Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

PBO

Er du på udkig efter modetøj, der har karakter og er produceret i høj kvalitet, er PBO tøj et oplagt valg for dig. Det danske mærke, der også går under navnet Philosophy Blues Original, er et ultramoderne og nyskabende brand, der altid leverer eksklusiv kvalitet til det yderste. Philosophy Blues Original har et stærkt fokus på at kreere silhuetter, der er feminine og flatterende. Dette fokus skaber en god kontrast mærkets karakteristiske og sporty udvalg.

PBO kjoler og PBO tøj i et elegant og tidløst design

Et vigtigt fokuselement hos designerne af tøj fra Philosophy Blues Original er i høj grad at kreere items i et stilfuldt og feminint univers, der kan bruges sæson efter sæson. Kvaliteten i brandets udvalg af PBO kjoler, PBO blazer, PBO bukser og PBO jakker fremgår altid enormt tydeligt. Der er ingen tvivl om, at brandet Philosophy Blues Original vægter materialer af højeste kvalitet i hvert eneste item af PBO tøj. I sortimentet af PBO tøj tilbydes blandt andet smukke silkekjoler, silkeskjorter og skjorter i fantastiske farver og print.

Superloves udvalg af PBO tøj

Med det eksklusive PBO tøj er der rig mulighed for at kombinere forskellige stilarter og hermed tilføre lidt ekstra kant til garderoben, hvor personlig stil og kvalitet går op i en højere enhed. Du vil ikke fortryde et køb af PBO tøj, uanset hvilket item du vælger!

Gå på opdagelse i Superloves alsidige sortiment af PBO kjoler samt toppe, blazere og bukser af det eksklusive tøj fra Philosophy Blues Original. Mærket tilbyder varer til kvinden, der ønsker kvalitet og design uden at gå på kompromis.

Om Philosophy Blues Original

Philosophy Blues Original har været på det danske marked for modetøj siden 1994. Allerede dengang indtrådte de markedet med stor succes på trods af den intense konkurrence. Philosophy Blues Original havde intentioner om at etablere sig som et stærkt og højt profileret mærke.

Menneskene bag Philosophy Blues Original har dog hele tiden været bevidste om, at selv et stærkt og højt profileret mærke aldrig vil kunne være stærkere end produktet. Brandet vil aldrig kunne slå produkternes kvalitet, ledelsens visioner og medarbejdernes kompetencer. Det stærke brand, Philosophy Blues Original er et resultat af dette stærke fundament, der ses i produkternes kvalitet samt virksomhedens visioner og kompetencer.

Philosophy Blues Original skiller sig altså ud fra sine konkurrenter ved at have en helt særlig profil. Derfor er udvalget af PBO kjoler og andet PBO tøj allerede godt i gang med at blive tilgængeligt på flere markeder i hele Europa.

PBO tøj i en helt særlig kvalitet

Philosophy Blues Original kan være stolte af at kalde sig producenter af modetøj i en helt særlig kvalitet. Det kan de, fordi de tager ansvar for hele organisationen, hver gang der designes, udvikles og produceres et nyt item af PBO tøj.

Ikke kun i organisationen tager menneskene bag det danske tøj brand ansvar. De tager også ansvar, når de skal finde de rigtige samarbejdspartnere, der kan leve op til deres høje krav. For Philosophy Blues Original bliver det højt prioriteret, at deres samarbejdspartnere har en forståelse for deres produkter. For at opretholde et samarbejde med det danske tøj brand, er deres samarbejdspartnere nødsaget til at have en forståelse for brandets værdier og ledelsens vision. Således sikrer de, at der udelukkende bliver produceret PBO tøj af allerhøjeste kvalitet. Hver gang.

PBO

Gå på opdagelse i vores store udvalg af PBO tøj, der er kendetegnet ved en særligt høj kvalitet. Philosophy Blues Original er et dansk designerbrand, der vægter kvalitet og feminine pasformer i deres designs.

Der er 44 varer.

Viser 1-15 af 44 element(er)
Aktive filtre

PBO Kjole, Dizzy, Striped

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

PBO Sweatshirt, Devant, Warm Grey Mel.

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M XL

PBO Bukser, Dessus, Warm Grey Mel.

Pris 795,00 kr.
Størrelse : S M L XL

PBO Bluse, Battu, Paisly Black

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : 36 44

PBO Bluse, Vancouver, Black

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : 36 38 40

PBO Bluse, Pictor, Black

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : 34 38 40 42
Viser 1-15 af 44 element(er)