~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Munkholm giver dig velvære

Elsker du den luksuriøse følelse af silkeblød hud? Hvad med en behagelig og velduftende atmosfære? Munkholm plejer din krop og din sjæl med deres lækre wellnessprodukter. Bag firmaet står Tina Munkholm, og hun har lavet hudplejeprodukter i 25 år. Alting er håndlavet med kærlighed og dufter skønt takket være æteriske olier i effektfulde kombinationer. Munkholms økologiske saltscrub er lavet af salt og olier og er helt uden konserveringsmidler. Munkholm scrubben fjerner effektivt døde hudceller og fugter og blødgør huden. De milde Munkholm sæber er lavet af aloe vera og glycerin, der blødgør og plejer huden, og sæben efterlader en behagelig, naturlig duft. Når huden trænger til ekstra fugt, kan du bruge en økologisk Munkholm hånd- og bodylotion. Ønsker du en frisk og beroligende atmosfære i hjemmet eller på kontoret, har du en god ven i Munkholm duftlys og duftpinde. Duftlysene er lavet af soyavoks, og duftpindene kommer i flasker med vegetabilsk olie samt æteriske olier, der giver en vidunderlig duft, som du kan regulere styrken af. Duftpindene af bambus fungerer som en aroma diffuser, der spreder toner af for eksempel citrongræs eller lavendel. Der er dømt sand velvære med Munkholm.

Naturlige og traditionelle Munkholm

Munkholm giver dig mulighed for at nyde lidt luksus i hverdagen. Alle Munkholms produkter bliver håndlavet i Holbæk, og brandet gør meget ud af at bruge naturlige og miljøskånsomme ingredienser, hvoraf de fleste er økologiske. De lækre cremer, sæber og duftprodukter bliver lavet efter traditionelle metoder, og i det hele taget repræsenterer Munkholm en tilbagevenden til en hverdag, hvor der er plads til at nyde livet. Der er langt til masseproduktion og forhastet industri. I stedet skaber Munkholm en indbydende og afslappet stemning. Selv udseendet af Munkholms velværeprodukter har et roligt, traditionelt look: De kommer nemlig i dekorative brune glasflasker eller glaskrukker, der ligner dem fra gamle apoteker. Så ikke nok med at Munkholm sæber, creme og dufte er lækre at bruge, de pynter også fint.

Munkholm hos Superlove

Vi bestræber os på at opsnuse og udvælge inspirerende produkter til dig og skabe et imødekommende univers af mode og interiør. Munkholms behagelige og lækre produkter passer lige ind. Med Munkholm kan du være god ved dig selv eller finde den perfekte gave til en, som trænger til forkælelse. Er du glad for stemningsskabende ting til boligen, har vi blandt andet også cool retroplakater fra Vissevasse og skønne puder og keramik fra HK Living. Eller hvad med søde små vaser fra Finnsdottir, som indfanger øjeblikke fra den nordiske natur? Gå på opdagelse i vores store sortiment hos Superlove og find masser af gaveideer.

Munkholm

Munkholm laver naturlige plejeprodukter og skønne dufte til hjemmet. I vores sortiment har vi blandt andet lækre sæber, duftpinde og duftlys, fugtende cremer og blødgørende saltscrub. Munkholm bestræber sig på at bruge økologiske og miljøskånsomme ingredienser i deres håndlavede produkter. Find en herlig gave eller forkæl dig selv.

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)
Aktive filtre

Munkholm Hånd og Bodylotion, Rose og Sandelwood, 250ml

Pris 230,00 kr.

Munkholm Saltscrub, Patchouli og Vanille, 300g

Pris 160,00 kr.

Munkholm Saltscrub, Rose og Sandelwood, 300g

Pris 160,00 kr.
Viser 1-19 af 19 element(er)