~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

PBO til job eller fest

Er du på udkig efter sofistikeret modetøj, der har karakter og er produceret i høj kvalitet, er PBO tøj et oplagt valg for dig. Det danske mærke, der også går under navnet Philosophy Blues Original, er et moderne brand, der altid leverer eksklusiv kvalitet til det yderste. PBO har været på det danske modemarked siden 1994, og allerede dengang fik de stor succes på trods af den intense konkurrence. Philosophy Blues Original etablerede sig hurtigt som et stærkt og højt profileret mærke.

PBO har en forkærlighed for det klassiske udtryk, som de giver en moderne finish med unikke detaljer. Det særdeles lækre PBO tøj er velegnet til jobbet eller til festlige anledninger, hvor du gerne vil være pæn. PBO har et stærkt fokus på at kreere silhuetter, der er feminine og flatterende, så du kan fremhæve de bedste sider af dig selv. Vi udvælger både PBO bluser med fantastiske print, PBO kjoler i skønne farver og velsiddende PBO bukser. Du kan finde lækre basisitems såvel som styles med masser af unik personlighed hos PBO. Alt PBO tøj giver dig en luksuriøs følelse i hverdagen eller til fest, og netop den brede anvendelighed værdsætter vi hos Superlove. Find dit nye yndlingstøj lige her!

PBO kjoler og PBO bluser i et elegant og tidløst design

Det er vigtigt for PBO’s designere at kreere items i et stilfuldt og feminint univers, der kan begejstre selv kræsne kvinder. I sortimentet tilbydes blandt andet smukke silkekjoler, silkebluser og skjorter i fantastiske farver og print. PBO har naturligvis også øje for at lave enkle styles i neutrale farver, som du nemt kan sammensætte med hvad som helst.

Kernen i PBO’s design er ud over den ypperlige kvalitet, at de er elegante og tidløse. Derfor kan du bruge dit tøj fra PBO i sæson efter sæson. God stil går aldrig af mode, og med det stilsikre tøj fra PBO får du en vidunderlig energi. De smukke PBO kjoler smyger sig om dig og indgyder selvtillid, og sammen med en PBO blazer har du et sandt powerlook. Den ubesværede elegance hos PBO er kendetegnende for det attraktive brand.

Du vælger naturligvis selv, om du med en PBO bluse vil være chik, cool, ambitiøs eller simpelthen betagende. Det distinktive design vil gøre sig bemærket, uanset hvilken sammenhæng du bruger din fine PBO bluse i. PBO udmærker sig ved at kunne balancere det minimalistiske med effektfulde print i deres kollektioner. Mønstrene er dog så unikke, at de ikke forstyrrer den tidløse stil i PBO kjolerne og PBO bluserne. PBO hopper nemlig ikke på hvilken som helst trend, som hurtigt forsvinder igen. I stedet forbliver PBO autentisk mod deres vision om at nuancere og modernisere stilfuldt tøj på deres egen måde.

PBO tøj i en helt særlig kvalitet

PBO kan være stolte af at kalde sig producenter af modetøj i en helt særlig kvalitet. Det kan de, fordi de tager ansvar for hele organisationen, hver gang der designes, udvikles og produceres nyt PBO tøj. PBO er nemlig bevidste om, at selv et stærkt brand aldrig vil kunne være stærkere end produktet. Kvaliteten af brandets udvalg af PBO kjoler, PBO blazer, PBO bukser og PBO bluser fremgår altid tydeligt. Der er ingen tvivl om, at brandet Philosophy Blues Original vægter materialer af højeste beskaffenhed i hvert eneste item af PBO tøj. Det anerkendte brand er kendt for velkonstruerede og gennemtænkte designs, som du virkelig vil sætte pris på. De veludførte detaljer gør PBO tøj interessant, uanset om du vælger styles med eller uden print. Faktisk opnår brandet et decideret skræddersyet snit i deres PBO blazere og PBO bukser. Det er ikke mindst PBO’s passion for at kreere eksklusivt tøj i karakterfuldt design, der er skyld i at udvalget af PBO kjoler og andet PBO tøj i dag en international succes.

Stilbevidste kvinder vælger PBO

PBO henvender sig til kvinder, der ønsker kvalitet og veludført design uden at gå på kompromis. Den selvstændige kvinde, der ved, hvad hun vil have. PBO tøj er ikke bare smukt på afstand. Det er nydeligt ned til mindste detalje, og prikken over i’et er naturligvis den selvsikkerhed, som det giver at iføre sig PBO. Det stærke brand er både til den unge målrettede kvinde og til kvinden, der er oppe i årene, men ikke af den grund har hengivet sig til en ren hyggestil. Med PBO viser du, at du tager din påklædning seriøst og nyder den udstråling, som den giver dig. Du er ikke typen, som smider noget tilfældigt tøj sammen. Hvis du har travlt, ved du, at du har gode ting i garderoben, som altid holder – for eksempel en PBO kjole. Det vigtigste er ikke, at dit tøj følger den sidste nye tendens, men at du er præsentabel og giver et godt indtryk – og føler dig godt tilpas, lige som du er. Et brand som PBO skaber mode, som du har lyst til at have på. Ikke mindst på grund af de klædelige pasformer, der gør selv helt enkle items ekstraordinære.

Superloves udvalg af PBO tøj

Mode skal gøre dig glad. Mode kommunikerer, hvem du er eller hvad, du gerne vil fremhæve i en bestemt situation. Hos Superlove ved vi, hvor meget det kan betyde, at selv dine basisitems er af god kvalitet og føles rare at have på. Med det eksklusive PBO tøj i din garderobe får du desuden mulighed for at kreere spændende looks. Den tidløse og ofte enkle stil hos PBO gør, at du nemt kan kombinere med forskellige stilarter og hermed tilføre lidt ekstra kant til dit udtryk. Hos Superlove er vi fortalere for personlig mode, og vi elsker at give dig mulighed for at sammensætte dine helt egne outfits. På den måde kan du nemlig understøtte, hvem du er.

Du vil ikke fortryde et køb af PBO tøj, uanset hvilket item du vælger! Gå på opdagelse i Superloves alsidige sortiment af PBO kjoler samt PBO toppe, blazere og bukser.

Ønsker du et fuldendt elegant look, kan du sammensætte din PBO kjoler med smykker fra Pernille Corydon eller bruge din PBO bluse sammen med en fantastisk strik fra Sibin Linnebjerg. Eller hvad med lækre korte støvler fra Vagabond eller Mentor?

Vi bestræber os altid på at udvælge den mest inspirerende mode til dig i vores Superlove-univers. Og hvis du har brug for gode råd, er vi altid klar til at hjælpe dig.

PBO

Gå på opdagelse i vores store udvalg af PBO tøj, der er kendetegnet ved en særlig høj kvalitet. Det tidligere Philosophy Blues Original er et dansk designerbrand, der vægter et stilfuldt look og feminine pasformer i deres designs. Du finder smukke PBO kjoler, velsiddende PBO bukser, flatterende PBO bluser m.m. med og uden print og skønne farver.

Der er 22 varer.

Viser 1-22 af 22 element(er)
Aktive filtre

PBO Kjole, Kenevo, Light Graphic Print

Normalpris 1.595,00 kr. Pris 797,50 kr.
Størrelse : 36 38

PBO Kjole, Maggidoll, Blue Mix

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 647,50 kr.
Størrelse : 34

PBO Bukser, Mira, Desert Rose

Normalpris 895,00 kr. Pris 447,50 kr.
Størrelse : 42

PBO Strik Bluse, Dollio Knit, Blue

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 647,50 kr.
Størrelse : L
Viser 1-22 af 22 element(er)