~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Parajumpers jakker klarer hårde vejrforhold

Parajumpers laver funktionelt kvalitetsovertøj, og brandet blev etableret i 2006. Parajumpers er stærkt inspireret af et specialtrænet redningskorps i Alaska, der går under samme navn. Medlemmerne i korpset udfører redningsaktioner i nogle af klodens vildeste områder, og det stiller helt særlige krav til deres udstyr. Den italienske designer Massimo Rossetti blev inspireret, da han mødte en mand, der netop var en parajumper i Alaska, og det nye brand blev opkaldt efter inspirationskilden. Massimo Rossetti havde allerede lang erfaring med at designe overtøj, og de nye Parajumpers jakker blev skabt specifikt til at kunne modstå ekstreme forhold. De fantastiske Parajumpers jakker beskytter mod kulde, vind og vand, og de er komfortable og i allerhøjeste grad praktiske. Kun det bedste er godt nok, når det gælder Parajumpers jakker, så brandet har stort fokus på innovativ teknologi, der kan optimere deres produkter. Parajumpers jakkerne er eksempelvis lavet i hårdfør nylon med en særlig behandling, der gør dem vandafvisende, samtidig med at de er åndbare. Parajumpers er varme takket være et tæt dunfyld, og dunene er et biprodukt fra fødevareindustrien.

Praktiske vinterjakker til kvinder

Selvom Parajumpers jakker er inspireret af et hårdttrænet redningskorps, der absolut ikke har æstetik som førsteprioritet, er jakkerne lavet i et klædeligt, feminint snit. Du behøver altså ikke gå på kompromis med udseendet, bare fordi du ønsker dig en varm vinterjakke. Vores udvalg af Parajumpers jakker til kvinder findes i både korte og lange modeller, og du kan finde både vinterjakker og overgangsjakker. Praktiske egenskaber er for eksempel en lynlås, som kan lynes begge veje, og vandtætte lommer med lynlås. Den populære model Parajumpers Long Bear har slidser med lynlås i siderne for større bevægelighed. En Parajumper udmærker sig ved at være gennemtænkt og flot designet i en tidløs stil, der er tro mod rødderne. Faktisk er en Parajumper Long Bear er så varm, at du til den danske vinter ofte kan nøjes med en Parajumper Light Long Bear, der er lidt mindre kompakt. Eller hvad med en Parajumpers Selma, der er særligt flatterende for den kvindelige figur? Du finder næppe vinterjakker til kvinder i bedre kvalitet, når du både vil have flot udseende og funktionalitet.

Superloves udvalg af Parajumpers og andre vinterjakker

Hos Superlove sætter vi stor pris på design, som ikke bare ser godt ud, men som også er praktisk. Tøj skal jo bruges og være komfortabelt. Parajumpers jakker er i en helt formidabel kvalitet, og det er altså en kunst at lave vinterjakker og dunjakker til kvinder, som både er godt varme, og som du ser godt ud i. Derfor har vi udvalgt Parajumpers jakker. Er du mere til dansk design, har vi også vinterjakker fra blandt andet Danefæ og Modström. Her finder du både parka jakker og uldfrakker, og der er forskellige farver at vælge imellem.

Har du i øvrigt styr på vanterne, når du nu skal ud i din Parajumper vinterjakke? Hvis ikke, så tag et kig på vores udvalg fra Hestra og Gaucho, der laver handsker og luffer i lækker kvalitet.

Parajumpers vinterjakker

Er du den kuldskær type? Så er en Parajumpers vinterjakke lige noget for dig! En Parajumpers jakke giver den optimale beskyttelse mod kulde takket være teknologiske innovationer, som er inspireret af et specialtrænet redningskorps i Alaska. Den erfarne designer Massimo Rossetti har skabt et holdbart, praktisk og feminint design, som gør Parajumpers jakker særdeles eftertragtede.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Parajumpers Jakke, Selma, Deep Grey

Normalpris 6.995,00 kr. Pris 4.197,00 kr.
Størrelse : XL
Viser 1-4 af 4 element(er)