~

Filtrer efter

Pendulum

Gå på opdagelse i et stort udvalg af sofistikerede og unikke smykker fra det danske brand Pendulum, hvor stilskabende detaljer og personliggørende elementer som naturelformer, sten og linjer præger de alsidige designs. Smykkerne er i et cool og nyskabende design, hvilket gør dem oplagte til den stilbevidste kvinde. Mærket blev etableret i 2006 af Jeanette Nielsen, hvorved det modige og nyskabende design havde sin start med de første kollektioner.

Statement smykker til overkommelige priser

Pendulum tilbyder smykker i karakteristiske designs, hvor det er muligt at udtrykke personlig stil. De atypiske farvevalg og sten skaber flotte kontraster til de klassiske nordiske stilarter, der ligeledes gør sig gældende i de mange designs. Selvom at hvert smykke er gennemtænkt ned til mindst detaljer og materialerne ligeledes er i topkvalitet, fås smykkerne til meget rimelige priser, startende fra kr. 100,- Af disse grunde er Pendulum også i ekspanderende vækst, hvorfor du højst sandsynligt vil se meget mere til mærket på den fremtidige modescene.

Superloves udvalg

Find et stort sortiment af Pendulum øreringeringehalskæder og armbånd på superlove.dk. Du er med Pendulum garanteret unikke smykker, der ikke er set andre steder. I vores udvalg af Pendulum produkter er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et en verden af kvalitetssmykker i dansk design. Smykkerne er velegnet til den til stilbevidste kvinde, der ønsker at investere i kvalitetssmykker, som kan tilføre lidt personligt kant i et hvilket som helst outfit. På trods af smykkemærkets fokus på høj kvalitet, forhandles alle produkter til fantastiske markedspriser. 

Pendulum

Find dit nye yndlingssmykke blandt danske Pendulums alsidige designs. Stilen hos Pendulum er organisk og sofistikeret, og du kan både finde smykker med et enkelt nordisk look og unikke smykker med former og elementer fra naturen. Alle smykkerne er af høj kvalitet, og designet er gennemtænkt til mindste detalje. En herlig mulighed for at få et statement smykke til en overkommelig pris eller finde en smuk gave til en stilbevidst kvinde.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter