~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Nümph strik er ikke bare hygge

Strik leder måske tanken hen på lun hygge på sofaen med en varm drik, men Nümph viser, at strik også er meget andet. Det danske modebrand Nümph har skabt et drømmende og legende univers, hvor designerne har frie hænder til at kreere tøj til kvinder, der gerne vil udleve deres drømme. Af den grund finder du mange forskellige stilarter og detaljer i kollektionerne af Nümph strik, Nümph jakker, Nümph bukser og Nümph skjorter. Fælles for kollektionerne er, at de udtrykker optimisme og lethed. Der er både klassiske og fantasifulde styles, og Nümph sørger for, at pasformen på deres tøj er klædelig og behagelig. Materialerne er i en blød og lækker kvalitet, så du har faktisk lyst til at bo i din Nümph strik. Nümph laver varme striktrøjer, lette strikbluser og flotte cardiganer med fine mønstre og detaljer, fx hulmønster, bølgekanter eller lurex-tråd, som giver glimmereffekt.

Kontraster i Nümph strik

Nümph lader deres tøj afspejle livets forskellige dimensioner. Nogle styles har bløde former og varme farver, mens andre er holdt i kølige farvenuancer med en skarp silhuet. Brandet vil gerne omfavne din personlighed og lade dig føre dine ideer ud i livet, mens du er godt klædt på. Nümph strik lader dig være stærk eller sårbar, feminin eller cool, finurlig eller fast. Nümph giver nemlig plads til alle livets kontraster, så du kan føle dig veltilpas, uanset hvilken situation du befinder dig i. Måske vil du holde et foredrag i en Nümph blazer, hvorimod du vil nyde ferien i en Numph kimono. Der er lagt hjerte og sjæl i alle styles fra Nümph, og den gode energi kan du tage med dig videre ind i dine egne projekter. I det hele taget lægger Nümph vægt på, at du skal have det godt, som du er, så de kreerer tøj, som kan understøtte din personlighed. Når du er godt tilpas, har du nemlig bedre rum til at drømme, lege og skabe selv.

Nümph til alle aldre

Nümph henvender sig til alle aldre og opfordrer til kreativitet og livsmod. Bliv inspireret af håndtegnede print på en Numph T shirt eller farvenuancerne i en Numph kjole. Det succesfulde danske brand har skabt et levende univers, hvor der er plads til fantasi og eventyr. Brug din Nümph strik sammen med en Nümph nederdel, velsiddende jeans eller en kjole. Hos Superlove har vi udvalgt lækre jeans fra Mos Mosh og 2nd One, som går godt sammen med enhver Nümph strik eller Nümph skjorte. I de kølige måneder kan du kombinere med et smukt tørklæde fra Beck Søndergaard eller Inspired By, som på hver deres måde slipper kreativiteten løs i deres produkter. Nümph er et godt eksempel på, hvordan forskellige personligheder kan gå sammen og skabe noget magisk. Det synes vi naturligvis godt om hos Superlove, så vi går på jagt i Nümphs kollektioner og udvælger items til dig, din datter, din mor og din veninde.

Nümph strik

Danske Nümph laver lækker strik til alle sæsoner. Nümph giver deres designere frie hænder til at tænke kreativt, og det ser du i de mange forskellige detaljer i Nümph strik. Strik fra Nümph bevæger sig fra cool til sødt, gerne med farver og personlighed. Her finder du strikkede sweaters, cardigans og bluser, som vi har udvalgt fra det fantasifulde brand.

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)
Aktive filtre

Nümph Strik, Nughita Pullover, Caviar

Pris 495,00 kr.
Størrelse : S

Nümph Strik, Nuanikki, Molten Lava

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : M L XL

Nümph Hue, Numedelina, Cobblestone

Normalpris 200,00 kr. Pris 100,00 kr.

Nümph Vest, Nuallis Vest, Marlin

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : S M
Viser 1-7 af 7 element(er)