Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Nümph

Nümph skaber dametøj, der skaber glæde. Det er et farverigt brand, der med sit udtryk skaber godt humør for den, der har det på. Brandet tilfører en ekstra dimension til din garderobe. En dimension af finurlighed og personlighed, der gør dit tøj unikt og får dig til at skille dig ud fra mængden.

Det danske brand har fået sit navn efter nymferne, der i græsk mytologi er en fællesbetegnelse for de smukke kvindelige naturvæsener, som opfattes som udødelige eller med meget længere levetid end menneskene. Som disse nymfer er stærke, når de værner over deres by, er de også sårbare som engle, fordi de altid har hjertet med sig i alt, hvad de gør. Disse nymfer har været inspirationen gennem hele processen, fra brandet blev skabt, til tøjet er blevet designet, udviklet og produceret.

Glade farver til en personlig stil

De fantastiske kollektioner er et resultat af legen med detaljer, former, print og mønstre. Målgruppen er alle kvinder og piger, der ser sig selv som optimistiske, stærke og selvstændige. Nümph tøj og Numph kjoler er den den selvsikre pige, der tiltrækker sig opmærksomhed gennem sin egen personlige tøjstil.

Nümph er altså et dansk brand, der tør skille sig ud. Med unikke silhuetter og designs, der cirkulerer omkring farverigt print og alternative mønstre har mærket i høj grad formået at definere dets personlige udtryk på den danske modescene. I Superloves store sortiment af Nümph tøj vil du blandt andet kunne finde Nümph kjoler, Nümph jakker, nederdele og bukser i de mest populære styles.

Alternativ, nordisk mode

Nümph har i en lang årrække stået stærkt på den skandinaviske designscene, hvor alternativt design og unikke items altid er at finde i mærkets alsidige modekollektioner. Her er der virkelig tale om et brand, der tør skille sig ud fra mængden gennem nyskabende og modernistiske stilarter. Nümph tilbyder et væld af muligheder, hvorved der altid vil kunne findes noget til den differentierede garderobe og personlige stil. I deres kollektioner tilbydes flotte kjoler i smukt print og grafiske mønstre samt mere tidløse og elegante toppe og forskellige varianter af skjorter. Nümph tøj kan sammensættes på tusindvis af forskellige måder, så dine fineste items udgør et helt outfit, der enten går all in på farver og personlighed, eller som tones ned af klassiske og tidløse Nümph cardigans.

Det alternative og det klassiske

Nümph kjoler, Nümph nederdele og Nümph jakker er meget mere end bare alternative. Selvom det danske modemærke er kendt for deres passion og vilje til at producere tøj med personlighed og glade farver, kan du også finde et stort sortiment af klassisk Nümph tøj, der passer til en enkelt tøjstil. Det farverige Nümph tøj kan pifte ethvert outfit op, men i det store udvalg af feminint tøj kan du også finde bluser, jakker og nederdele, der er enkle i designet og som passer til alle personligheder.´

Stort udvalg af Nümph tøj

Vi forhandler Nümph varer, hvor der er lidt til enhver smag. Hvad enten du er til sprælske farver eller skandinavisk minimalisme, vil du uden tvivl kunne finde det Nümph item, der passer til din personlige stil her på superlove.dk. Bedst af det hele er, at brandet tilbyder eksklusiv kvalitet til overkommelige priser. Tag blot et kig i sortimentet og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Som de fleste andre anerkendte tøjbrands, arbejder Nümph i høj grad med CSR og ansvarlig produktion. Virksomheden har endda tilføjet to ekstra principper til de allerede ti principper i FN’s Global Compact. Disse to principper vedrører respekt for dyr samt tilsyn og evaluering.

Nümph

Nümph er et mærke fuld af personlighed, femininitet og kant. Nümph er dansk design med print og mønstre til din individuelle stil. I kollektionerne fra Nümph finder du altid et bred udvalgt af kjoler, toppe, T-shirts, nederdele og overtøj, der passer både til hverdag og fest.

Der er 117 varer.

Viser 1-15 af 117 element(er)
Aktive filtre

Nümph Kjole, Nuirene, Caviar

Normalpris 450,00 kr. Pris 270,00 kr.
Størrelse : XS S M XL

Nümph Bluse, Nuarava, Sapphire

Pris 495,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Nümph Skjorte, Nuabbetina, Sapphire

Pris 395,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Nümph Kjole, Nuabbetina, Sapphire

Pris 595,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Nümph Cardigan, Nuadaline, Sapphire

Pris 595,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

Nümph Bukser, Nualiena, Caviar

Pris 495,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40 42

Nümph Skjorte, Nujellypalm, Pristine

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40 42

Nümph Kjole, Nuabbeline, Pristine

Pris 695,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Nümph Skjorte, Nuaphra, Ponderosa

Pris 450,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40 42

Nümph Kjole, Nuaphra, Ponderosa

Pris 695,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Nümph Solbriller, Nuarnelle, Ponderosa Green

Pris 130,00 kr.

Nümph Solbriller, Nuarnelle, Caviar

Pris 130,00 kr.

Nümph Solbriller, Nuarnelle, Tortoise Round

Pris 130,00 kr.

Nümph Solbriller, Nuarnelle, Tortoise Square

Pris 130,00 kr.
Viser 1-15 af 117 element(er)