~

Filtrer efter

Farve

Farve

Stilfulde øreringe til stilbevidste kvinder

Pendulum øreringe bliver håndlavet på eget værksted i København, hvor der bliver kælet for detaljerne i både håndværk og design. Alle Pendulum smykker er gennemtænkte hele vejen, og de er både feminine og sofistikerede. Derudover har smykkedesigner Jeanette Nielsen, som står bag det danske brand, en fantastisk evne til at give små elementer liv. Hendes kollektioner af Pendulum øreringe viser en imponerende alsidighed i materialer, stil og inspiration. Pendulum smykker er til kvinder og piger, der har styr på deres personlige stil. Pendulum øreringe følger ikke bare tidens tendenser, for Pendulum er ikke bange for at gå sine egne veje i modige og nyskabende designs.

Inspiration til Pendulum øreringe overalt

Nogle Pendulum øreringe er designet i en enkel nordisk stil. De udtrykker elegance og ingen overflødighed. Andre Pendulum øreringe udforsker former og små scener fra naturen. Her er hovedelementet det organiske og nysgerrige. Kigger man på de smukke designs, ser man ofte tydeligt, hvor inspirationen kommer fra: øjenvipper, skum, græs, geometriske figurer, valmuefrø og et molekyle. Pendulum øreringe har en finesse og kant, som gør dem iøjnefaldende. I designet kombineres forskellige farver og materialer, blandt andet guld, sølv, oxideret sølv, sten, farvet emalje, og desuden forskellige overfladestrukturer.

Giv Pendulum øreringe i gave

Smykker er populære som gaver, fordi de kan gives ved både små og store anledninger. De bedste gaver er dem, hvor der virkelig er tænkt på modtageren, og derfor er de unikke Pendulum øreringe en dejlig gave. Du har virkelig mulighed for at finde et par Pendulum øreringe, der afspejler den kvinde, de er til. Skal det være små Pendulum ørestikker? Skal de have finurlige former eller være klassiske? Skal det være et statementsmykke, som drager opmærksomheden? Du finder både enkle, sofistikerede Pendulum øreringe og spændende fortolkninger af elementer i naturen. Her er noget for enhver kvinde!

Udtryk din personlige stil med Pendulum øreringe

De unikke Pendulum øreringe giver dig god mulighed for at udtrykke personlighed. Stil handler ikke bare om mode, men om liv og attitude. De karakteristiske designs hos Pendulum går godt til både jeans og festkjoler. Måske kan dine Pendulum øreringe ligefrem inspirere et look? Vil du gå efter enkel feminin skønhed med et twist, kan du for eksempel udforske danske Stig P og kjoler fra And Less. Er du tiltrukket af de mere geometriske og rå af Pendulum øreringene, passer de godt sammen med korte støvler fra et kvalitetsbrand som LDBK. Andre bud på smykkebrands, der minder om Pendulum, er Pernille Corydon og Maria Black. Lad Pendulum øreringe adspejle dit humør og den, du vil være i dag.

Pendulum øreringe

Vild med personlige og unikke smykker? Det nyskabende danske smykkefirma Pendulum har eksisteret siden 2006. Jeanette Nielsen, som er designeren bag, skaber de feminine Pendulum øreringe med sans for sammensætning af materialer. Pendulum øreringe er håndlavede og bevæger sig i stil fra enkelt nordisk design til detaljerige organiske former.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-11 af 11 element(er)