Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Parajumpers

Selvom vinteren ofte er kold og mørk i Danmark, behøver det ikke at være ensbetydende med, at den skal være kedelig. De lækre Parajumpers jakker kan holde dig varm på selv de koldeste og mest lede vinterdage, og så har de også et særligt lækkert og moderne design. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af PJs jakker og sikre dig en god og glad vinter, hvor du ikke kommer til at fryse.

Parajumpers jakker inspireret af sande helte

De effektive Parajumpers jakker kommer af et projekt, der er et samarbejde mellem den italienske virksomhed Ape S.P.A. og designeren Massimo Rossetti, som sammen har designet de skønne PJs jakker siden 2006. PJs er en forkortelse for de eftertragtede Parajumpers jakker, og historien bag dem er ganske særlig.

Massimo Rossetti har mange års erfaring som designer af overtøj og vinterjakker, og så er han også en succesfuld importør af amerikanske brands til det italienske marked. Hele inspirationen til de anerkendte Parajumpers jakker stammer fra de modige og stærke PJs.

Disse PJs er mænd fra Alaska, som er særligt trænede til at udføre ekstreme redningsaktioner i de vildeste og mest fjendtlige områder i verden. Disse PJs skal redde skibe, der driver rundt i vildrede eller klippeklatrere, der ikke kan komme ned igen. Disse PJs skal kunne redde mennesker fra ubåde, som er sunket til bunden af havet. De seje PJs er inspirationen til de enormt stærke og holdbare Parajumpers jakker, også kaldet PJs jakker.

Parajumpers jakker i den fineste kvalitet

Det italienske mærke tilbyder et væld af de anerkendte Parajumpers jakker og frakker, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Disse Parajumpers jakker er på alle måder toppen af poppen indenfor vinterjakkedesign, der holder sæson efter sæson. I vores sortiment af Parajumpers jakker dame har vi ofte et godt Parajumpers tilbud og Parajumpers jakker dame til fordelagtige udsalgspriser, hvorved du har mulighed for at gøre en meget god handel. Brandets fokus på den elegante og tidløse silhuet er meget tydelig i udvalget. Din Parajumpers jakke vil altså ikke kun være utroligt holdbar i forhold til kvaliteten, men også i forhold til designet.

At være komfortabel i de kolde vintermåneder behøver nemlig ikke at kræve, at du bære en af de teltlignende vinterjakker, vi normalt ser overalt. Et perfekt eksempel på en Parajumpers jakke i et flot design, der samtidig giver uanede mængder varme, er Parajumpers Long Bear. Denne vinterjakke fås også som en endnu varmere dunjakke.

Vores Parajumpers udvalg

Vi forhandler et bredt sortiment af Parajumpers jakker, der både kan bruges som vinterjakker og overgangsjakker. Det italienske brand har som veletableret og yderst populært jakkebrand altid fokus på at kreere jakker og frakker i feminine silhuetter. Således kan du holde varmen og samtidig se elegant ud. Udover den eftertragtede Parajumpers Long Bear vinterjakke tilbyder vi blandt andet også den populære Selma Parka jakke i enormt lækker kvalitet. Parkafrakken er figursyet og designet i en feminin silhuet, der sætter stort fokus på taljen. De resterende Parajumpers jakker er ligeledes kreeret med fokus på at undgå en ’boxy’ og uflatterende effekt, vi normalt ser i tykke dunjakker.

Jakkerne udgøres af et kraftigt dun/fjer fyld under et vandafvisende og vindtæt nylonmateriale. Det karakteristiske italienske logo, der er påsyet på venstre ærme, er ligeledes med til at underbygge det eksklusive kvalitetsdesign i hver enkelt jakke.

Se også vores store udvalg af andet overtøj, vinterjakker og regntøj fra andre populære danske og internationale brands. Hos Superlove kan du også finde et stort udvalg af læderjakker, jakker og blazer jakker til finere brug og til de lidt varmere måneder.

Parajumpers

Parajumpers, eller PJs, som de kaldes, er designet og produceret i Italien af den italienske designer Massimo Rosetti, der blandt andet har designet for Diesel og Valentino. Her går design, kvalitet og funktionalitet op i en højere enhed. De lækre Parajumpers jakker dame er super funktionelle og varme, men stadig feminine.

Der er 20 varer.

Viser 1-15 af 20 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-15 af 20 element(er)