~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

New Balance

Brandet, der lægger navn til de populære New Balance sneakers, er baseret i Boston. Det amerikanske sko brand blev etableret allerede tilbage i 1906 med et ønske om at kreere og designe sko til brug i atletiske sportsgrene. De kendte New Balance sko er i dag et af de mest populære mærker inden for både sneakers, sports- og hverdagssko, takket være de komfortable skomodeller og alsidige varianter.

New Balance sneakers er som at gå på skyer

Dine fødders velvære har stor betydning for vores generelle helbred. Hvis det skal være helt rigtigt, har dine fødder faktisk bedst af, at du går på bare fødder hver dag. Dog er vi afhængige af sko, for uden dem ville vi fryse og desuden skære os på en masse skarpe genstande.

Derfor betyder dit valg af sko en hel del for dine fødders velvære. Hvordan ville du have det med et par sko, der får dig til at føle, at du går på skyer?

New Balance sneakers er fremstillet med bløde skosåler i en sådan kvalitet, at du knap nok mærker, at du har sko på. De føles faktisk lidt som at gå på skyer, og det er blandt andet derfor, brandet har fået så stor succes. Vil du gerne forkæle dine fødder i hverdagen, vil et par lækre New Balance sneakers altså gøre underværker.

Sporty fashion med New Balance sneakers

New Balance er et af verdens største og mest veletablerede sneakers brands. Mærket formår at kombinere klassisk sneakers design med sporty elementer, der ses i alverdens mode sammenhænge. Med et par New Balance sko er det nemt at gøre ethvert outfit mere casual, hvorfor de er oplagte at bruge som en sporty kontrast til en feminin kjole eller klassisk skjorte. Af denne grund har New Balance opnået stor popularitet i alle aldersgrupper.

Fra atletisk kvalitet til mode

New Balance har bogstaveligt talt spillet en vigtig rolle i modeudviklingen inden for skotøj i over et helt århundrede. Da brandet blev etableret for mere end 110 år siden, var formålet egentlig at udbyde kvalitetssikrede sportssko til de amerikanske atleter.

Siden da er brandet dog gået hen og blevet populært i forbindelse med hverdagen. Den sporty trend fik en voldsom opblomstring i 80’erne, hvor sneakers fra New Balance var et must-have blandt fashionistas. Alle sneakers fra New Balance er enormt komfortable og rare at have på hele dagen, hvorfor de af mange gode grunde bliver brugt i skole- og arbejdsmæssige sammenhænge.

Superloves udvalg af New Balance sneakers

Find et stort udvalg af New Balance sko i både klassiske og nye varianter i Superloves sortiment af sneakers fra det populære mærke. Vi har et stort udvalg af modellerne New Balance 247, New Balance 373, New Balance 420 og mange flere. Se også vores store udvalg af andre populære sneakers og andre typer af sko.

Vi tilbyder de populære originale modeller af New Balance sko og sneakers, og du kan ofte finde et udvalg af dem på tilbud, hvorfor du altid er er sikret en god handel hos os. Med et par lækre New Balance sneakers har du mulighed for at indføje lidt hip amerikansk retrostil til din garderobe.

New Balance

Det klassiske amerikanske sneakers brand New Balance har eksisteret i over 100 år og er populært blandt sportsfolk og til hverdagsbrug. Kvalitet og design går hånd i hånd. Med de innovative detaljer og den perfekte pasform er det altid en fornøjelse at stikke sine fødder i et par New Balance sneakers.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

New Balance Sneakers, WL574FV2, Wheat Field/White

Normalpris 795,00 kr. Pris 477,00 kr.
Størrelse : 37.5

New Balance Sneakers, WL373HN2, Marblehead/White

Normalpris 595,00 kr. Pris 357,00 kr.
Størrelse : 36.5

New Balance Sneakers, WL373EE2, Covert Green/Space Pink

Normalpris 595,00 kr. Pris 357,00 kr.
Størrelse : 38
Viser 1-10 af 10 element(er)