Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Forfølg dine drømme i en Numph cardigan

Lige fra starten har Nümph handlet om at bringe det eventyrlige og finurlige ind i hverdagen. Fra lange flagrende Numph kjoler til Numph toppe med sjovt print giver det danske brand dig deres version af leg og optimisme. Stilen bevæger sig fra det cool og enkle til det fantasifulde, for Nümph giver deres designere frie hænder. Det bliver til farverige kollektioner, hvor der er lagt hjerte og sjæl i ned til mindste detalje. De flotte Numph cardigans er ingen undtagelse. Materialerne er i en blød og lækker kvalitet, og der er fine detaljer, som fx hulmønster, bølgende kanter eller lurex-tråd, som giver glimmereffekt. Nümph indfanger drømme og spinder dem til modetøj til selvsikre kvinder, der ved, hvad de vil have. Pasformen er altid behagelig og klædelig, så du føler dig veltilpas og parat til at forfølge dine egne ideer.

Nümph omfavner din personlighed

Nümph har skabt et drømmende og legende univers, der vil sætte din indre naturguddom, nymfen, fri. Brandet lader sig blandt andet inspirere af kunst, humor og fantasi og lægger stor vægt på kreativ udfoldelse. En Numph cardigan er derfor til kvinder, der gerne vil udleve deres drømme og se godt ud samtidig. Faktisk er Nümph resultatet af otte driftige kvinders vision om at skabe et modebrand, som kan give din garderobe en ekstra dimension. Nogle styles har bløde former og varme farver, mens andre er holdt i kølige farvenuancer med en skarp silhuet. Uanset din præference, vil du føle dig godt tilpas i en Numph cardigan. Nümph er et godt eksempel på, hvordan forskellige personligheder kan gå sammen og skabe noget magisk. Med det udgangspunkt giver Nümph også plads til forskellige personligheder og kontraster. Vi er alle både stærke og sårbare, finurlige eller faste. Nümph kreerer dametøj, som kan understøtte din personlighed i alle dens dimensioner. Når du er godt tilpas, har du nemlig bedre rum til at drømme, lege og skabe selv.

Numph cardigans til enhver anledning

Nümph klæder alle aldre og opfordrer til kreativitet og livsmod. Bliv inspireret af håndtegnede print på en Nümph bluse eller legen med former i en Nümph jakke. Føl dig som en drøm i en festkjole og en Nümph glimmercardigan. Kort sagt kan du med en Numph cardigan du sætte prikken over i’et ved enhver anledning. Cardigans er enormt praktiske, fordi du nemt kan tilføje et ekstra lag til et hvilket som helst outfit. En simpel T-shirt og en åbentstående Numph cardigan kan for eksempel komplementeres med en smuk halskæde fra et stilfuldt brand som Pernille Corydon. Kombinationen af en cardigan og bukser er selvfølgelig oplagt, og Nümph bukser findes i afslappede, sprælske og pæne varianter. Med en højtaljet eller halvlang nederdel sammen med din Numph cardigan får du et mere feminint look. Er du nysgerrig efter at se flere cardigans? Superlove har også et stort udvalg af basis cardigans fra Minus i et væld af farver og toplækre cardigans fra Sibin Linnebjerg i en tidløs stil. Vi kan nemlig godt lide brands, som imødekommer din personlighed og giver dig mulighed for at være kreativ.

Numph cardigans

Danske Nümph har siden 2006 givet deres designere frie hænder til at skabe et drømmende og legende univers af skøn mode til skønne kvinder. Nümph er et farverigt brand med personlighed og appetit på livet, som de udforsker gennem deres designs. De lækre Numph cardigans er bløde og behagelige at have på, og der er kælet for detaljerne.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Nümph Cardiagn, Nuchantara, Caviar

Normalpris 450,00 kr. Pris 270,00 kr.
Størrelse : S M L XL
Viser 1-1 af 1 element(er)