Filtrer efter

Orla Kiely

Det kvalitetsbevidste mærke Orla Kiely tilbyder køkkenartikler og interiør til hjemmet i et væld af forskellige farver og materialer. Orla Kiely er et accessories- og indretningsbrand, der IKKE er bange for at skille sig ud med finurligt og fantasifuldt print. Printet skaber på mange måder en god kontrast til den ellers meget minimalistiske, skandinaviske stil, vi ser i langt de fleste hjem.

 

Puder i grafisk print

En pude behøver ikke at være ordinær eller kedelig, takket være det multitalentfulde brand Orla Kiely. Mærket tilbyder fantastiske puder i unikke, grafiske print - også kendt under Linear Stem print. Puderne fås i et væld af forskellige modeller, der alle inkluderer det karakteristiske cirkelprint.

 

Superloves sortiment

I vores sortiment af Orla Kiely produkter er der rig mulighed for at gå på opdagelse i mærkets fantastiske udvalg af de nyeste modeitems indenfor boligelementer og accessories. Vi har altid eksklusive Orla Kiely Multi Stem puder og interiørelementer i forskellige modeller, hvorfor du kan få høj kvalitet til fantastiske priser. Superlove henter løbende nye produkter hjem fra det veletablerede brand, hvorved du altid er sikret trendy og moderne design. Køkkenelementerne fra Orla Kiely er perfekte eksempler på, at grafisk design og tidløs elegance sagtens kan gå hånd i hånd. Det populære blomster/cirkeldesign i interiørelementerne fås i mange forskellige farvesammensætninger.

Orla Kiely

Vi elsker Orla Kielys farverige retro-inspirerede interiør! Du finder Orla Kielys klassiske Linear Stem mønster, blomsterprint og søde dyr blandt vores udvalg af Orla Kiely kopper, kander, krukker og puder. Så gå på opdagelse og se hvilke fine ting, der skal hjem til dig.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Orla Kiely Tekande, Linear Stem, Duck Egg Blue

Normalpris 595,00 kr. Pris 416,50 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)