~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Tøj til powerkvinder

PBO er et fremtrædende dansk brand, som i den grad står for højeste kvalitet inden for sofistikeret mode. Hos Superlove forhandler vi det velkonstruerede dametøj fra PBO. Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at PBO gør sig umage med at skabe modetøj med karakter af gode materialer. PBO bluser udmærker sig ved at have et feminint og flatterende look i en klassisk stil med moderne finish. De velsiddende PBO bluser henvender sig til selvsikre og stilbevidste kvinder, som ønsker at udstråle power. Selv om brandet har en forkærlighed for det klassiske, stilfulde udtryk, er PBO bluser opdateret til moderne tider takket være unikke detaljer. Designet er overordnet tidløst, så du kan bruge din PBO bluse sæson efter sæson. Kvalitet og et stærkt, gennemført design går aldrig af mode.

PBO bluser er luksus i hverdagen

PBO bluser er af en sådan kvalitet, at de sagtens kan bruges til fest, for eksempel sammen med PBO bukser i et skræddersyet snit. Men det er også oplagt at bruge din PBO bluse til hverdag for at tilføre et strejf af luksus. PBO bruger ofte silke i deres kreationer, og skaber blandt andet smukke PBO silkebluser og PBO silketoppe, der føles som en drøm at have på. Ud over de lækre materialer og den omhu, der er lagt i konstruktionen, balancerer PBO bluser nemlig ofte mellem det enkle og det unikke. Det gør en PBO bluse til en elegant tilføjelse til din garderobe, også selv om du vælger en af de PBO bluser, som er mere basic i designet. Der vil altid være detaljer, der løfter PBO bluser op i en anden liga, og her ser man virkelig forskellen på hurtig centermode og eksklusivt design. Derudover kan du ofte finde spændende print blandt vores udvalg af PBO bluser, PBO bukser og PBO kjoler. PBO er nemlig ikke bange for at skabe mode med kant.

Masser af PBO hos Superlove

Hos Superlove udvælger vi mode med noget på hjerte. PBO står ikke bare for smukt tøj, men for det vellavede og anvendelige, som ikke står og falder med forbipasserende trends. Det er i sig selv et statement. PBO bluser er til dig, der ønsker et karakteristisk og stilfuldt look. PBO formår at skabe velsiddende, elegant tøj af ypperste kvalitet, og vi håndplukker både farverige, mønstrede og mere neutrale items fra deres kollektioner. Gå på opdagelse efter PBO toppe, en PBO jakke eller en skøn PBO blazer. Sammensæt for eksempel med støvler fra Vagabond eller Mentor og på kølige dage et tørklæde fra Inspired By.

PBO bluser

Det eksklusive danske brand PBO, tidligere kendt som Philosophy Blues Original, har eksisteret siden 1994. Fra start har PBO haft en stærk profil som et designerbrand med fokus på elegance og høj kvalitet. De velkonstruerede PBO bluser er til selvstændige og stilbevidste kvinder, der ønsker et gennemført og tidløst look.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

PBO T-shirt, Hilosop, Blue Denim

Normalpris 295,00 kr. Pris 206,50 kr.
Størrelse : M

PBO T-shirt, Hilosop, Dream Blue

Normalpris 295,00 kr. Pris 206,50 kr.
Størrelse : M

PBO Bluse, Bali, Light Blue

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 717,00 kr.
Størrelse : 36

PBO Top, Ebenly, Blue Mix

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 717,00 kr.
Størrelse : 36

PBO Bluse, Mufti, Brandied Apricot

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : M XL

PBO Top, Everly, Blue Print

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : 40
Viser 1-11 af 11 element(er)