Orla Kiely Acc.

Designeren Orla Kiely stammer fra Irland, men har sin base i London. 
Orla Kiely's tasker og punge er inspireret af design fra 50’er, 60’er og 70’erne, hvor mønstre, farver og strukturer er i fokus. 
Vi har altid et udvalg af de smukke tasker i skind og lamineret bomuld fra Orla Kiely

Array ( [nleft] => 169 [nright] => 170 [level_depth] => 4 [id_parent] => 309 [id_shop_default] => 1 [is_root_category] => 0 [position] => 15 [date_add] => 2018-07-03 00:00:00 [date_upd] => 2018-12-20 16:10:44 [name] => Orla Kiely Acc. [link_rewrite] => orla-kiely-acc [description] =>

Designeren Orla Kiely stammer fra Irland, men har sin base i London. 
Orla Kiely's tasker og punge er inspireret af design fra 50’er, 60’er og 70’erne, hvor mønstre, farver og strukturer er i fokus. 
Vi har altid et udvalg af de smukke tasker i skind og lamineret bomuld fra Orla Kiely

[meta_title] => Orla Kiely tasker - Køb de skønne punge og tasker fra Orla Kiely [meta_description] => Smukke Orla Kiely punge og tasker i skind og lamineret bomuld. Køb din nye Orla Kiely taske i Superlove online og i København. Fri/billig fragt og hurtig levering. [meta_keywords] => [superlove_custom_seo_text] =>

Orla Kiely

Det kvalitetsbevidste brand Orla Kiely tilbyder punge og tasker i lækre skindmaterialer og mat- lamineret bomuld. Hos os kan du blandt andet købe den populære Multi Stem taske i et flot print, der er nem at have med på farten, når du skal bruge lidt ekstra plads til dine ting eller eventuelle shoppeposer. Tasken fås i forskellige modeller, hvorved du har mulighed for at finde lige præcis den størrelse taske, der passer til dine behov. Orla Kiely er som brand ikke bange for at turde skille sig ud med finurligt og fantasifuldt print, der på mange måder skaber en god kontrast til den ellers meget minimalistiske, skandinaviske stil. Gå her på opdagelse i Superloves lille udvalg af tasker fra det kendte accessories- og indretningsmærke Orla Kiely.

 

Tasker i grafisk print

 En taske behøver ikke at være ordinær eller kedelig, takket være det multitalentfulde brand Orla Kiely. Mærket tilbyder fantastiske tasker i unik, grafisk design, også kendt under Multi Stem print. Taskerne fås i et væld af forskellige modeller, der alle inkluderer det karakteristiske cirkelprint.

 

Superloves sortiment

I vores sortiment af Orla Kiely items er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske udvalg af de nyeste modeitems indenfor accessories, tasker og boligelementer. Vi har altid eksklusive Orla Kiely Multi Stem tasker i forskellige modeller, hvorfor du kan få høj kvalitet til fantastiske priser. Vi henter løbende nye produkter hjem fra det veletablerede brand, hvorved du altid er sikret trendy og moderne design. Taskerne fra Orla Kiely er perfekte eksempler på, at grafisk design og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor rummer de flotte designs i høj grad en sans for modernisme og nyskabende fashion statement. Det populære blomster/cirkeldesign i mange af taskerne veksler mellem sort og creme nuancer og er desuden lamineret i kraftigt bomuld. Således har du mulighed for at investere i en god kvalitetstaske fra mærket, der holder i mange år. 

[id] => 470 [image] => ) 1

Aktive filtre