Filtrer efter

People Tree laver tøj til din basis garderobe

Visse ting kan man ikke undvære i sin garderobe, og dem sørger People Tree for, at du kan få i en bæredygtig version, der tilmed er til at betale. Stilen er afslappet og klassisk med et normalt fit, og nogle styles har et moderne 90’er-look. Detaljerne er gerne håndlavede efter traditionelle metoder, og materialerne er af bedste kvalitet. People Tree er et innovativt brand, som designer tøj i mange forskelligartede designs, der ofte indeholder et legesygt element. Det kan for eksempel være et sødt print. I sand nutidig tankegang er tøjet let at bruge, så du ikke behøver en kæmpe garderobe for at se godt ud, og People Tree lægger vægt på bæredygtighed hele vejen rundt.

Hvorfor fokuserer People Tree på bæredygtigt tøj?

I tre årtier har People Tree haft som erklæret mål at skabe mode med god samvittighed, det vil sige ud fra et bæredygtigt ideal og en forretningsmodel, som bygger på fairtrade. People Tree laver produkter af god kvalitet med naturlige ressourcer, nemlig økologisk bomuld, uld og tencel. Tencel (også kaldet lyocell) er lavet af cellulosefibre fra træmasse, og det er et blødt og glat stof, som både er fugtabsorberende og draperer sig flot. Stofferne i alle People Trees produkter er – i modsætning til tøj fra mange andre producenter – biologisk nedbrydelige, fri for allergener og kunstige mikrofibre, og så er de farvet med naturlig farve uden skadelige kemikalier. Det er en fordel for dig, miljøet og for arbejderne i produktionen, som undgår at få belastet deres helbred. Økologisk tøj produktion er med til at sikre en sund jord og beskytte biodiversitet, fordi der bruges færre pesticider, og fairtrade sikrer fair løn og arbejdsforhold til ansatte verden rundt. Alt det får du med tøj fra People Tree, sammen med et nutidigt og stilet design. De er nemlig passionerede omkring pasform, stof og detaljer i designet.

Fairtrade fashion

Ud over at stå for en miljøansvarlig tøjproduktion, har People Tree været pionerer inden for fairtrade fashion, siden firmaet blev startet i 1991 af den prisvindende iværksætter Safia Minney. Det var faktisk det første modefirma, som opnåede en certificering fra The World Fair Trade Organisation, hvilket er din garanti for en høj standard for miljøvenlighed og social ansvarlighed i hele produktionskæden. People Tree elsker at anvende traditionelt håndværk i deres designs, så deres produkter indeholder elementer, der er håndvævede, håndstrikkede, håndbroderede eller har prints lavet med bloktryk i Bangladesh. Vægten på det håndlavede er med til at skabe mange jobs hos People Trees lokale producenter i udviklingslande og hjælpe dem til økonomisk uafhængighed.

Økologisk tøj og bæredygtig mode hos Superlove

People Trees mission at bringe en følelse af luksus til bæredygtig mode, og hos Superlove sætter vi pris på design med omtanke. Vi har derfor samlet en kategori med økologisk og bæredygtigt tøj på vores hjemmeside: Miljøvenligt tøj. Populære Mads Nørgaard laver basic tøj i tidløs nordisk stil, og en del af tøjet er lavet af økologisk bomuld. Det samme gælder for Basic Apparel, som også laver styles, der holder uanset forbigående tendenser. Danefæ er bedst kendt for jakker og regntøj men designer blandt andet også fine kjoler, hvoraf nogle er lavet af økologisk bomuld. I den lidt lunere afdeling er der Storm og Marie, som har produceret lækker, bæredygtig strik i flere varianter. Vælger du People Tree eller et andet miljøvenligt mærke, vælger du både god kvalitet og ansvarlighed, og det ser godt ud på alle.

People Tree

Vi elsker People Tree tøj, for det er både lækkert design og ikke mindst produceret bæredygtigt og fairtrade. People Tree føler nemlig et ansvar for kloden og de mennesker, der lever her. People Tree kjoler, T-shirts og bukser er derfor lavet i økologisk bomuld, tencel/lyocell og uld. Hvert trin af produktionen er etisk ansvarlig og bæredygtig.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

People Tree Kjole, Ginny Stripe, Blue

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : M
Viser 1-1 af 1 element(er)