~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Nümph giver dig plads til at drømme

Feminin nymfe eller powerkvinde uden dikkedarer? Danske Nümph giver plads til det hele med deres skønne kreationer, som omfavner dig, som du er. Det populære modebrand laver tøj til kvinder, der kan lide at drømme – hvad enten det er dagdrømme eller karrieredrømme. Hos Nümphs designere får kreativiteten fri udfoldelse, når de laver klædelige Nümph bukser, Nümph jakker, Nümph nederdele, fine Numph cardigans og meget mere. I tøj fra Nümph vil du udstråle en optimisme og selvsikkerhed, som klæder enhver. Du vil føle dig veltilpas i et par lækre Nümph bukser, og det giver rum til at tackle alle dagens udfordringer og muligheder med et smil.

Karakterfulde Nümph bukser

Nümph er et fantasifuldt og farverigt brand, der forstår at skabe karakterfuldt modetøj til kvinder. I kollektionerne udforskes former, farver og detaljer i designet, uden at tøjet dog af den grund mister jordforbindelsen. Der er nemlig lagt kærlighed i at lave tøj til enhver anledning, både de skøre og de seriøse. Det gælder også for Nümph bukser, og du kan derfor finde lidt af hvert i Superloves udvalg. Der er stilfulde Nümph bukser og Nümph bukser med finurligt print, stramme eller løstsiddende Nümph bukser og klassiske eller stærke farvevalg. Det gør det nemt at finde Nümph bukser, som passer til din individuelle stil. Nümph er et brand, som i høj grad udfordrer den nordiske designtradition, men som samtidig sagtens kan skabe enkle og tidløse styles. Uanset designet er der altid kælet for detaljerne i et par Nümph bukser, Nümph skjorter og Numph Toppe.

Nümph leger med kontraster

Nümph præsenterer en anderledes, men sikker stil. Derfor passer Nümph til alle selvstændige, iderige og stærke kvinder – og alle de andre facetter. Nümph udforsker nemlig i høj grad livets kontraster. Nümph bukser, Numph kjoler og Nümph strik kommer i bløde eller skarpe silhuetter, feminine og cool, humoristiske og seriøse. Alle de nuancer giver dig rig mulighed for at sammensætte meget forskellige outfits, alt efter hvilket aspekt af din personlighed, du gerne vil fremhæve den dag. Hos Superlove er vi vilde med tøj, som indbyder til at være kreativ. Med Nümph får du mode fra et drømmende univers, som både kan løfte humøret og inspirere dig. Et par klassiske Nümph bukser kan du sammensætte med en bluse eller skjorte med et spændende print, for eksempel fra King Louie eller Lollys Laundry. Eller du kan vælge et par Nümph bukser med et unikt print og kombinere dem med en basic top fra Basic Apparel eller And Less. Eller måske inspirerer mønstret i et af de håndtegnede print dig til et match med en speciel tekstur i et item? Hvis du bliver inspireret af bemærkelsesværdigt design, bør du også kigge på vores udvalg af smykker fra Pendulum og Pernille Corydon. Deres designuniverser går rigtig godt sammen med Nümphs på hver deres måde.

Nümph bukser

Nümph er et dansk brand, som siden 2006 har skabt modetøj til positive og selvstændige kvinder. Nümphs univers er drømmende og udforsker livets muligheder. I den ånd leger Nümps designs med former, farver og print i deres kreationer, der bevæger sig fra det sprælske og finurlige til det nordiske og tidløse. Hop i et par af de lækre Nümph bukser og føl dig godt tilpas, uanset hvor du er.

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)
Aktive filtre

Nümph Bukser, Nupil, Cherry Tomato

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Nümph Bukser, Nuronja, Oyster Gray

Pris 650,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40 42

Nümph Shorts, Florida, Bright White

Normalpris 395,00 kr. Pris 197,50 kr.
Størrelse : 34
Viser 1-13 af 13 element(er)