~

Filtrer efter

Størrelse

Størrelse

Modstrøm jakker med rene linjer

Overtøj har altid været en af de kategorier, hvor danske Modström har markeret sig på den danske modescene. Deres designs tager udgangspunkt i den skandinaviske mode, hvilket viser sig i vægten på komfort og på praktisk anvendelighed. De flotte Modstrøm jakker har et rent og moderne look, hvad enten det er en Modstrøm vinterjakke, en efterårsjakke eller en blazer. Modström holder dog også af at lave statement pieces med stærke farver eller mønstre – uanset om det er en Modstrøm jakke, en Modstrøm kjole eller en Modstrøm bluse. Brandet viser deres passion for mode ved at skabe smukt Modstrøm tøj, der er let at bruge. Deres mål er nemlig at skabe trendy tøj, som du nemt kan bruge igen og igen. På den måde er Modströms designunivers tidløst og typisk skandinavisk. Det er en kunst at skabe modetøj med et rent look, der samtidig virker feminint. Den kunst mestrer Modström. Deres forskellige Modström frakker har for eksempel ofte en feminin silhuet takket være et bindebælte eller en elastisk talje. Det gælder blandt andet Modstrøm Gone vinterjakken, der efterhånden er blevet en klassiker.

Modström laver mode, du bruger

Hos Superlove efterspørger vi altid alsidighed som egenskab hos de brands og varer, vi udvælger. Det er en af grundene til, at vi er glade for Modström. Hvis du anskaffer en Modstrøm jakke, ved du, at den kommer til at blive brugt. Modstrøm tøj kan nemlig lidt af hvert, og det er skabt med glæde. I Modströms kollektioner finder du ud over Modstrøm jakker også stærke basisvarer blandt Modstrøm bukser, Modstrøm T shirts og Modstrøm kjoler. En Modström vinterjakke i en frisk farve går naturligvis godt sammen med et par klassiske Modström bukser og sorte støvler. Du har også rig mulighed for at finde din nye Modstrøm jakke blandt varianterne i neutrale farver som navy eller sort, der står godt til et farverigt tørklæde. Uanset din præference, er der noget for kvinder i alle aldre hos Modström.

Modstrøm jakker og meget mere hos Superlove

Vores udvalg af skønne Modstrøm jakker består blandt andet af lækre dunjakker og uldfrakker til damer. Du kan finde klassiske eller feminine silhuetter i populære farver, som henvender sig til en lang række forskellige personligheder. Ud over de stilfulde Modstrøm jakker, har vi selvfølgelig andre spændende brands hos Superlove, der har noget at byde på indenfor overtøj. Vi fører blandt andet jakker fra fantastiske Parajumpers, parka jakker med mere fra Danefæ og frakker fra danske And Less. Du kan se hele vores udvalg af efterårsjakker og vinterjakker lige her! Din Modstrøm jakke giver et klassisk look sammen et par stilfulde støvler fra Vagabond eller LDBK. Har du lyst til at tilføje et strejf af farve, har vi mange skønne tørklæder fra blandt andet Beck Søndergaard, ReDesigned by Dixie og Inspired By – der hver kan noget forskelligt med deres designs.

Modstrøm jakker

Har du brug for en ny cool jakke til de kolde måneder? Danske Modström designer jakker med fokus på komfort og på en feminin silhuet. Siden 2004 har Modström skabt smukt dametøj, der både er alsidigt og følger modens tendenser. Det har gjort Modström til et af mest populære modebrands i Danmark, og vi sørger altid for at udvælge vores favoritter af Modstrøm jakker til dig.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Modström Jakke, Odelia Long, Sienna

Normalpris 1.795,00 kr. Pris 897,50 kr.
Størrelse : XS L
Viser 1-1 af 1 element(er)