~

Filtrer efter

Pris

Pris

Størrelse

Størrelse

Farve

Farve

Modstrøm kjoler vil behage dig

Danske Modström har næse for modens tendenser og ikke mindst for at give dem en behagelig form. Det har gjort Modström til et af de mest populære tøjmærker herhjemme samt givet dem international succes. Modstrøm kjoler er oftest lavet i et enkelt design, som sammen med den høje kvalitet gør, at du kan bruge dem både til hverdag og fest. En enkel sort Modstrøm kjole vil aldrig gå af mode, og den kan styles op eller ned alt efter behov. Modström lægger vægt på din komfort, både i deres valg af materialer og i pasform. For eksempel lade viskose og hør din hud ånde, hvilket er rigtig dejligt under sommersolen eller på ferie sydpå. Det hele skal dog ikke gå op i praktiske hensyn: Hvis du for eksempel falder over en Modstrøm kjole med en løs pasform, får den ofte form takket være ekstra vidde i skørtet eller et taljebånd. Det er nemt at skabe et rent og moderne look med en Modstrøm kjole – men også at gå i en mere sprælsk retning.

Farverige og mønstrede Modstrøm kjoler

Modström lægger sig i forlængelse af skandanavisk designtradition i deres fokus på enkelhed, komfort og funktionalitet. Men de går også mod strømmen ved at være glade for at bruge farver og mønstre, og de har som regel et par statement pieces med i deres kollektioner af Modstrøm tøj. Hos Superlove sætter vi pris på diversitet, og det er noget af det, vi prioriterer, når vi udvælger brands. Farver sætter kulør på tilværelsen, og mønstrer tilføjer en anden dimension til et stykke tøj. Omvendt har man bare brug for fine basisvarer, for eksempel nogle pæne Modstrøm bukser eller en ensfarvet Modstrøm jakke. Vi elsker Modstrøm kjoler, uanset om de er nedtonede eller ikke er til at overse, fordi Modström er så gode til at forene det stilbevidste og det behagelige.

Modstrøm kjoler til enhver lejlighed

En anden ting, vi går efter, er tøj, som er alsidigt, og det lever Modstrøm tøj op til. Du kan have din Modstrøm kjole på til arbejdet, og hvis du tager ud og får et glas vin om aftenen. Du kan sammensætte Modstrøm kjolen med et par fine støvler eller nogle praktiske sko. Går du op i, at sko skal være behagelige og gode at gå i, har vi blandt andet mange fede modeller af Woden sneakers i alle slags farver. Vil du gerne løfte dit look, kan du kombinere din nye Modstrøm kjole med elegante Scherning smykker, der ofte gør brug af effektfulde farvekontraster. En Becksøndergaard taske kan også give ekstra liv til enkel Modstrøm kjole. Du har mange muligheder for at variere dit udtryk, og det værdsætter vi ved Modström. Er du nysgerrig efter at se flere kjoler med mønstre, kan du udforske vores udvalg fra Nümphs drømmende univers.

Modstrøm kjoler

Danske Modström har siden 2004 bevist, at det godt kan lade sig gøre at lave komfortabelt tøj til kvinder, der samtidig er stilbevidst og afspejler modens tendenser. Modström designer med nordisk enkelhed, hvilket gør Modstrøm tøj super alsidigt. I vores udvalg finder du flotte Modstrøm kjoler i forskellige ender af farveskalaen med og uden mønster.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Modström Kjole, Menna Dress, Black

Normalpris 850,00 kr. Pris 425,00 kr.
Størrelse : L

Modström Kjole, Menna Print Dress, Forest Fleur

Normalpris 850,00 kr. Pris 425,00 kr.
Størrelse : XL

Modström Kjole, Lilith Print Dress, Marguerite

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : S M XL

Modström Kjole, Jasleen, Blue Stripe

Normalpris 795,00 kr. Pris 397,50 kr.
Størrelse : M L

Modström Underkjole, Toy, white

Normalpris 295,00 kr. Pris 177,00 kr.
Størrelse : M L XL

Modström Kjole, Jada, Off White

Normalpris 650,00 kr. Pris 325,00 kr.
Størrelse : L XL
Viser 1-9 af 9 element(er)