~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Pernille Corydon

De smukke Pernille Corydon smykker er designet af den danske kvinde ved samme navn, som altid har haft en passion for smykker og et talent for finere håndværk. I 2007 stiftede hun sin egen virksomhed, hvor hun kunne udleve sin drøm om at designe smykker, som blev formet og fremstillet af hendes egne hænder. I dag er de særlige Pernille Corydon smykker blandt de mest populære i Danmark, og det er ikke uden grund. Hver eneste Pernille Corydon ring, halskæde såvel som hvert eneste par Pernille Corydon daylight øreringe eller armbånd bærer nemlig præg af et helt unikt udtryk, og det enkelte design er inspireret af livet.

Indtryk fra hverdagen bliver til Pernille Corydon smykker

De smukke Pernille Corydon øreringe, der har fået navnet Icon, er eksempelvis inspireret af Pernilles rejse til San Fransisco, hvor en gåtur over Golden Gate Bridge inspirerede hende til at designe et par øreringe med lige så karakteristiske former i konstruktionen. Hvert eneste Pernille Corydon smykke er designet af stifteren selv, og selvom hun umuligt kan huske alt, hvad hun ser i sin hverdag, så bliver smykkerne skabt af hendes bearbejdelse af de mange indtryk fra hverdagslivet. Disse indtryk bliver omdannet til former og skitser, som leder til farver, materialer og kombinationer.

For den danske smykkeskaber er livet én stor inspirationskilde, og hun kan altid se muligheder i alt fra bygninger og møbler til mode, naturen og i mennesker. Inspirationen bliver til skitser, og disse indledende skitser ender med at blive et stort udvalg af Pernille Corydon smykker i et stilrent og elegant look. Hos disse Pernille Corydon smykker går femininitet og kvalitet op i en højere enhed, og der er i udbredt grad lagt vægt på enkle og feminine designs i de enkelte smykkekollektioner, hvor smukke øreringe, enkle halskæder og chunky ringe forgyldt eller i sterling sølv blandt andet indgår.

Den perfekte gave

Alle de smukke Pernille Corydon smykker, du finder i sortimentet, er oplagte gaver til dig selv eller betydningsfulde personer i dit liv. Det er de, fordi eksklusiviteten og det designmæssige håndværk ikke kan gøres bedre. Samtidig giver det unikke udtryk fra din Pernille Corydon ring, halskæde, dit Pernille Corydon armbånd eller dine øreringe dig mulighed for at reflektere netop den person, du har i sinde at give smykket til. Hos Superlove forhandler vi smykkerne til fabelagtige priser, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Stort udvalg af Pernille Corydon smykker

Med de særlige Pernille Corydon smykker kan du i sandhed udtrykke elegance og stil. Find et stort sortiment af Pernille Corydon øreringe, Pernille Corydon ringe, Pernille Corydon halskæder og armbånd på superlove.dk og gå på opdagelse i en verden af kvalitetssmykker i dansk design. I vores store udvalg kan du blandt andet finde den populære Micro ring samt den unikke Coin halskæde. Smykkerne er velegnet til den stilbevidste kvinde, der vægter at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personlig kant til et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Pasodoble halskæde, der rummer en flot sølvsten som vedhæng. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle de skønne Pernille Corydon smykker til fantastiske markedspriser.

Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af accessories til den stilbevidste og ambitiøse kvinde. De brands, vi forhandler, er nøje udvalgte, og vi sørger altid for at have smykker fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores store udvalg af smykker fra en lang række andre populære danske og internationale brands som Stine A og Maria Black.

Pernille Corydon

De smukke Pernille Corydon smykker fra det danske brand er karakteriseret ved et stilrent og elegant look, hvor feminitet og kvalitet går op i en højere enhed.  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Pernille Corydon øreringe, halskæder, armbånd og ringe og find den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af.

Der er 46 varer.

Viser 1-46 af 46 element(er)
Aktive filtre

Pernille Corydon Armbånd, Bangkok, Sølv

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.

Pernille Corydon Halskæde, Daylight, Oxyderet

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.

Pernille Corydon Halskæde, Long Coin, Guld

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.

Pernille Corydon Ring, Lucky Eye, Sølv

Normalpris 300,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : 55

Pernille Corydon Armbånd, Alliance, Sølv

Normalpris 400,00 kr. Pris 200,00 kr.
Størrelse : 60

Pernille Corydon, Small Twisted Halskæde, Oxyderet

Normalpris 350,00 kr. Pris 175,00 kr.
Størrelse : 42
Viser 1-46 af 46 element(er)