~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Overtøj

Hos Superlove sørger vi altid for at have et godt udvalg af overtøj til damer, der sikrer at du altid kan være godt klædt på til den pågældende sæson. Om du er på udkig efter en let jakke til de lune sommeraftener eller en dunjakke, der kan modstå kulde og slud, bør du tage et kig forbi Superloves butik i Nørregade eller vores webshop. 

Nøje udvalgte mærker

For at sikre vores kunder den helt rigtige funktion og kvalitet, uden at gå på kompromis med design, har vi nøje udvalgt de mærker, vi forhandler hos Superlove. Vi har også sørget for at udvælge lækre mærker i forskellige priskategorier, så der er lidt til alle budgetter. 

Så gå på opdagelse i vores flotte sortiment. Vi har alt fra top lækre, funktionelle dunjakker fra Parajumpers, superfine quiltede veste og jakker fra Mads Nørgaard, Basic Apparel samt Nümph. Lad dig også forelske i en Odelia uldfrakke fra danske Modström, der er en klassiker eller hop med på trenden og snup en lækker Modström flyverdragt.

Vores sortiment

For de fleste er det et must have at eje en læderjakke, derfor har vi hos Superlove selvfølgelig fundet frem til vores svar på de perfekte læderjakker. Disse leveres af MDK - Munderingskompagniet, vis jakker er fremstillet i det lækreste skind, og hvor design er den perfekte kombination af feminint med en rå kant. Vi har et fint udvalg af både bikerjakker og læderjakker, samt et udvalg i forskellige farver.

Har du brug for en lun overgangsjakke eller frakke er vi specielt vilde med Mads Nørregaard, Basic Apperal, Danefæ, Modström, Nümph og Wiggys. Alle leverer de superfine, quiltede frakker og jakker, hvor der er taget højde for komfort og et tidløst eller trendy design. Hos Superlove elsker vi netop disse former for jakker, frakker og veste, på grund af deres multifunktioner, de kan nemlig mere eller mindre bruges hele året rundt. Brug dem som forårs overtøj og til de kølige sommeraftener, eller brug dem som efterårsjakker evt. med en strik under. Sidst men ikke mindst er det muligt at benytte dem som vinterjakke under evt. en uldfrakke.

Når det kommer til uldfrakker og jakker er vi specielt tilhængere af Modström. År efter år leverer disse mærker de lækreste, klassiske uldfrakker til en fordelagtig pris, som du kan have i din garderobe i flere år. En god uldfakke eller jakke går aldrig af mode og er måske sammen med trenchcoaten, det mest tidløse stykke tøj du kan eje, når det kommer til overtøj. Den helt korrekte uldblanding er altafgørende for om en uldfrakke lever op til dens funktion, og her har vi selvfølgelig været omhyggelige med vores valg af brands, der bruger en høj uld procent i deres overtøj.

En god vinterjakke eller frakke kommer vi ikke udenom, at man er nødt til at eje, når man bor i Skandinavien. Sne eller ej, så er en varm vinterjakke uundværlig. Om du er typen, der bare har brug for en varm sag at cykle i eller om du er typen der eks. skal have en funktionel parka jakke, der kan stå imod alt slags koldt vejr, så har vi det hos Superlove. Både Nümph, Modström og Basic Apparel laver nogle superfine styles, som du kan holde varmen i, i de kolde måneder. Vores sortiment indeholder både typiske vatterede styles og parka jakker med et mere funktionelt udtryk. Her er der kredset om komfort, og her finder du blandt andet også fint, Skandinavisk design. Skal du derimod ud og investere i en dunjakke, der også kan holde dig varm på skiferier eller måske en vandretur i den smukke vinter, så skal du tage et kig på vores fantastiske modeller fra Parajumpers. Parajumpers er et af de førende brands inde for funktionelt, vinter overtøj og dette er ikke uden grund. Her får du en vinterfrakke i topklasse, som du kan have i mange år.

Vil du gerne holde dig tør, men synes at den typiske regnjakke er noget kedelig og sjældent komplimenterer dit outfit? Så er vi glade for at kunne introducere dig for Rains. Rains regnjakker er regntætte, uden at gå på kompromis med design. Her finder man både den klassiske regnjakke, men også en feminin regnfrakke med en fin hætte og bælte i taljen der giver den et mere klassisk frakke udtryk. Ydermere har den en rigtig fin længde, så du er endnu mere beskyttet mod regnvejret samt fremhæver det feminine udtryk. En god regnfrakke bliver ikke meget mere moderigtig. 

 

Overtøj

I det danske vejr er vi nødt til at være beredte på lidt af hvert. Vi har overtøj til enhver sæson; Vinterjakker, efterårsjakker og parka jakker til kvinder. Du finder også de lækreste skindjakker og fine regnjakker, varme dunjakker og læderjakker, så mon ikke du kan finde din nye jakke eller frakke hos Superlove.

Der er 89 varer.

Viser 1-60 af 89 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Vinterjakke, Sandur, Sort

Pris 1.795,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Danefæ Jakke, Bornholm Winter Rain, Blå Steel

Pris 1.350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Jakke, Louisa Parker, Capers Grøn

Pris 1.395,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Co'Couture Blazer, Vola Oversize, Navy Blå

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mads Nørgaard Jakke, Jolene Recycle, Magical Forest

Pris 2.795,00 kr.
Størrelse : S M L

Hunkøn Jakke, Vivi Short, Blue Floral

Pris 1.295,00 kr.
Størrelse : M

Rainkiss Regnjakke, Timo Kuilder Regn Poncho

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Moa Rain Poncho

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Disco Dream Rain Poncho

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Danefæ Jakke, Agnes Print Thermo, Navy/Occer

Pris 595,00 kr.
Størrelse : S L XL

Hunkøn Blazer, Pallas, Lavender

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : S L

Hunkøn Blazer, Pallas, Yellow

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 597,50 kr.
Størrelse : L

Nümph Jakke, Nubetri, Tannin

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 777,00 kr.
Størrelse : 40 42

Modström Jakke, Odelia Long, Sienna

Normalpris 1.795,00 kr. Pris 1.256,50 kr.
Størrelse : XS

Mads Nørgaard Flyverdragt, Logo Quilt Jessica, Beluga

Pris 1.995,00 kr.
Størrelse : 36

Rainkiss Regnjakke, Blue Bubbles Rain Poncho

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Black Polka Poncho, Black

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Japanese Blossom Poncho, Japanese Blossom

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Storm Camo Poncho, Storm Camo

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, The Clouds Poncho, The Clouds

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

Rainkiss Regnjakke, Back To Black, Black Art Camo

Pris 595,00 kr.
Størrelse : One Size

MDK Læderjakke, Bubble Biker u/lomme, Black

Normalpris 2.495,00 kr. Pris 1.497,00 kr.
Størrelse : 36 40

Basic Apparel Jakke, Louisa, Black

Pris 695,00 kr.
Størrelse : XS S

Basic Apparel Jakke, Louisa Short, Black

Pris 595,00 kr.
Størrelse : XS S

Basic Apparel Jakke, Louisa, Capers Green

Pris 695,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Basic Apparel Jakke, Louisa, Navy

Pris 695,00 kr.
Størrelse : S
Viser 1-60 af 89 element(er)