Pernille Corydon

Array ( [nleft] => 169 [nright] => 202 [level_depth] => 4 [id_parent] => 309 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 16 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-10-17 13:14:39 [name] => Pernille Corydon [link_rewrite] => pernille-corydon [description] => [meta_title] => [meta_description] => [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Pernille Corydon

Det danske brand Pernille Corydon tilbyder smykker i et stilrent og elegant look, hvor femininitet og kvalitet går op i en højere enhed. Der er i udbredt grad lagt vægt på enkle og feminine designs i Pernille Corydons smykkekollektioner, hvor smukke øreringe, enkle halskæder og chunky ringe blandt andet indgår.

 

Den perfekte gave

Alle smykker i sortimentet er oplagte gaver til dig selv eller betydningsfulde personer i dit liv i og med, at eksklusiviteten og det designmæssige håndværk ikke kan gøres bedre. Samtidig rummer det enkelte smykke et helt unikt udtryk, hvorfor du hurtigt vil kunne finde præcis dét design, der reflekterer den person, du ønsker at give smykket til. Hos Superlove forhandler vi smykkerne til fabelagtige priser, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

 

 

Stort udvalg Pernille Corydon smykker

Med Pernille Corydons smykker kan du i sandhed udtrykke elegance og stil. Find et stort sortiment af Pernille Corydon ringe, øreringe, halskæder og armbånd på superlove.dk og gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Vi tilbyder den populære Pernille Corydon Micro ring samt den unikke Coin halskæde. Smykkerne er velegnet til den stilbevidste kvinde, der vægter at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personlig kant i et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Pasodoble halskæde, der rummer en flot sølvsten som vedhæng. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle items fra Pernille Corydon til fantastiske markedspriser. 

[id] => 399 [image] => ) 1

Aktive filtre