~

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Mos Mosh

Det danske brand Mos Mosh blev stiftet i 2010 og har lige siden leveret lækre kollektioner og flotte design hver sæson.

Mos Mosh’s vision er simpelt: At lave jeans og dametøj som ikke bare sidder godt, men er udtænkt og designet ned til mindste detalje. Her hos Superlove elsker vi Mos Mosh, da intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til deres designs. Alt er vendt og drejet og drøftet, for at sørge for at pasformen såvel som designet, mønstret og farven af tøjet er helt perfekt.
Selvom mærket Mos Mosh blev født ud af en dyb passion for jeans, har Mos Mosh efterfølgende ekspanderet til også at lave andet end deres populære jeans. De har udvidet deres sortiment ved at lave en hel tøjkollektion samtidig med en jeans kollektion.

Deres toppe, kjoler, bukser, nederdele og skjorter er designet med lige så stor omhu for detaljer og design som deres jeans. Udvalget er fyldt med gode basics i topkvalitet og lærke detaljer. Alle designs, om end det er en hvid T-shirt eller en let sommerkjole, har et Mos Mosh twist over sig. Fede print, en gylden detalje eller en flot farve er alt sammen med til at gøre Mos Mosh' tøj kollektioner et must for enhver, der ønsker at pifte deres garderobe op. Start din Mos Mosh rejse her i Superlove. 

Mos Mosh jeans

Det er ingen hemmelighed at Mos Mosh’s hjertebarn er de gode gamle garderobe must-have jeans. Kærligheden og passionen til jeans kan ses og føles med det sammen, når man har et par Mos Mosh jeans i hånden.

Det er den bedste kvalitet til den bedste pris. Enhver detalje i et par Mos Mosh jeans er overvejet nøje og udtænkt med den største kærlighed for produktet. Mos Mosh er kendt for deres fantastiske pasform på deres jeans og deres utrolig flotte detaljer, som er med til lige netop, at gøre Mos Mosh jeans helt specielle. Her hos Superlove er vi store fans af Mos Mosh, da de laver jeans som alle kan passe. Deres jeans er designet specielt til at passe de naturlige kvindelige former helt perfekt. Mos Mosh jeans, er også designet til nemt at kunne styles både op og ned. Om du skal til fest eller på kontoret, eller bare slappe af, er Mos Mosh jeans den perfekte uniform. Der er absolut intet der er gået på kompromis over når det kommer til et par Mos Mosh jeans. Det kan du være helt sikker på. Den perfekte pasform lige meget størrelse og former, topkvalitet og lækkert design er altid lovet når du tager del i festen og køber et par Mos Mosh jeans. Her i Superlove, har vi nøje udvalgt styles der vil passe super ind i et hvert klædeskab. 

Mos Mosh bukser

Selvom mærket Mos Mosh blev født ud fra kærlighed til jeans, har det ikke holdt dem fra, at prøve deres passion af på andre designs. Det viste sig, at de ikke skulle langt.

Mos Mosh har udvidet deres sortiment med fantastiske, stilrige bukser.  I Mos Mosh' udvalg af bukser finder du en masse modige print, der kan styles fedt med deres flotte basic toppe.  I deres bukser er der igen tænkt over tingene ned til mindste detalje. Derfor ender vi med et produkt, der ikke bare ser godt ud, men føles godt og er af den lækreste kvalitet. Om du er til fede print eller leder efter noget udover de klassiske, sorte bukser, er Mos Mosh bukser helt klart det rigtige sted at lede!

Her finder du flotte farver og grafiske print, som både kan styles op eller ned. Mos Mosh bukser er såvel som resten af deres tøj designet med den kvindelige krop i tankerne. Det er derfor ingen udfordring at finde ‘the perfect fit’, da Mos Mosh’ detaljerede design gør det nemt at finde det par, der passer dig og dine former helt perfekt. Mos Mosh har bukser til en hver anledning, hvilket er perfekt, da kvaliteten og designet er så lækkert, at du nok aldrig har lyst til at tage dem af. 

Mos Mosh

Helt fra starten i 2010 var Mos Mosh' fokus jeans og bukser. Kærligheden til jeans og mode voksede efterhånden som virksomheden voksede og kollektionerne fik tilført Mos Mosh kjoler, T-shirts og skjorter mm. Det der gør os vilde med Mos Mosh tøj er de smagfulde detaljer og perfekte pasform.

Der er 43 varer.

Viser 1-43 af 43 element(er)
Aktive filtre

Mos Mosh Frakke, MMLanetta, Olive Night

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Kjole, MMShane, Sort

Pris 1.195,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Jeans, MMAlli Hybrid Flare, Sort

Pris 995,00 kr.
Størrelse : 29 30 31

Mos Mosh T-shirt, MMTroy SS, Army

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh T-shirt, MMTroy SS, Blå Aster

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Skjorte, MMmattie Flip, Blå Aster

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Strik, MMThora V-neck, Blå Aster

Pris 895,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh T-shirt, MMTroy SS, Sort

Pris 350,00 kr.
Størrelse : S M L XL

Mos Mosh Bukser, MMBai Leia, Blå Aster

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 34 36 38 40

Mos Mosh Blazer, MMBine Leia, Blå Aster

Pris 1.495,00 kr.
Størrelse : 36 38 40 42

Mos Mosh Jeans, MMVice Ish, Grå Ankle

Pris 995,00 kr.
Størrelse : 27 28 29 30 31

Mos Mosh Bukser, Abbey Night, Blue Spruce

Normalpris 895,00 kr. Pris 626,50 kr.
Størrelse : 42

Mos Mosh Blazer, Mary Night Blazer, Blue Spruce

Normalpris 1.495,00 kr. Pris 897,00 kr.
Størrelse : 42

Mos Mosh Skjorte, Tay, Asphalt

Normalpris 995,00 kr. Pris 597,00 kr.
Størrelse : M L

Mos Mosh Kjole, Sabri Cosmos SL, Skywriting

Normalpris 1.295,00 kr. Pris 647,50 kr.
Størrelse : S L XL

Mos Mosh Jeans, Naomi Cover 30', Dark Blue

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 28 29 30

Mos Mosh Bluse, Hattie Slim Stripe, Ecru

Normalpris 895,00 kr. Pris 537,00 kr.
Størrelse : S

Mos Mosh Jeans, Alli Cover, Dark Blue

Pris 795,00 kr.
Størrelse : 27 28 29 30 32
Viser 1-43 af 43 element(er)