Pendulum

Array ( [nleft] => 171 [nright] => 172 [level_depth] => 4 [id_parent] => 309 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 16 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-12-20 16:11:11 [name] => Pendulum [link_rewrite] => pendulum [description] => [meta_title] => [meta_description] => [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Pendulum

Gå på opdagelse i et stort udvalg af sofistikerede og unikke smykker fra det danske brand Pendulum, hvor stilskabende detaljer og personliggørende elementer som naturelformer, sten og linjer præger de alsidige designs. Smykkerne er i et cool og nyskabende design, hvilket gør dem oplagte til den stilbevidste kvinde. Mærket blev etableret i 2006 af Jeanette Nielsen, hvorved det modige og nyskabende design havde sin start med de første kollektioner.

 

Statement smykker til overkommelige priser

Pendulum tilbyder smykker i karakteristiske designs, hvor det er muligt at udtrykke personlig stil. De atypiske farvevalg og sten skaber flotte kontraster til de klassiske nordiske stilarter, der ligeledes gør sig gældende i de mange designs. Selvom at hvert smykke er gennemtænkt ned til mindst detaljer og materialerne ligeledes er i topkvalitet, fås smykkerne til meget rimelige priser, startende fra kr. 100,- Af disse grunde er Pendulum også i ekspanderende vækst, hvorfor du højst sandsynligt vil se meget mere til mærket på den fremtidige modescene.

 

Superloves udvalg

Find et stort sortiment af Pendulum ringe, øreringe, halskæder og armbånd på superlove.dk. Du er med Pendulum garanteret unikke smykker, der ikke er set andre steder. I vores udvalg af Pendulum items er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Vi tilbyder den populære Pendulum Coral ring samt den unikke Line halskæde. Smykkerne er velegnet til den til stilbevidste kvinde, der ønsker at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personligt kant i et hvilket som helst outfit. Ligeledes tilbyder vi den smukke Collar halskæde, der rummer et flot oxyderet vedhæng i et unikt design. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle items til fantastiske markedspriser. 

[id] => 587 [image] => ) 1

Aktive filtre