~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hårdfør funktionalisme i Parajumpers jakker

De eftertragtede Parajumpers jakker dame er resultatet af en erfaren designers møde med en hårdfør militærmand. Italienske Massimo Rossetti blev inspireret af en mand fra et specialtrænet redningskorps i Alaska til at kreere overtøj, som kan bruges selv under hårde forhold. Redningskorpsets medlemmer kaldes ”parajumpers” eller PJs, og de skal kunne udføre bjærgnings- og redningsaktioner i nogle af klodens vildeste egne. Det kræver en praktisk påklædning, og det blev i 2006 startskuddet til Parajumpers’ brand, som fik navn efter inspirationskilden. De fantastiske Parajumpers jakker er lavet til at kunne modstå ekstreme vejrforhold. De beskytter mod vand, vind og kulde, og de er skabt til at være funktionelle. Det betyder, at en Parajumpers jakke er superpraktisk og komfortabel at have på. Du får for eksempel store vandtætte lommer med lynlås, så du trygt kan medbringe mobiltelefon og lignende. Parajumpers jakker dame er åndbare og lavet i hårdfør nylon med en særlig behandling, der gør det vandafvisende. Parajumpers’ teknologiske innovationer sikrer dig en holdbarhed, der er helt i top.

Vores udvalg af Parajumpers jakker dame

Selvom inspirationen bag Parajumpers jakker er det hårdttrænede redningskorps, har Massimo Rossetti formået at kreere jakker, som er yderst flatterende for den kvindelige figur. En Parajumper udmærker sig ved at være flot italiensk design med en tidløs æstetik, der er tro mod sine rødder. Vores udvalg af Parajumpers jakker til kvinder findes i både lange og korte modeller, og du kan finde overgangsjakker såvel som vinterjakker. Af lange Parajumpers jakker har vi for eksempel de populære Parajumpers Long Bear, Parajumpers Irene, Parajumpers Light Long Bear og Parajumpers Selma. De kortere overgangsjakker tæller blandt andet Parajumpers Geena og Parajumpers Gloria. Uanset din præference er du garanteret en lækker, topmoderne Parajumper i eksklusiv kvalitet.

Parajumpers dunjakker og bæredygtighed

Parajumpers tænker på dyrevelfærd, og deres leverandører af pels og dun er underlagt skrap kontrol. Parajumpers jakker dame har fyld af andedun og andefjer. Dunene er et biprodukt fra fødevareindustrien og certificeret af enten International Down and Feather Testing Laboratory eller European Down and Feather Association. Kaninpelsen til for er også et overskudsprodukt fra fødevareindustrien. Mange af Parajumpers jakkerne har pelskante på hætterne, og pelsen kommer fra finske pelsavlere, som overholder verdens strengeste krav til dyrenes sundhed, velfærd og hygiejne. Parajumpers tester desuden alle deres materialer og produkter og sørger for, at de lever op til EU’s kemikalielogivning (REACH) for at undgå skadelige stoffer, der enten kan påvirke helbredet eller miljøet.

Med en Parajumpers jakke dame er du klar til udfordringer

Superlove har et stort udvalg af dunjakker og parka jakker, som gør dig klar til udendørs aktiviteter. En Parajumper er skabt til udfordringer! Er du mere til nordisk design med farver og mønstre, kan du også se vores udvalg af Danefæ jakker. Og hvis du har brug for en vandtæt taske, har vi Rains i mange flotte farver og varianter. Dårligt vejr er ikke længere noget, der behøver at påvirke dit humør.

Parajumpers jakker dame

Med en lækker damejakke fra Parajumpers er det slut med at fryse i selv det koldeste vejr. Designeren bag det italienske kvalitetsmærke er Massimo Rossetti, der har lang erfaring med at kreere overtøj i luksuskvalitet. Parajumpers jakker dame er resultatet af topmoderne teknologiske innovationer, fokus på funktionalitet og holdbarhed, optimal beskyttelse mod kulde og et design, som både er praktisk og feminint.

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)
Aktive filtre

Parajumpers Jakke, Leonore, Navy Peony

Normalpris 2.895,00 kr. Pris 1.447,50 kr.
Størrelse : S XL

Parajumpers Jakke, Masterlight Long Bear, Pewter

Normalpris 5.495,00 kr. Pris 3.297,00 kr.
Størrelse : L

Parajumpers Jakke, Omega Super Light, Sycamore

Normalpris 3.995,00 kr. Pris 2.796,50 kr.
Størrelse : M

Parajumpers Jakke, Geena, Interstellar

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.347,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-4 af 4 element(er)