~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Overgangsjakker skabt af innovativ teknologi

Parajumpers har sat en ny standard for lækkert og moderne design inden for overgangsjakker til den aktive kvinde. Designeren bag er italienske Massimo Rosetti, der har årelang erfaring med design af overtøj og især vinter- og overgangsjakker. Massimo Rosetti har også fungeret som designer for Valentino og Diesel, og han har et særligt øje for at skabe praktiske overgangsjakker, der bevarer et flatterende, feminint look. Parajumpers jakker står for holdbarhed og optimal beskyttelse mod vådt og koldt vejr. Det opnår Parajumpers takket være topmoderne teknologiske innovationer. For det italienske mærke er kun det bedste godt nok. Grænserne for det optimale rykker sig i takt med teknologien, og derfor er Parajumpers overgangsjakker altid med i front. Din Parajumpers overgangsjakke kommer i en yderst holdbar kvalitet, og selve designet holder år efter år. Det skyldes, at brandet kombinerer det stilfulde og det funktionelle i deres lækre Parajumpers vinterjakker og Parajumpers overgangsjakker. De eftertragtede Parajumpers jakker er vindtætte og vandafvisende takket være en speciel overfladebehandling af det ekstra hårdføre nylonmateriale. For at optimere din komfort er Parajumpers overgangsjakker også åndbare.

Fra redningskorps til overgangsjakker

Parajumpers overgangsjakker er produceret i Italien, men inspirationen bag Parajumpers kommer fra Alaska. Nærmere bestemt fra det specialtrænede militære redningskorps, der også bærer navnet Parajumpers. Korpset udfører hårde redningsaktioner i vilde og barske områder med ekstremt vejr, så deres udstyr skal være helt i top. Det gav input til Parajumpers, der siden 2006 har skabt de smarte og enormt holdbare Parajumpers vinterjakker, overgangsjakker og termoveste, som er lavet til at klare udfordringer. Fyldet til Parajumpers består af overskudsfjer og -dun fra ænder i fødevareindustrien. Det betyder, at ingen dyr har ladet livet i produktionen af din lækre overgangsjakke. Det kan vi lide! Lommerne i Parajumpers jakker er vandtætte, så du kan uden problemer have mobil eller andet følsomt udstyr med dig på farten. Både de korte og lange modeller af Parajumpers overgangsjakker og termoveste er eksklusivt kvalitetsdesign.

Vores udvalg af Parajumpers overgangsjakker

Vi forhandler et bredt sortiment af de eftertragtede Parajumpers jakker og termoveste i den typiske tidløse stil. Først og fremmest fordi Parajumpers overgangsjakker dame og Parajumpers vinterjakker er af så fantastisk kvalitet. Desuden laver Parajumpers også termoveste, som du kan bruge i overgangsperioden sammen med en varm trøje. Det lækre ved Parajumpers er de femininne silhuetter, så du ser elegant ud, mens du bliver holdt dejlig varm. Vi forhandler blandt andet den fine Parajumpers dunjakke Geena. Parajumpers Geena er en kort overgangsjakke – faktisk en let dunjakke, der er perfekt som forårsjakke. Er du mere til en lang model, har vi den populære Parajumpers Irene, der også har en tæt og feminin pasform: en bella figura. Hos Superlove udvælger vi altid overtøj, tøj og sko, som holder i langt mere end en enkelt sæson. Du skal nemlig kunne være præsentabel og aktiv i praktisk tøj i godt design. Med Parajumpers er du klædt på til det værste vejr. Superloves fornemmeste opgave er at inspirere dig, så er du nysgerrig efter at se flere forårsjakker, har vi lidt for enhver smag af blandt andet Modström, Danefæ og Basic Apparel.

Parajumpers overgangsjakker

Leder du efter en lækker overgangsjakke? Parajumpers jakker er italiensk topkvalitet med fokus på funktionelt og feminint design, der holder dig varm. De eminente Parajumpers overgangsjakker er perfekte til de kolde og våde dage i foråret og efteråret. Her får du innovativ teknologi i en stilfuld overgangsjakke, så tag et kig i vores udvalg.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-3 af 3 element(er)