~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

PBO står for kvalitet og godt design

PBO er til dig, der ønsker mere end tøj, der ser godt ud på afstand. PBO leverer modetøj, der er gennemtænkt og velkonstrueret ned til mindste detalje. PBO blev grundlagt som Philosophy Blues Original i 1994 og bygger på en passion for kvalitetsmode. Det er ikke mindst på grund af deres dedikation til høj kvalitet, at PBO har opnået en stærk position i den danske og internationale modeverden. De fine PBO bukser laves i gode materialer i en klassisk stil tilføjet moderne detaljer. Og så har bukserne ikke kun udseendet med sig: PBO bukser er nemlig lette at bruge både til hverdag og fest takket være den gode pasform. Godt design indebærer jo også, at tøjet skal være behageligt at have på. Det giver simpelthen mere energi, når det føles godt at have bukserne på. PBO gør sig umage for at give dig den bedste følelse i et overlegent design, når de kreerer PBO bukser, PBO blazere og PBO kjoler.

PBO bukser er til stilsikre og selvstændige kvinder

PBO bukser er til kvinder, der ved, hvad de vil, og ikke går på kompromis med kvalitet og stil. Lækre bukser er simpelthen et must i enhver garderobe, og der udmærker PBO bukser sig. Philosophy Blues Original – som PBO også kaldes – skaber modetøj med karakter til selvsikre og ambitiøse kvinder. Der er ingen slinger i valsen, og PBO bukser er designet i et flatterende snit med feminine pasformer. I PBO’s kollektioner indgår både attraktive basisitems og mere karakteristiske items med spændende mønstre. Dermed kan du finde et par eksklusive PBO bukser, uanset om du er til det mere klassiske, eller du ønsker at eksperimentere med dit udtryk. PBO formår at holde en perfekt balance mellem det enkle og det unikke, takket være deres skarpe øje for smagfulde detaljer i designet. De eftertragtede PBO bukser har derfor et elegant præg og føles som luksus i hverdagen eller til fest.

Tidløse PBO bukser og mere hos Superlove

PBO er et brand, som ikke er bange for at bruge farver og have et markant design. Dog bliver looket altid holdt stilfuldt og sofistikeret. Derfor udstråler PBO bukser, PBO skjorter og PBO silkebluser målrettethed og power. Hos Superlove går vi altid efter mode og interiør med karakter og noget på hjerte, og vi sætter stor pris på den exceptionelt høje kvalitet hos PBO. Sammen med brandets tidløse stil giver det tøj, som holder år efter år, og det kan vi lide. De stilrene PBO bukser udmærker sig ved at være nyskabende udgaver af klassiske bukser, og PBO er i høj grad et brand, som holder sig moderne. Brug dine PBO bukser sammen med en fin PBO bluse eller en flot skjorte fra for eksempel Modström eller Lollys Laundry.

PBO bukser

Er du på udkig efter et par velsiddende bukser i lækker kvalitet? PBO har siden 1994 kreeret modetøj med stilfulde detaljer, og PBO bukser laves i et skræddersyet snit, som tager hensyn til kvindekroppens naturlige former. Kvalitet, gode materialer og gennemført konstruktion er nøgleord for de flotte PBO bukser.

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)
Aktive filtre

PBO Bukser, Derek, Navy

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 717,00 kr.
Størrelse : 40 42

PBO Bukser, Mira, Desert Rose

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : 42
Viser 1-5 af 5 element(er)