Filtrer efter

Orla Kiely

Det kvalitetsbevidste brand Orla Kiely tilbyder punge og tasker i lækre skindmaterialer og mat- lamineret bomuld. Hos os kan du blandt andet købe den populære Multi Stem taske i et flot print, der er nem at have med på farten, når du skal bruge lidt ekstra plads til dine ting eller eventuelle shoppeposer. Tasken fås i forskellige modeller, hvorved du har mulighed for at finde lige præcis den størrelse taske, der passer til dine behov. Orla Kiely er som brand ikke bange for at turde skille sig ud med finurligt og fantasifuldt print, der på mange måder skaber en god kontrast til den ellers meget minimalistiske, skandinaviske stil. Gå her på opdagelse i Superloves lille udvalg af tasker fra det kendte accessories- og indretningsmærke Orla Kiely.

 

Orla Kiely tasker i grafisk print

En taske behøver ikke at være ordinær eller kedelig, takket være det multitalentfulde brand Orla Kiely. Mærket tilbyder fantastiske tasker i unik, grafisk design, også kendt under Multi Stem print. Taskerne fås i et væld af forskellige modeller, der alle inkluderer det karakteristiske cirkelprint.

 

Orla Kiely tasker hos Superlove

I vores sortiment af Orla Kiely tasker er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske udvalg af de nyeste modeitems indenfor accessories, tasker og bolig interiør. Vi har altid eksklusive Orla Kiely Multi Stem tasker i forskellige modeller, hvorfor du kan få høj kvalitet til fantastiske priser. Vi henter løbende nye produkter hjem fra det veletablerede brand, hvorved du altid er sikret trendy og moderne design. Taskerne fra Orla Kiely er perfekte eksempler på, at grafisk design og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor rummer de flotte designs i høj grad en sans for modernisme og nyskabende fashion statement. Det populære blomster/cirkeldesign i mange af taskerne veksler mellem sort og creme nuancer og er desuden lamineret i kraftigt bomuld. Således har du mulighed for at investere i en god kvalitetstaske fra mærket, der holder i mange år. 

Orla Kiely tasker

Designeren Orla Kiely stammer fra Irland, men har sin base i London. Orla Kiely's tasker og punge er inspireret af design fra 50’er, 60’er og 70’erne, hvor mønstre, farver og strukturer er i fokus. Vi har altid et udvalg af de smukke tasker i skind og lamineret bomuld fra Orla Kiely.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter