Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hverdagsluksus

Hvis du er på udkig efter kjoler i smukt og tidløst design og på samme tid søger kvalitet i høj standard, behøver du ikke lede længere, efter du har set PBO’s udvalg. Philosophy Blues Original, bedre kendt som PBO, er et dansk mærke, der trods hård konkurrence har etableret sig som et højt profileret brand. Det er ikke kun i Danmark, men også i Europa, hvor Philosophy Blues Original vokser og sætter deres præg på den europæiske mode. Det er lykkedes for brandet PBO, da de leverer kollektioner sprængfyldt af smukke farver, mønstre, materialer og prints. Ikke nok med at designet er i top, kvaliteten er det i høj grad også. PBO designer blandt andet kjoler i det mest fantastiske og lækre silke, som får hverdag til at føles som en helt utrolig luksusferie.

Klassisk og feminin med en PBO kjole

PBO laver dametøj til stilbevidste kvinder med en forkærlighed for det klassiske udtryk og appetit på mere. PBO bukser og PBO blazer er så velkonstruerede, at de faktisk føles skræddersyede. PBO kjoler er ligesom resten af brandets produkter lavet af fine materialer, blandt andet silke, og silhuetterne er feminine og flatterende. Det er næsten som at iklæde sig en drøm. PBO kjoler er lavet til kvinder, der elsker at se godt ud, og vigtigst af alt, som elsker at have det godt. Hvis du i stedet er på udkig efter en overdel til et par bukser, kan du også se vores udvalg af PBO bluser og PBO toppe.

Smukke kjoler til hverdag og fest

Skal du til fødselsdag, fest eller på arbejde? De utrolig lækre PBO kjoler kan styles op og ned, og du går aldrig galt i byen med et af deres elegante og smukke prints. Hvis du ikke vil gå på kompromis, når det kommer til både udseende og velbehag, så er PBO kjoler en klar vinder. PBO formår på samme tid at lave tøj som er klassisk, og derfor anvendeligt sæson efter sæson, men også er unikt og spændende. Kort sagt får en PBO kjole dig til at føle dig godt tilpas hele dagen, alt imens du ser fantastisk ud. Det gør det oplagt at bruge kjolen både professionelt eller til særlige anledninger.

PBO kjoler hos Superlove

Hos Superlove elsker vi god kvalitet og lækre designs, og derfor har vi håndplukket kjoler fra brandet Philosophy Blues Original, da vi mener, at du skal have chancen for den fantastiske oplevelse, det er at gå klædt i en PBO kjole. Vi er sikre på, at du vil forelske dig i følelsen, når du først har prøvet, mærket og set den høje kvalitet og flotte design, som disse pragtfulde kjoler indebærer. Overvej at kombinere med et par sko eller støvler fra Vagabond. Hvis du er vild med at føle dig godt tilpas hele dagen lang, elsker flotte farver, ikke er bange for vidunderlige prints, og i den grad sætter pris på udsøgt kvalitet, er en kjole fra PBO, hvad du har brug for. Disse smukke kjoler vil få dig til at føle dig på toppen dagen lang, igen og igen. Du kan sætte prikken over i’et med lækre tasker fra Decadent eller et sofistikeret armbåndsur fra Cluse.

PBO kjoler

PBO – tidligere Philosophy Blues Original – er et dansk brand, der designer smukt dametøj i klassisk stil med vidunderlige farver, mønstre og materialer. PBO kjoler er elegante og feminine, og kan enten fungere som den perfekte festkjole eller tilføre hverdagen ekstra luksus. PBO leverer designs i eksklusiv kvalitet, som skiller sig ud fra mængden. Se vores udvalg af blandt andet PBO kjoler af silke, der kreerer flatterende silhuetter.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

PBO Kjole, Lumila, Sand Flower

Normalpris 1.995,00 kr. Pris 997,50 kr.
Størrelse : 38
Viser 1-1 af 1 element(er)