~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

New Balance sneakers giver dig ultimativ komfort

Gode sneakers er guld værd, fordi de stilmæssigt kan bruges til både kjoler, nederdele og bukser, og fordi du undgår ømme fødder, også selvom du går meget i løbet af dagen. New Balance sneakers er ikke bare behagelige, de tager komfort til et helt nyt niveau. New Balance blev grundlagt i Boston i 1906 som “New Balance Arch Support Company” med det formål at forbedre pasformen i fodtøj. Firmaet solgte i begyndelsen fleksible indlæg med svangstøtte og andet tilbehør, og senere udvidede de til selv at producere sko til amerikanske atleter. Den innovative teknologi og den individuelle tilpasning skulle forbedre skoens fit i en sådan grad, at det var som at få en helt ny og forbedret balanceevne – deraf navnet New Balance. Brandet udvikler hele tiden ny teknologi for at optimere deres sko. Det er en af grundene til, at New Balance i dag er et af de førende internationale brands inden for sneakers, sports- og hverdagssko. De populære New Balance sneakers vejer ikke meget, giver dig stabilitet og har bløde skosåler med særlig svangstøtte, som blandt andet er lavet af EVA-skum. EVA er ekstra blødt og stødabsorberende. Du vil føle dig godt tilpas hele dagen i New Balance sneakers, og derfor kommer du til at bruge dem igen og igen.

Sporty retrostil med New Balance sneakers

De amerikanske New Balance sneakers henvender sig til alle aldersgrupper. De fås i unisexmodeller som den klassiske New Balance 520, der med sit tydelige N-logo er inspireret af New Balances arv. Der er naturligvis også en kategori for New Balance sneakers dame – det vil sige at skoen eksisterer både i en herre- og en damemodel. New Balance 996 er en nytænkning af klassisk rent design med moderne teknologi. Det samme gælder New Balance 373, der er et tilbageblik til retro løbestil tilpasset den moderne hverdag. Hvis du er ude efter en ren retro, er der bestselleren New Balance 574, som er en rigtig 80’er-klassiker. New Balance laver altid genkendelige sneakers, hvad enten de er skabt med et atletisk look eller med fokus på generel livsstil. Superlove udvælger løbende klassiske og ny modeller af New Balance dame eller unisex.

New Balance og miljøbevidsthed

Miljørigtige materialevalg og fremstillingsprocedurer er et fokuspunkt i skabelsen af New Balance sneakers. Det erklærede mål for brandet er at opnå fuld genanvendelighed af deres produkter og ingen brug af skadelige kemikalier, der belaster miljøet. New Balance går forrest i kampen for bæredygtighed ved at være en del af en række organisationer og initiativer, blandt andet Zero Discharge of Hazardous Chemicals og Sustainable Fashion Coalition.

Brug dine New Balance sneakers på mange måder

New Balance sneakers er praktiske, når du skal gå eller stå meget i løbet af dagen, og nemme, fordi de takket være det enkle design kan kombineres med så meget. Sammen med en flot kjole, giver de et afslappet og frisk look. Hos Superlove har vi udvalgt lækre jerseykjoler fra blandt andet Nümph. Du kan også være cool med en enkel top og en nederdel fra for eksempel Mads Nørgaard, eller gå efter en fed kontrast mellem dine sporty New Balance sneakers og en feminin skjorte fra Modström. Flade sko er en nødvendighed i garderoben, og er du vild med sneakers, har vi også et udvalg af fantastiske Woden sneakers.

New Balance sneakers

Det amerikanske brand New Balance har over 100 års erfaring med at skabe funktionelt fodtøj til både sport og hverdagsbrug. De populære New Balance sneakers kombinerer høj kvalitet med gennemført design, og der er særligt fokus på ultimativ komfort og støtte. Find dine nye go to sko til aktive eller afslappede dage blandt vores udvalg af New Balance sneakers her.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre
Viser 1-10 af 10 element(er)