~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Det lille design twist, der gør en stor forskel

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle bukser omgående bliver dine favoritter og andre ligger og samler støv i skabet? Svaret er enkelt. Det handler om pasform. Hos Mos Mosh har pasformen altid været i centrum, og det er uden tvivl årsagen til, at så mange kvinder bare elsker Mos Mosh bukser. Men en god pasform gør det ikke alene. Et par bukser eller jeans skal også være rare at have på. Kvalitet og komfort er derfor også altid vigtige faktorer, når Mos Mosh designer tøj. Vi må heller ikke glemme de vigtige små designdetaljer, som får et par bukser til at skille sig ud fra mængden. Det kan være den smarte lille lomme bag på bukserne. Eller det kan være det fine broderi på siden, der gør, at et par Mos Mosh bukser er noget helt specielt. Hos Superlove forstår vi virkelig godt, hvorfor vores kunder elsker bukser fra Mos Mosh. Det gør vi også! Vi er vilde med at være en Mos Mosh forhandler.

Derfor er Mos Mosh bukser himmelske

Nej tak til bukser der strammer. Nej tak til bukser, der får din numse til at se flad ud. Nej tak til bukser, der får din mave til at bule ud. Ja, du kender helt sikkert følelsen af at have de forkerte bukser på. Og det er præcis den følelse, som Mos Mosh gerne vil lave om på med deres velsiddende jeans og bukser. Hos Mos Mosh finder du derfor bukser som Mosh Mos stretch jeans, hvor det lækre elastiske materiale giver en flatterende støtte samtidig med, at bukserne er nemme at bevæge sig i. Du behøver heller ikke være bange for, at et par Mos Mosh bukser mister pasformen. Stretch er en himmelsk opfindelse. Mos Mosh designer også altid bukser med den helt rigtige taljehøjde, så de sidder super flot på dig. Hvis du ikke kan få nok af Mos Mosh, kan du hurtigt finde en fin Mos Mosh cardigan til dine bukser eller en smart Mos Mosh jakke.

Bæredygtigt design

I de sidste par år har Mos Mosh arbejdet hårdt på at skabe bæredygtig mode, der ikke gør skade på vores fælles klode. Det betyder, at de materialer som bruges ikke er ødelæggende for dyr, mennesker eller miljø. Med et par Mos Mosh bukser har du altså ikke alene god samvittighed, du har også udgangspunktet for et super smart outfit. 

Hvis du er på udkig efter bukser og ikke fandt det, du søgte hos Mos Mosh, så har PBO bukser måske det, du leder efter. De laver også smarte bukser. Eller hvad med et par bukser fra Nümph eller Modström?

Mos Mosh bukser

Mos Mosh er et populært dansk tøjmærke, der siden 2010 har skabt lækkert og flot tøj. Hos Mos Mosh er der fokus på at designe tøj af høj kvalitet,. Tøj, der ikke alene sidder godt, men som altid har et lille unikt designtwist. Selvom brandet i dag sælger jeans, bukser, bluser og skjorter over hele verden, startede det hele ved køkkenbordet. Her blev de første syv par velsiddende Mos Mosh bukser til med det klare formål at få kvinder til at stråle.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)
Aktive filtre

Mos Mosh Jeans, Alli Cover, Dark Blue

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 26 27 28 29 30 31 32
Viser 1-12 af 12 element(er)