~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Nederdele

Nederdele er skønne, fordi de kan bruges som et glimrende alternativ til kjoler. Ligesom du med kjoler kan finde mange forskellige stilarter i alt fra pæne festkjoler til hverdagskjoler og skjortekjoler, kan du også finde nederdele til alle lejligheder. Du finder nederdele fra Numph og Lollys Laundry hos Superlove. De skønne nederdele kan bruges i hverdagen, og de kan bruges til fest. Alt efter hvordan du sammensætter dem med dine bluser, smykker og strømper, kan den enkelte nederdel bruges til alle disse forskellige lejligheder.Hos Superlove kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af lange, knælange og korte nederdele i forskellige farver og stilarter. Vi har sorte nederdele, hvide, denim, blå, gule og grønne og med mønster. En farverig A formet nederdel kan være det bærende element i dit sommeroutfit, og en nedtonet A formet nederdel kan sætte en høj standard for dit business outfit. En lang A formet nederdel, der enten er plisseret eller er stribet med tekstur kan være det perfekte komplement i din basisgarderobe som dame. En sådan A formet nederdel har sin helt egen magiske effekt, fordi den kan pifte enhver basic T-shirt op, selvom den måske selv er basic. En basic A formet nederdel kan du sammensætte med mere eller mindre alle items i din garderobe til de dage, hvor du gerne vil sætte en lidt højere standard end et par jeans.

Vores udvalg

I vores store udvalg af lange og korte nederdele kan du finde alt fra den sorte basic til A formede nederdele med farverige mønstre. Forkæl dig selv med en lang Mads Nørgaard nederdel, der passer perfekt til en pæn skjorte til arbejdspladsen eller til en varm sweater om vinteren. Lad en skøn King Louie nederdel komplimentere din feminine figur og brug den både, når du er ude med veninderne, når du skal imponere på jobbet, og når du bare skal hygge derhjemme. Men en tætsiddende nederdel, der med sin flatterende pasform klæder alle kropstyper kan du være stensikker på, at du vil foretage dig et køb du ikke fortryder. Og når outfittet skal være særligt elegant, kan du gøre det nemt for dig selv med en smuk plisseret Nümph nederdel, der kan være din bedste ven til julefrokosten såvel som på en varm sommerdag.Skab et råt look med en skindnederdel, når det ikke skal være så fint og uskyldigt, eller fremhæv en smuk skjorte eller bluse med en tætsiddende basic nederdel. Der findes næsten ingen grænser for, hvad en nederdel kan gøre for dit outfit, og hos Superlove kan du finde et stort udvalg til dig, der ser dig selv som en ambitiøs og selvsikker kvinde.Hos Superlove har vi altid et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra nogle af de mest populære danske og internationale brands. Vi sørger altid for at have items fra de nyeste kollektioner på lager. Se også vores udvalg af leggings, buksedragter og shorts.

Nederdele

Pift sweateren op eller bliv festklar med en skøn nederdel fra Superlove. Hos os kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af lange og korte nederdele i forskellige farver og stilarter fra anerkendte brands som Mads Nørgaard, Nümph, King Louie og mange flere.

Der er 20 varer.

Viser 1-20 af 20 element(er)
Aktive filtre

Danefæ Nederdel, Danelondon Denim, Mælkedrenge Stribet

Normalpris 450,00 kr. Pris 360,00 kr.
Størrelse : S M L

King Louie Nederdel, Border Tortola, Jade Green

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Nederdel, Tilde GOTS, Sort

Normalpris 695,00 kr. Pris 556,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Basic Apparel Nederdel, Tilde GOTS, Azure Blå

Normalpris 695,00 kr. Pris 556,00 kr.
Størrelse : XS S M L XL

King Louie Nederdel, Border Rizo, Eden Green

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M L XL

King Louie Nederdel, Juno Lopez, Sort

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S M

King Louie Nederdel, Sofia Midi Milano Crepe, Dusty Turquoise

Normalpris 595,00 kr. Pris 476,00 kr.
Størrelse : S

Mads Nørgaard Nederdel, Lunar, Sort

Normalpris 1.195,00 kr. Pris 956,00 kr.
Størrelse : 36 38 40

Nümph Nederdel, Nuchiara, Pearl

Normalpris 595,00 kr. Pris 297,50 kr.
Størrelse : 38

Nümph Nederdel, Nugreta, Simply Green

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.
Størrelse : 44

Nümph Nederdel, Nucambell, Popcorn

Normalpris 450,00 kr. Pris 225,00 kr.
Størrelse : 34 36 40

Co'Couture Nederdel, Sunrise Mini Skirt, Black

Normalpris 495,00 kr. Pris 297,00 kr.
Størrelse : L XL

Mads Nørgaard Nederdel, Stelly Recycled Sportina, Black

Normalpris 895,00 kr. Pris 716,00 kr.
Størrelse : 38

King Louie Nederdel, Border Milano Uni, Black

Normalpris 550,00 kr. Pris 440,00 kr.
Størrelse : S M XL
Viser 1-20 af 20 element(er)