~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Modström giver dig feminin skandinavisk mode med kant

Modströms designunivers er plantet i skandinavisk minimalisme, men danske Modström går også mod strømmen ved at gøre brug af print og farver i deres 6 årlige kollektioner. Brandet er altid up to date modemæssigt, og vi henter løbende nyheder hjem af Modstrøm jakker, Modstrøm kjoler, Modstrøm t-shirts, Modstrøm bukser og meget andet. Modströms vision er at levere smukt modetøj til kvinder, som er nemt at bruge. Det er en kvalitet, som vi altid efterspørger hos Superlove. Hvem vil eje en skøn kjole i nyskabende design, hvis den samtidig er umulig at finde en lejlighed til? Modströms vægt på anvendelighed og funktionalitet er typisk for skandinavisk mode, og deres kollektioner har et rent og moderne look. Modstrøm tøj er feminint, dog gerne med et råt eller androgynt strejf. Det danske brand er en solid leverandør af personlig mode, og overtøj har altid været en af deres stærkeste kategorier.

Føl dig godt tilpas i en Modström jakke

I bedste skandinaviske tradition lægger Modström vægt på din komfort. Modstrøm jakker og Modstrøm frakker er komfortable og praktiske – og ikke bange for at skille sig ud. I Modströms kollektioner indgår både enkle jakker, der går til enhver lejlighed, og farverige jakker, der lyser af unik personlighed. Vi har altid et udvalg af Modström vinterjakker i klassiske, afdæmpede farver som sort, navy og armygrøn. Vi vil nemlig gerne give dig mulighed for at tænke praktisk, uden at det bliver kedeligt. Mödstrøm vinterjakker holder dig varm og glad i kulden, og det stilfulde design vil glæde dig år efter år. Det er disse kvaliteter, der har gjort Modström til et af de mest populære mærker i Danmark og til en international succes.

Find din Modström vinterjakke hos Superlove

Vores udvalg af Modström vinterjakker består blandt andet af lækre dunjakker og Parka jakker til damer. Modström uldfrakker har et tætsiddende fit med en klassisk, feminin silhuet. Du kan også finde en flot dunjakke med talje til at holde varmen i. Det er nu langt fra kun de stilfulde Modström jakker, du finder her hos Superlove. Hvis du er nysgerrig efter at se flere vinterjakker, har vi et bredt udvalg fra en række populære brands. Tjek for eksempel vores Parajumpers jakker, Basic Apparel jakker, Danefæ jakker og Mads Nørregaard jakker. Der er noget for kvinder i alle aldre, så du kan finde en vinterjakke, der komplementerer din personlige stil. Med en Modstrøm vinterjakke er det nemt at se godt ud.

Modstrøm vinterjakker

Danske Modström har siden 2004 slået sig fast som et af de mest populære modebrands i Danmark. I deres mange kollektioner af Modstrøm tøj indgår altid stilfuldt overtøj, hvor der både er fokus på komfort og på silhuetten. Modström går efter at skabe smukt dametøj, der på samme tid følger modeverdenens trends og er alsidigt. Hos Superlove har vi et bredt udvalg af lækre Modström vinterjakker, der giver dig et moderne look i kulden.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Modström Jakke, Odelia Long, Sienna

Normalpris 1.795,00 kr. Pris 897,50 kr.
Størrelse : XS L

Modström Flyverdragt, Krystal Jumpsuit, Chipmunk

Normalpris 995,00 kr. Pris 497,50 kr.
Størrelse : S
Viser 1-2 af 2 element(er)