~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Hvad er Parajumpers?

Selvom vinteren ofte er kold og mørk i Danmark, behøver det ikke at være ensbetydende med, at den skal være kedelig. Du vil gerne ud alligevel og have dejlige oplevelser. De lækre Parajumpers jakker kan holde dig varm på selv de koldeste og mest lede vinterdage, og så har de også et særligt lækkert og moderne design. Parajumpers jakker er nemlig født ud af topmoderne teknologiske innovationer, vægt på holdbarhed og optimal beskyttelse mod kulde og dårligt vejr. Designet formår at være både praktisk og feminint, og det sætter vi stor pris på. Når det gælder Parajumpers jakker, er kun det bedste godt nok, så brandet har løbende fokus på nyskabende teknologi, der kan optimere deres produkter. Brandet laver både Parajumpers vinterjakker og Parajumpers overgangsjakker, der kredser omkring det stilfulde og det funktionelle. Hos Superlove kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af PJs jakker og sikre dig en god og glad vinter, hvor du ikke kommer til at fryse.

Parajumpers jakker inspireret af sande helte

De effektive Parajumpers jakker kommer af et projekt, der er et samarbejde mellem den italienske virksomhed Ape S.P.A. og designeren Massimo Rossetti, som sammen har designet de skønne Parajumpers jakker siden 2006. PJs er en forkortelse for de eftertragtede Parajumpers jakker, og historien bag dem er ganske særlig. Massimo Rossetti har mange års erfaring som designer af overtøj og vinterjakker, og så er han også en succesfuld importør af amerikanske brands til det italienske marked. Hele inspirationen til de anerkendte Parajumpers jakker stammer fra et møde med en mand fra et redningskorps i Alaska. De modige og stærke mænd i redningskorpset er særligt trænede til at udføre ekstreme redningsaktioner i de vildeste og mest fjendtlige områder i verden. Medlemmerne i korpset hedder Parajumpers – eller PJs – og de skal kunne klare alle slags ekstreme missioner. Parajumpers skal redde skibe, der driver rundt i vildrede, mennesker i ubåde, der er sunket, eller klippeklatrere, der ikke kan komme ned igen. Oveni byder Alaska på virkelig barske landskaber med ekstremt vejr. Den virkelig verdens seje Parajumpers er direkte inspirationen til de enormt stærke og holdbare Parajumpers jakker, som også kan modstå alle udfordringer.

Parajumpers jakker i den fineste kvalitet

Det italienske mærke tilbyder et væld af de anerkendte Parajumpers jakker og frakker, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Disse Parajumpers jakker er på alle måder toppen af poppen indenfor vinterjakkedesign, der holder sæson efter sæson. Brandets fokus på den elegante og tidløse silhuet er meget tydelig i udvalget. Din Parajumpers jakke vil altså ikke kun være utrolig holdbar i forhold til kvaliteten, men også i forhold til designet. At være komfortabel i de kolde vintermåneder behøver nemlig ikke at kræve, at du bærer en af de teltlignende vinterjakker, man kan se overalt. Et perfekt eksempel på en Parajumpers jakke i et flot design, der samtidig giver uanede mængder varme, er Parajumpers Long Bear. Denne vinterjakke fås også som en endnu varmere dunjakke.

Parajumpers jakker dame er lavet i et hårdført nylonmateriale, der er vindtæt og vandafvisende, takket være en særlig overfladebehandling. Heldigvis er Parajumpers frakker også åndbare, hvilket er vigtigt for din komfort. Jakkerne har et kraftigt fyld af dun eller fjer og har desuden det karakteristiske Parajumpers logo påsyet venstre ærme – en ekstra påmindelse om de lækre Parajumpers jakkers militærinspirerede ophav. Du kan desuden trygt medbringe din mobiltelefon eller andre gadgets i de store vandtætte lommer med lynlås. Parajumpers giver dig kort sagt eksklusivt kvalitetsdesign i hver enkelt jakke, både de lange og korte modeller.

Parajumpers tænker på dyrevelfærd

Parajumpers er bevidst om deres ansvar for dyrevelfærd, og deres leverandører er under skarp kontrol. Fyldet til Parajumpers jakker dame består af andedun og -fjer, som er et biprodukt fra fødevareindustrien. Det samme gælder for den bløde kaninpels, der bruges som for i visse Parajumpers jakker. Der er altså tale om overskudsmateriale, som får nyt liv som en del af en Parajumpers jakke. Mange Parajumpers frakker har pelskant på hætten, og den pels kommer fra Finland. Pelsavlerne her har verdens strengeste krav til dyrenes velfærd og sundhed. Derudover sørger Parajumpers for at teste alle deres produkter og materialer for at undgå kemikalier, som kan skade miljøet eller helbredet. Den ansvarlighed forventer og værdsætter vi.

Vores udvalg af Parajumpers

Vi forhandler et bredt sortiment af Parajumpers jakker, der både kan bruges som vinterjakker og overgangsjakker. Det italienske brand har som veletableret og yderst populært jakkebrand altid fokus på at kreere jakker og frakker i feminine silhuetter. Således kan du holde varmen og samtidig se elegant ud. I vores udvalg af Parajumpers jakker dame har vi ofte et godt Parajumpers tilbud og Parajumpers jakker dame til fordelagtige udsalgspriser, hvorved du har mulighed for at gøre en meget god handel. Udover de eftertragtede Parajumpers Long Bear og Parajumpers Irene vinterjakker tilbyder vi blandt andet også den populære Parajumpers Selma Parka jakke i enormt lækker kvalitet. Parkafrakken er figursyet og designet i en feminin silhuet, der sætter fokus på taljen. De resterende Parajumpers jakker er ligeledes kreeret med fokus på at undgå en ’boxy’ og uflatterende effekt, vi ofte ser i tykke dunjakker. I tråd med italiensk kultur forstår Massimo Rossetitti at skabe den karakteristiske bella figura – den smukke figur. Det handler ikke kun om snittet i Parajumpers jakker, men også om at udstråle selvsikkerhed.

Vi har udvalgt Parajumpers til Superlove, fordi vi holder af tøj, som holder mere end en enkelt sæson. Det gælder både for kvaliteten, og at en jakke ikke kun skal være interessant, så længe en forbigående trend er på sit højdepunkt. Parajumpers er flatterende italiensk design med en tidløs æstetisk, der samtidig er tro mod sine rødder. Det er et brand med et klart budskab, og det er lige præcis den slags mode, som vi håndplukker til vores univers hos Superlove.

Mere inspiration hos Superlove

Parajumpers jakker er til dig, der lægger vægt på det praktiske og samtidig godt vil være præsentabel i hverdagen – uden at det bliver uniformeret. Dig, som er aktiv og fx nyder ture i skoven i al slags vejr. Se også vores store udvalg af andet overtøj, vinterjakker og regntøj fra andre populære danske og internationale brands. Du kunne måske blive inspireret af en Modström vinterjakke i moderne skandinavisk snit? Hos Superlove kan du også finde et stort udvalg af læderjakker og blazer jakker til finere brug og til de lidt varmere måneder. Vi har for eksempel klassiske Minus blazere til den selvsikre kvinde. Er du til det lidt blødere, har vi de lækreste varme cardigans fra Sibin Linnebjerg i en exceptionel kvalitet. Tag et kig og udforsk vores mange stimulerende brands.

Parajumpers

Parajumpers – eller PJs, som de også kaldes – er designet og produceret i Italien af den italienske designer Massimo Rosetti, der blandt andet har designet for Diesel og Valentino. I Parajumpers jakker går design, kvalitet og funktionalitet virkelig op i en højere enhed. De lækre Parajumpers jakker dame er super funktionelle og varme, men stadig feminine. Og så er de endda inspireret af et redningskorps i Alaska.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Parajumpers Jakke, Leonore, Navy Peony

Normalpris 2.895,00 kr. Pris 2.026,50 kr.
Størrelse : S L XL

Parajumpers Jakke, Masterlight Long Bear, Pewter

Normalpris 5.495,00 kr. Pris 3.846,50 kr.
Størrelse : L XL

Parajumpers Vest, Dodie, Atmosphere

Normalpris 2.195,00 kr. Pris 1.536,50 kr.
Størrelse : S

Parajumpers Jakke, Omega Super Light, Sycamore

Normalpris 3.995,00 kr. Pris 2.796,50 kr.
Størrelse : M

Parajumpers Jakke, Light Long Bear, Black

Normalpris 6.695,00 kr. Pris 4.686,50 kr.
Størrelse : XL

Parajumpers Jakke, Geena, Interstellar

Normalpris 2.695,00 kr. Pris 1.886,50 kr.
Størrelse : S

Parajumpers Jakke, Omega Super Light, Jungle

Normalpris 3.995,00 kr. Pris 2.796,50 kr.
Størrelse : XL
Viser 1-7 af 7 element(er)