~

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Perfekte parka jakker

Parkajakken er intet mindre end den perfekte jakke. Og det er nok også derfor, at vi danskere har genopdaget parkaen. Parkacoaten er både klassisk og trendy. Du kan bruge den over et par jeans, og du vil se super smart ud. Eller du kan bruge din parka til et jakkesæt og være klar til et vigtigt møde. Parka jakker kan bruges til alt. Det er ikke mange jakker, du kan tage direkte fra skovtur til fest. Men det kan du med en parkacoat. Parka jakker er frem for alt praktiske. De er varme og ikke sarte. De tåler alt slags vejr. Derfor er parkaen også en jakke, du kan bruge gennem både efteråret, vinteren og foråret. Hos Superlove har vi altid fokus på flot design, god kvalitet og fornuftige priser, og vores udvalg af flotte parka jakker er derfor også fra nogle af de dygtigste og mest populære danske tøjmærker. Hos os finder du fx smarte og varme parka jakker med pels, både ægte pels og fake fur. I vores webshop har vi parka jakker med dun og lettere, regntætte parkas. Farvespektret spænder fra parka jakker i army og navy til parkajakker i sort og grå. Vi har parkacoats til alle typer af kvinder og alle slags pengepunge.

Sådan opdagede verden parkajakker

Russerne opfandt parkajakken, men det var amerikanerne, der gjorde den stor. Parka jakker blev oprindeligt udviklet af russiske pelsjægere i Sibirien, og ordet parka betyder helt enkelt bare skindjakke. Som navnet antyder, var de første versioner i skind, men det ændrede sig snart. Det amerikanske militær fik nemlig øjnene op for parkajakkens kvaliteter, og udviklede en militærmodel i 1950erne. Den blev kaldt en snorkelparka, fordi den lignede en snorkel, når hætten var oppe. Den var ikke lavet af skind, men mindede derimod om dem, vi bruger i dag. Og den var i stand til at klare frostgrader ned til minus 50. Verdens modebevidste individer opdagede snart parkacoaten, der havde sin første storhedstid i 60erne. Nu er den kæmpe stor igen. Og det er nemt at forstå. Parka jakker har nemlig et både rustikt og classy look. Samtidig har modebranchen videreudviklet parkajakken, så der nu findes mange smarte versioner af den oprindelige parkacoat. Den klassiske parkajakke går til knæet og er armygrøn, men i dag ses parka jakker i farver fra beige og lyserød til sort, brun og ternet. 

Sådan styler du din parkacoat

Parka jakker er super nemme at style. Brug fx et flot ternet halstørklæde i lækre materialer og et par chelseaboots, og du er klar til både shopping og skovtur. Et fint silketørklæde i lyse farver og en smart beret skaber en lækker kontrast til den mere afslappede parkacoat, og vil få dig til at lyse op mængden. Der er så mange måder at bruge en parkajakke på, at du helt sikkert kan bruge den til at vise verden, hvem du er.

Er parka jakker ikke det, som du ledte efter? Vi har heldigvis en webshop propfuld af mange andre skønne andre varer. Hvad med strikhuer i de flotteste farver fra Mads Nørgaard og Beck Söndergaard? Eller de helt fantastiske quiltede sutsko fra LBDK?

 

Parka jakker

Parkajakken er en sand klassiker, der har fået en vild renæssance inden for de seneste år. Hos Superlove er vi altid med på moden, og du finder derfor et spændende udvalg af flotte og smarte parka jakker hos os fra populære tøjmærker som fx Danefæ og Parajumpers.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre

Basic Apparel Jakke, Louisa Parker, Capers Grøn

Normalpris 1.395,00 kr. Pris 837,00 kr.
Størrelse : M L

Parajumpers Jakke, Masterlight Long Bear, Pewter

Normalpris 5.495,00 kr. Pris 3.846,50 kr.
Størrelse : L XL
Viser 1-3 af 3 element(er)