~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Skønne Nümph toppe, du vil elske

Da Nümph blev etableret, var det drømmen at designe tøj, der tilfører en ekstra dimension til din garderobe. Den drøm kan nemt ses i hvert eneste design fra Nümph. Du kan føle kærligheden til designet og til de kvinder, der skal bære dem. Vi er deres nymfer, og de ønsker, vi skal være smukke i deres toppe, bukser og bluser. Hos Nümph finder du et bredt udvalg af muligheder fra farverige skjorter og lækre t-shirts til smarte bluser, strik veste og flotte toppe. Alle med unikke og fine detaljer som fx broderede blomster, glimtende lurex-tråde eller hulmønstre. I de seneste kollektioner har håndmalede prints på toppe og bluser også været en populær effekt. Materialerne er altid lækre og klædelige, og derfor er det ikke uden grund, at Nümph hører til blandt vores allermest populære og efterspurgte brands.

Nümph er skabt til feminine, cool kvinder

Nümph skaber tøj til rigtige kvinder. Til kvinder, der er både cool og feminine. Pasformen i Nümphs bluser og toppe er derfor altid designet med udgangspunkt i, hvad der vil klæde de kvindelige former. Tøjet fra Nümph er designet til stærke, selvstændige kvinder, der gerne vil bemærkes og som har sin helt egen personlig stil. Tøjet er trendy og praktisk på samme tid og kan være en lækker casual Nümph top kombineret med et klassisk jakkesæt. Det kan også være en smart, farverig Nümph bluse til et par jeans og stilletter. Kvinder, der vælger Nümph, er ikke bange for at blive set og beundret for deres stil.

Hvor har du købt den top?

Når først du får en Nümph skjorte, Numph bluse, vest eller top på, forstår du pludselig hvorfor så mange kvinder elsker Nümph toppe. Designet får dig til at se fantastisk ud. Det er løst de rigtige steder og sidder til, hvor det skal. Farverne kan være både klare, stærke eller afdæmpede alt efter årets trends. Nümph toppe kommer i mange skønne varianter, så det er svært at nøjes med kun en enkelt bluse. Heldigvis ligger prisen for Nümphs tøj i den fornuftige ende, og du får virkelig kvalitet for pengene. 

Når du har en Nümph nederdel eller Nümph kjole på, vil du opleve, at du ofte bliver spurgt, hvor du har købt den henne. Andre kvinder kan altid genkende god stil. En særlig egenskab ved Nümphs design er, at det kan bruges til næsten alle lejligheder. Du kan bruge de samme Nümph toppe igen og igen med mange forskellige outfits. Heldigvis er kvaliteten af Nümphs tøj meget høj og kan derfor tåle at blive brugt.

Er du vild med Nümph, vil tøjet fra King Louie eller nok også være lige noget for dig. Det populære tyske mærke er kendt for sine smukke prints og lækre designs, og lige som Nümph er tøjet utroligt lækkert og klædeligt. 

Andre mærker, der vil være interessante for dig er:

Nümph toppe

Det er ikke uden grund, at Nümph står øverst på ønskelisten hos mange kvinder. Designet er både smukt og lækkert, og man ser hurtigt, at der virkelig er kælet for detaljerne. Det populære danske brand har siden 2006 skabt moderigtigt tøj i skønne materialer til nymfer overalt i verden. Nümph toppe er et kapitel for sig selv. De er super flotte, dejlige at have på og passer både til hverdag og fest.

Der er 34 varer.

Viser 1-34 af 34 element(er)
Aktive filtre

Nümph Cardigan, Nuharriot SS, Blue Bell

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Bluse, Nuharriot Darlene, Blue Bell

Pris 395,00 kr.
Størrelse : M L

Nümph Bluse, Nudarlene V-neck, Della Robbia Blue

Pris 395,00 kr.
Størrelse : L

Nümph Bluse, Nudarlene Pullover, Evening Sand

Pris 395,00 kr.
Størrelse : L XL

Nümph Cardigan, Nualisette, Evening Sand

Pris 450,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph T-Shirt, Nudaia, Della Robbia Blue

Pris 295,00 kr.
Størrelse : S M

Nümph Strik, Nucendrine Pullover, Aqua Splash

Normalpris 695,00 kr. Pris 417,00 kr.
Størrelse : S

Nümph Vest, Nucendrine, Aqua Splash

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Nümph Bluse, Nuvillie Shirt, Tannin

Normalpris 550,00 kr. Pris 330,00 kr.
Størrelse : 36

Nümph Bluse, Nubirta, Cedar Wood

Normalpris 550,00 kr. Pris 385,00 kr.
Størrelse : 36

Nümph T-shirt, Nuberta, Grape Leaf

Normalpris 295,00 kr. Pris 147,50 kr.
Størrelse : XL

Nümph T-shirt, Nubatseba, Medium Grey Melange

Normalpris 250,00 kr. Pris 150,00 kr.
Størrelse : S XL
Viser 1-34 af 34 element(er)