås i forskellige metalfarver, nogle styles med skinnende glatte overflader og andre ru. Forgyldte armbånd er belagt med minimum 18 karat guld, og ved rosaguldbelagte armbånd er guldet blandet med kobber. Den mørkere, mere rå sølvfarve opnås ved at oxidere armbåndet. Mange af armbåndene kan desuden justeret i størrelsen. Hvert enkelt af de fine Pernille Corydon armbånd er designet af Pernille Corydon selv, og der kommer hele tiden nye kollektioner. Armbåndenes kvalitet er ikke kun tydelig i materialerne, men også i den nordiske formgivning. Uanset hvilken anledning man står overfor, har man med et Pernille Corydon armbånd en god mulighed for at løfte sit outfit lige ved hånden.


Stilrent og alsidigt udtryk

Pernille Corydon armbånd er – ligesom alle andre Pernille Corydon smykker – skabt med nysgerrighed og opmærksom på detaljen. Inspirationen til smykkeuniverset er hentet overalt i den danske designers omgivelser: organiske figurer fra naturen, kontraster i urbane miljøer, rejser, telefonledningers skarpe linjer, tanker om magi og meget andet. Fælles for de mange inspirationskilder, er at de kombineres med det stilrene skandinaviske design, når Pernille Corydon skaber sine smukke kollektioner. Det giver Pernille Corydon armbånd en unik alsidighed, fordi de både udstråler feminin skønhed i sig selv, og de kan let kombineres med andre stiludtryk.


Oplagt gaveide til en stilbevidst kvinde

Alle Pernille Corydon smykker udtrykker skønhed i det enkle, og den egenskab gør det nemt at bruge sit Pernille Corydon armbånd ved præcis den lejlighed, man ønsker, hvad enten det er til hverdag eller fest. Bær det eventuelt sammen med et par matchende Pernille Corydon øreringe. Pernille Corydon armbånd er et solidt valg til kvinder og piger, som gerne vil have mulighed for at sammensætte deres accessories, så de afspejler lige præcis deres personlighed. Skal stilen være vintage eller urban eller noget helt tredje? Man kan kort sagt nemt mixe og matche, som man vil, og samtidig nyde den fine kvalitet. Til alt fra konfirmationer til jubilæer er Pernille Corydon armbånd, en Pernille Corydon halskæde eller en Pernille Coridon ring en oplagt gaveide, som kan være med til at minde om en særlig begivenhed. Eller du kan forkæle dig selv og glæde dig over dit Pernille Corydon armbånd sammen med en af vores lækre jerseykjoler, når du sidder ved tastaturet og skriver løs. Mulighederne er mange. Vil de se flere armbånd i samme stil, kan du tjekke vores udvalg ud fra danske Stine A eller klassisk-inspirerede Enamel.

Pernille Corydon armbånd

Holder du af nordisk kvalitet og feminine smykker, som kan understrege din individuelle stil? Pernille Corydons smykkeunivers henter inspiration fra hverdagsøjeblikke og fortolker dem i smukke, enkle former. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med stilrent dansk design i form af et Pernille Corydon armbånd.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-9 af 9 element(er)